Gå til innhold

Pepsi max

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Pepsi max

 1. God sommer alle. Jeg har skeiet litt ut noen dager så må hanke meg selv inn igjen. Kjøpte frozen yoghurt og litt div. Smakte bra. Jeg tok også en slurk cola z, men det smakte faktisk ikke noe godt etter så lang tid uten. Vekten ligger noenlunde stabil, går ikke ned så skal prøve å skjerpe meg litt og ideelt sett trene litt. Hadde vært fint å gått ned en ti kg, men men vet jo at ttt.
 2. Hehe liker like godt både pepsi max og cola z, men nå har jeg nesten glem hvordan det smaker :/ Kikka du får nyte den nye fasen med å være bevist, men ikke for streng. Gleder meg stort til jeg en gang kommer der TTT. Jaja er glad jeg ikke raser opp i vekt om ikke annet.
 3. Kikka 20 kg på 4 mnd er jo sinnsykt, forstår godt at du vil ha pause. Samtidig er du jo virkelig i et godt system og ingen selvfølge at det bare er å ta det opp igjen. Det kjenner jeg på kroppen som har gått ned 5 kg på 3-4 mnd og det har krevd streng diett. Her svinger det veldig nå, var på cup og gikk mye. Men så er det ikke så lett å styre måltider så var grilling av hamburger hver kveld mm. Men men jeg vet det er jo bare å holde ut så går jeg ned til sist. Det jeg ikke gikk ned forrige uke får komme denne eller neste. Vurderer å begynne å drikke cola z igjen snart. Selv om jeg egentlig ikke savner det så ekstremt, kan se om jeg finner noe annet. Pr nå går det mye i iste ol.
 4. Takk for nok en tabell Silje :) Jeg tenker vel som deg/dere at det er lurt å rapportere inn her når det passer seg i løpet av sommeren at jeg ikke sklir ut. Jeg synes uten tvil sommerferie er den "værste" tiden. Altså fantastisk tid, men erfaringsmessig har det alltid kommet snikende noen kg. MEN det skal det ikke i år, jeg skal heller bruke tiden og været til å komme meg mer i bevegelse i løpet av dagen. Det skal jo ikke så mye til å toppe en vanlig hverdag med kontrojobb. OG jeg kan bare glemme å spise is og sjokkolade hele tiden. Særlig slike gode gjerne kalde mars sjokkolader er det hinsides mye kalorier i. Håper og tror jeg klarer det, det gikk jo fint i påsken og jeg har virkelig lyst å gå ned 10 kg caca da begynner det å bli levelig. Noe mer hadde selvsagt vært hyggelig, men lite trolig at det lar seg fixe. Det kommer også an på hvor kg går fra i forhold til hvilken vekt jeg tar sikte på. Blir det for mye fra ansikt og bryst er det bedre å stoppe litt før. Enn så lenge er jeg langt unna den type problemstillinger 😂
 5. Helen var en nyttig påminnelse, jeg var litt sulten og klar for snacks i går på slutten av dagen. Men en påminnelse på at 74 tallet er nært i siktet var nok til å holde seg i skinnet. I går var nok en avsluttning. Er i et fint spor nå spiste litt sunn middag hjemme at jeg ikke var sulten, men også sånn at det var mulig å innta litt mat der. Klarte å holde meg til en liten porsjon mat, litt frukt og ikke noe kake. Jeg måler/teller ikke, men har jo sånn noenlunde kontroll på kalorier. Er jo egentlig slik det skal være livet ut. Det er jo ikke nødvendig eller lurt å spise mer enn mindre porsjoner rundt omkring, og det er ikke et must å hive innpå kake ol selv om det står på bordet. Ellers er jeg ekstremt klar for sommerferie, er så sliten nå på tampen juni. MEn men nå er det ikke mange avslutninger igjen og snart har ungene skoleferie og det er ferdig med kamper mm.
