Gå til innhold

Magdamicro1970

Medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Magdamicro1970 vant dagen sist Mars 2 2019

Magdamicro1970 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Veldig bra

Om Magdamicro1970

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

112 profilvisninger
 1. Lykke til med hus salget😀I dag så ble det 4 km på meg og 20 kr i bøssa
 2. I dag så ble det 2,8 km ja ikke så mye men litt ble det da 😊Og nesten 15 kr på bøssa
 3. Hei i dag så viste vekta 88 kg og 101 hm rundt livet 😊👍Så det går da nedover og bra er det.
 4. Hei i dag så ble det bare 3,58 km og ca 20 kr i bøssa Bedre en ingenting egentlig.
 5. Hei Mia-53 Synes du også er flink jeg da. Jeg er nok bare inne i en god periode for vanligvis så ligger jeg på 2 og 3 km jeg også. Men vill så gjerne få til både det med maten og treningenså driver på her og vill ikke gi meg. Selvom jeg ikke kanskje går så mye ned i vekt så trener jeg i værtfall det jeg kan klare
 6. I dag så har jeg gått en langtur og det ble 1,3 mil😊Formen er ikke noe særlig men været her nå er fantastisk . Jeg håper at formen blir bedre etter hvert. Men nå er det maten og de små måltidene som jeg må også klare, det går bra en god stund og så bærer det rett ut av stupet igjen. Så er det på nytt å starte som om det er 1 dagen igjen. 😢Så nå er det snart Mandag og ny uke og nye utfordringer som jeg skal klare med å ha dere i ryggen og stort pågangsmot.
 7. Man må ta det i sitt eget tempo og form. Jeg er sikkert nå inne i en god tid. Og må da utnytte dette
 8. Hei Beklager at jeg ikke registrerte i går. Men det ble da en liten tur på 4 km i går og 20 kr i bøssa.
 9. Hei😊 I dag så ble det 6,8 km gange og nesten 35 kr på Bessa.
 10. Hei og God morgen Dere er en stor inspirasjons kilde til at jeg vill trene så mye som jeg gjør+ alle pengene som ruller inn på bøssa Da er det å ordne seg og sykle i det flotte vår været vi har her nede i Alanya akkurat nå. Med 18 varme og strålende sol. Så er det håndarbeidsgruppa på sjømanskirken i fra klokka er 12 00 til 14 00. Ha en fortsatt flott dag og så titter jeg innom litt seinere med resultatet av trening for i dag. Vi snakkes.
 11. Hei😊 Ja det er blitt en god inspirasjon til å trene for meg i værtfall 😊
 12. Hei I dag viste vekta 88,7 kg Jippi ja og nermere delmålet mitt også
 13. Hei igjen Her er det influensa på vei så ligger rett ut på sofaen. Blir nok ikke rare treningen i dag tror jeg. Feber og kald om hverandre og dorullen er min beste venn akkurat nå,snørrete å slikt. Men kommer nok tilbake om litt.
 14. I dag så ble det 3,2 km . Som igjen blir 15 kr i bøssa Alt hjelper selvom forskjølelsen er på vei. Men litt trening skal jeg vell klare men må bare se an morgen dagen litt. Ønsker dere alle en god lørdag i fra meg også Og Godt at du har blitt bedre Mia og 8 km er jo kjempe bra '
×
×
 • Opprett ny...