 6. Pia godt mulig p-piller spiller inn. Jeg kunne ikke gå på det for jeg reagerte på hormonene, la på meg 10 kg og føles som om jeg var gravid. Helt pyton. Sluttet på p-pillen og ble gravid et par ganger. Har nå hormonspiral. Reagerte mye på den i starten og la på meg osv. Men har ikke tenkt på at jeg kunne ha gått ned om jeg tok den ut... på en annen side kan jeg jo da også risikere å bli gravid og det er ikke helt optimalt 😂 Kikka tenk snart i mål, gratulerer så mye- veldig bra jobbet 💪 Vekten idag er 75,6 kg så jeg er litt fornøyd. Har vært på cup i helgen og ikke spist noe usundt, og vært i bevegelse hele helgen med type en mil trasking for dagen med tung bag og masse unger på slep. Det hjelper sikkert på forbrenningen :) Snop er pr nå ikke noe stort savn heller ikke noe bestemt mat eller mer mat. Det er kun drikke som jeg er litt lei, har gått litt i iste, men snart lei det også. Får finne noe her som jeg liker som jeg skal unne meg.
 7. Snart ny helg og ny cup her. Er egentlig ikke ekstremt frustrert over at vekten nå står stille/bikket litt opp. Satser på at det går seg til bare jeg holder fokus. Er faktisk så pass trygg på at jeg skal holde dette litt langvarig at jeg tok meg en sommerbolle idag. Det er noe av det beste jeg vet, varme sommerboller, men har ikks spist på mangfoldige mnd. I dag rakk jeg ikke frokost og tenker at den bollen får være min frokost og lunch. Skal snart google opp hvor gale det er fatt 🙈 Satser på å være ekstra flink nå de kommene ukene før det er ferie, hadde vært deilig å gå ned et kg eller to.
 8. Helen heldige deg!! Eller flinke heter det vel. Her drømmer jeg også om å se 74 tallet, men nå ligger jeg litt opp og ned igjen uten noen særlig grunn. Var på cup i helgen så mye i bevegelse, og spiste ikke noe usundt. Var på 75,6 er idag på 76 slik er livet :)
 9. Silje 😂 ja Pavlova gjør seg vist best i bosset eller på fatet til dem som ønsker å gå opp i vekt. Lurt tips om oppskjæring av vannmelon. Jeg er så fjern at jeg ikke gidd om det blir for mye styr. Det er på mange måter en stor fordel når jeg skal ned i vekt for jeg virkelig hater å handle og lage mat. Skal være bra sulten for at jeg skal gidde. Så null forsakelse for meg droppe sauser og ha et begrenset mengde og antall middager jeg kan spise. Bare det praktisk lar seg lett gjennomføre og selvsagt jeg ikke går sulten det er jo stress/ubehagelig. Helen85 ja i ettertidens lys fatter jeg overhode ikke at vi orket å gifte oss mens vi hadde baby. Kjørte for sikkerhetsskyld kombinert bryllup og dåp, hadde overnattingsgjester og jeg måtte da skifte i kirken og sminke meg mellom dåp og bryllup. Heldigvis er jeg ikke veldig opptatt av pynt og glam, var bare veldig happy over å bli gift følte vi hadde vært sammen i en evighet og at det var på høy tid. I ettertidens lys hadde vi ikke vært sammen sååå lenge. Men tror ikke vi hadde blitt gift om vi ikke hadde tatt det da, jeg blir jo bare sløvere og mer avslappet til det meste med årene 🙈 Du får bare fokusere på det som er viktig og det er jo overhode ikke hva du veier eller om noe uforutsett skulle skje at ikke alt går helt eller detaljplanen. Håper dere får en minnerik dag og ferie.
 10. Kikka tror jeg også skal kjøpe inn litt vannmelon. Det er jo veldig godt, jeg bare synes det er litt styr/gris. Men jeg synes det samme om appelsin som jeg hadde en dilla på i påsken. Da begynte jeg å skjære av skallet på appelsinen med kniv (er så grisete å skrelle) og delte den i små terninger og spiste med gaffel. Jeg synes det var lettere på tur enn å måtte ha med våtservietter. Det kan sikkert funke på vannmelon også at jeg tar den i en skål og spiser med gaffel. Har også spist litt skiver med makrell i tomat til lunch håper den interessen varer litt, for jeg får i meg for lite fisk osv. Silje Pavlova er jo nydelig. Jeg lærte en lekse der på 17.mai. Jeg pleier alltid ta et raskt søk/sjekk av kaloriinnhold om jeg vurderer om jeg skal kose meg litt. Hadde tenkt å spise et par kaker på 17.mai og lite middag. Men så gadd jeg ikke søke og tenkte Pavlova kan jo ikke være så gale, mye luft og egg 🙈😂 vel bommet totalt det var visst en værsting så går en stund til jeg spiser på slump igjen. Selv om et lite stykke her og der neppe utgjør den store forskjellen. Igjen tenker jeg på med skrekk den perioden hvor jeg ikke tenkte litt over hva jeg spiste, da kunne jeg være litt sulten og trykke innpå flere kakestykker i stedet for å ta seg litt mat først og så et lite stykke.
 11. God morgen i dag er det strålende sol og jeg har tikket ned til 75,6 kg ☺️ Nå begynner det å ligne noe. Litt tilfeldig at jeg nå går litt ned, men tror det skyldes at jeg har spist mindre middag og sikkert mindre generelt og i tillegg fått i meg vann. Har kjøpt noen av de protein drikkene som de har i matbutikker. Tviler på de er noen mirakelkur, men de døyver søtsug og er begrenset med kalorier. Har hatt litt slike liggende i kjøleskapet eller kjøpt en slik om jeg er et sted hvor det ikke er gode mat alternativer. Eks i går var jeg på en tilstevning hvor de bare solgte mat med mye fett og kalorier, kjøpte en slik på veien for jeg var litt småsulten og en flaske vann. Det hjalp de timene slik at jeg heller kunne spise litt kyllingfille til kvelds (og da en liten porsjon). Vet det ikke varer, men det hadde vært så utrlig digg om det fortsatte å tikke ned noen kg for meg er det å bikke under 69,9 en fantastisk milepæl og nå trenger jeg nesten bare å gå ned det samme antall kg som jeg har gått ned til nå så er jeg der. Det bør jo være overkommelig, jeg dør jo ikke av å kutte snop og snack. Tror jeg skal fylle en sekk med 5 kg og ha stående. Det er noe jeg skal fokusere på når jeg begynner å miste piffen igjen. At hver kg vi får av er jo ganske mye å bære på. For min del 5 kg er det samme som å gå rundt å bære på en baby hele tiden. Det er jo unødvendig stress. Går jeg ned 5 kg til er det det samme som å bære på en 1 åring hele tiden osv. Når jeg ser det slik virker det jo ekstremt slitsom å skulle dra på så mye unødvendig vekt særlig i oppoverbakke. Jeg er jo tross alt litt makelig anlagt
 12. Silje takk for nok en tabell det hjelper på for å holde seg litt i nakken Det er ikke sikkert du hadde gått ned noe mer eller mindre om du hadde droppet sjokkoladen. Jeg tror som du sier at de er lurt å unne seg litt ekstra i ny og ne det er jo på lang sikt og totalinntaket som teller. Utfordringen er bare å ikke bli lei og "droppe ut". Du klarer litt til nå er du i et godt spor. Helen så spennende med bryllup bare det er jo en motivasjon i seg selv. Jeg giftet meg når eldste var 4 mnd, og rett etter bryllupet gikk jeg plutselig ganske mye ned i vekt (sikkert amming og travelt). Litt dårlig timet, men men ikke mange mnd etter det igjen var jeg gravid på ny og økte 😂 Når jeg nå ser hvordan jeg spiser så forstår jeg jo egentlig hvordan de "uforståelige" 🙈 kiloene kom snikende på og jeg viste jo innerst inne at jeg ikke er bærekraftig å ha en passiv jobb og fråtse i snop flere ganger i uken og litt kos her og litt kos der. Nå når det er litt på avstand virker det jo passe fjernt at jeg i løpet av påsken i fjor dyttet innpå slike 5 eller er det 8 pakninger med kvikklunch. En liten knekk her, en sjokkolade på tur der, litt kos på kvelden der osv osv. Så jeg håper virkelig at uansett hvor lenge jeg er på slanking så bør det ikke blir sånn som det var for det går jo ikke. Vi skal ikke mange år tilbake i tid før de drakk utrolig mye mindre brus, og ikke fråtset i søtsaker. Har satt meg en ny milepæl når (hehe er litt optimistisk og sier når og ikke om) jeg bikker 69,9 kg skal jeg begynne å trene. Jeg trenger å bygge litt muskler osv. Nå skal jeg på håndball og fotballcuper de neste tre helgene. Nå som jeg er så godt i gang er det faktisk positivt, nå er det natrulig for meg å ikke spise noe annet enn jeg pleier. Kommer til å "kose meg" med en proteinshake ol om jeg trenger litt sjokkoladesmak ol. Og så blir det til at jeg blir mer i bevegelse og går litt rundt mellom banene osv. Hadde vært kjekt om det slår positivt ut på vekten- jeg håper
 13. Fiona kom igjen du klarer litt til Gi det en uke til før du går over i holde vekten modus så kan det ha snudd. Finn deg noen gode alternativer som smaker godt, men er "lovlig" jordbær, melon og anndre frukt og bær. De søte babytomatene er veldig gode. Litt lett iste med isbitter i og de har også flere is som ikke er mye kalorier i type sobet eller proteinis. Her er vekten 76 kg idag og jeg puster inn og puster ut og håper snart å komme ned på 75,x det skal bli godt. Sliter litt mer med å drikke vann. Jobber med saken har litt apelsinbåter i det hjelper og så legger jeg flere halvliterflasker i frysen hjemme at når jeg skal ut tar jeg med en frossen flaske. Utrolig hvor mye bedre det er med iskaldt vann enn litt kaldt vann. I forhold til å bevege meg mer og for all del trene trenger jeg ennå en kraftig spark bak. Litt økt muskelmasse hadde vært på sin plass
 14. Kikka der har vi vel vært alle både i forhold til å prøve bikini som for min del alltid er ganske pyton. Har gått over til netthandel da kan jeg prøve i dempet belysning uten speil i alle bauger og kanter 🙈 Når det gjelder det å tenke at en har gått nok ned er min erfaring at jeg alltid har angret på at jeg har gitt meg. Det er bare så utrolig kjedelig når en har gått ned litt alt er litt bedre og så står det stille eller går litt opp. Men det er de periodene det er viktigst og vanskeligst å bare bite tennene sammen. For min del er en motivasjonsfaktor at jeg da vet at jeg ikke vil ligge stabilt, men bare sprette opp igjen de usle kg som jeg nå virkelig har jobbet og slitt for i mange uker og mnd. Og det er jo bittert. Så tenker jeg at det er jo ingen grunn til å angre på at en har hatt et kosthold om er bra for kroppen. Min kropp trenger ikke sukker og sjokolade og brus, det er bare jeg som synes at det smaker gaske digg 😕 Jeg har også satt meg en plan at sommeren 2020 skal jeg spise snop uansett hvordan status er. Håper selvsagt at når jeg en gang kommer så langt er i stand til å forskyve det litt dersom jeg ikke har nådd målet. Det er utrolig irriterende når vekten står stille eller går opp litt fra dag/uke til uke, men det er da vi bare må puste ut og inn og vite at det er helt naturlig slik er det bare for de fleste. Har en inntak av sunn mat og et fornuftig kaloriinntak vil vekten på et eller annet tidspunkt gå ned. Uansett er en mindre oppblåst når det ikke dyttes innpå brus og sukker, blodsukkeret er jevnere, det er bedre for tennene osv osv. Gode argumenter for å dytte innpå snop og sjokkolade midt i uken eller i overdoser er jo rasjonellt sett ikke mange, annet enn at det vil smake fantastisk i en svært kort stund.
 15. En annen litt positiv sak er å finne noen klær som ikke er veldig for små, men som bare ikke satt helt greit. Fant tilfeldigvis en kjole i går som jeg ikke har brukt på lenge for den har ikke helt sittet ok. Nå er jeg vel gått ned 5 kg. Tror jeg har vært en del lettere og kjolen ennå ikke satt. Men det er mye hvor kg går fra. Nå har jeg fått mindre rundt livet og det var det som skulle til. Så da gav jeg meg selv en liten klapp på skulderen og tenkte jaja det er maaaaange kg igjen, men steg for steg så kommer det til å bli slike småpositive effekter. Prøver også å tenke litt for meg selv at jeg ikke nå sitter og angrer på alt jeg ikke har spist. Det er litt kjedelig der og da, men hver munnfull varer jo bare noen sekunder med glede og så sitter det seg på kroppen min i åresvis så all logikk sier at det jeg holder på med er lurt og nødvendig. I tillegg er det mer og mer som skal til for å gidde å "ryke til". For meg med snop nå som ikke har spist på 11-12uker da gidd jeg ikke ryke til for en gammel konfekt. Mens om jeg ikke hadde hatt snopestopp så hadde gammel konfekt vært helt knall 🙈
 16. God morgen ja de søte tomatene i små beger er faktisk kallgode. Jeg har brukt dem som snac. Om det er lørdag har jeg en slik norwegian ostestikk så tar jeg et veldig lite tygg ost og så to tre tomater og så et lite tygg ost osv. Sånn at jeg spiser mest tomater og litt ost for smaken sin skyld. Havregryn er godt, men jeg er blitt litt lei det og frukt. Kjøper også slike proteinpuddinger sjokkolade ikke så værst gode og ikke mye kalorier. Drikke går det mest i iste nå, trenger noe god drikke prøver å holde mengden og kaloriene på drikken lavest mulig, men ser det er verd å bruke litt kalorier på så lenge jeg kutter alt annet. Vekten ligger nå å svinger litt i morges var den 76,2 har vært nede i 76,0 så hadde vært gøy å nærme seg 75 igjen. Motivasjonen er grei nok, jeg trenger litt ok drikke orker ikke bare vann. Snop går enn så lenge fint nok, fordelen med å være "avsukret" og sulten er at all mat smaker mye bedre. Når jeg slik som før gikk rundt og snackset hele tiden var jeg aldri sulten og mat fristet ikke så mye. Lykke til i kommende uke alle
 17. Silje ja klær er et ganske konkret og greit mål. Får av og til litt sjokk over hva som ikke passer. Og da tenker jeg ikke på slike urealistiske bukser som det er årtider siden har passet, men vanlige bukser som for ikke så alt for lenge siden passet helt fint. Det er jo også noe med helsen generelt og formen. Knærene mine er sånn passe så bare det å komme i gang med å løpe er langt bedre om jeg blir litt lettere, nå tar jeg ikke sjansen for det blir fort belastning. Bryr meg fint lite om type bikinikropp, men det er jo klart praktisk at ens vanlige størrelse passer sånn noenlunde. Det er jo også greit med en bmi på et ok nivå. Jeg litter nå på 25, et eller annet. Det er vel også pr def overvektig. Liker best å ligge litt mer safe ned på 22 el. Har forresten en vekt jeg liker godt Body cardio da har jeg app og så sender den vekten min inn på appen hver gang jeg veier meg. Da får jeg sånn kurve som viser nedgang og forsåvidt oppgang. Vet ikke hvor lenge jeg har for et år, men mulig jeg bare har hatt den et år. Et annet tips er å ikke veie seg på andre sine slike vekter for jeg får også opp unknown mesurments 🙈
 18. O happy day. Ikke så lett å bli klok på hvorfor det noen dager går ned og andre ikke. Dvs noen ganger vet jeg jo godt hva som skjer. I går var jeg flinkere med vann og spiste ikke mye eller puttet for mye frukt i munnen inne imellom måltider osv. Men mest er det litt sånn livet er at det ikke går jevnt for meg. Veide 76 kg i dag så nært 75.9 jeg er veldig klar for å se 75 tallet og enda mer klar for 69,9 da er jeg under "krisegrensen" min. Fikk litt ny motivasjon og det trengte jeg for jeg var veeeeldig nært å gå på en liten smell i helgen å begynne med snop og brus igjen og da vet jeg hvordan det går 😕 Merker også på kroppen at det kommer seg litt hadde noen bh er som strammet sånn om kvelden at de gnagde og jeg har normalt ikke vært plaget med for mye kjøtt på ryggen. Det er jo et av de første stedene det forsvinner litt, samme som mage. Selv om det er rikelig vei å gå, Måtte eks male i helgen med smekken åpen på malebuksen kunne bare glemme å få den igjen, ble litt dårlig humør av det kjente jeg. Mannen løste saken midlertidig med å finne meg en ny malebukse, det løste jo saken kortsiktig 😂 men en viktig påminnelser på at her må jeg bare holde fokus det er ikke veldig lurt å bare sige opp i vekt. Det er jo så sinnsykt mye mer stress å gå ned igjen enn å gå opp😅 Silje fantastisk at du lager tabell det hjelper meg å holde meg litt i nakken og all motivasjon og bidrag i rett retning mottas med stor takk. Det er litt krevende dette her 🙈
 19. Hei Kikka ja navnet er dessverre ikke tilfeldig valgt min store last. Og nå ryker jeg snart til og begynner å drikke (brus) igjen 😕 Her er vekten 76,7 kg tja hva skal jeg si kunne vært verre, men det tar så tid. Er litt lei og litt misunnelig på dem som raser ned 4 kg her og 7 kg der på en uke. Men når jeg ser tilbake er det jo ikke sånn at jeg absolutt skulle hatt det ugjort å ikke ha proppet i meg snop. 17.mai gikk overraskende greit. For en gangs skyld, mulig første gang på 10 uker spiste jeg to kakestykker mest for syns skyld. Men spiste lite annnet så totalt kaloriinntak var neppe mye verre enn vanlig. Jeg driver å stopper opp i vekt så litt opp og så litt ned. Håper snart det går litt raskere ned. Det jeg vet er at det helt klart henger sammen med hvor mye vann jeg drikker. Så lett og så vanskelig. Drikker jeg for lite vann, blir jeg mer sulten, spiser mer og blir mer sulten og mer snaddesyk osv osv. I tillegg er det nok noe med forbrenning osv.
 20. Hei Silje lykke til med å kutte brus, det er ikke verken lett eller gøy Her er jeg litt i motsatt skala lurer på om jeg skal begynne litt igjen, har vært 10 uker uten og merker jeg savner noe godt å drikke. Men er litt usikker på om det er lurt. Nå har jeg spist litt for mye i den siste uken, det kunne jeg spart om jeg hadde hatt pepsi max eller zero, men på lang sikt er jeg litt "bekymret" for min evne til å begrense meg om jeg begynner igjen. Fiona lurt å bytte batteri på vekten, det gjorde jeg nettopp uten at det hjalp. Håpte selvsagt at det gav en kg ned😁 Vekten her er 77,4 har lagt nede på 76,5 forrige uke så ikke veldig gøy. Men puster ut og inn og vet at det går litt opp og ned, selv om det klart er gøyest om en bare raste nedover. Jeg vet jeg ikke har hatt noen utskeielser så har fin kost. Litt lite bevegelse forrige uke. Var mye sulten litt for lite flink å spise proteiner/kjøtt og litt for sen med måltidene. I tillegg til at når jeg er på slanking er jeg jo aldri stapp mett og forhåpentligvis er jeg litt sulten for kroppen forbrenner noe fett. Merker også at jeg fryser litt (mer enn normalt) enkelte dager det pleier også være et godt tegn for min del at vekten er på vei ned. Målet for kommende uke er å være enda litt mer strikt med måltider, fortsette å drikke mye vann (har vært litt sløvere her forrige uke) og se om jeg klarer å ta et par sittups osv i tillegg til litt mer bevegelse/turer. Det positive med snopekutt og bruskutt er at det nå er blitt litt en vane både for meg og de rundt. Snopet er lettere å motstå og jeg får ikke tilbud om brus og snop i hytt og pine.
 21. Hei hei så flinke dere er !! Her er det litt svingniger fra dag til dag. Jeg lå noen dager nede på 76.5 så er jeg nå på 77,8 idag. Liker best at det bare er ned, men får bare fortsette å fokusere på kost. Var på jobbtur forrige uke og var faktisk ganske flink til å spise greit. Ikke så lett når en har felles opplegg med lunch, middag og litt fra baren. Men kompenserte med å gå veldig mye så kom greit fra det. Nå er utfordringen at jeg begynner å bli litt snaddesyk og spiser litt for mye. Ikke store ting, men en ekstra håndfull nøtter, og litt mye frukt og drikker litt for lite vann. Håper jeg klarer å stramme inn igjen. Ellers er jeg enig i det at jeg også tror kroppen har godt av noen dager i ny og ne uten et veldig stramt regime. I forhold til mensen har jeg spiral så merker ikke noe i forhold til slanking, om det er noe må det være motsatt vei at jeg blør mer. Men det er mulig heller et tegn på at jeg burde få den skiftet at det er mindre hormoner. Det er bare veldig tiltak.
 22. Hehe Kaisa WB en trøst at jeg ikke er alene. Litt frustrerende for ungene mine er ganske slimme på i perioder på grensen til undervektig pga vekst og mye trening. Så mellomste sitt problem med skibukse var at den slang rundt ham. Han sliter litt nå som han må over i voksen størrelse og dermed ofte mister den strammestrikken i livet. Han lurte på hvordan jeg klarte meg uten ehhh har garantert ingen bukser jeg trenger stramming på. Derimot finner jeg stadig nye måter å få dem liket/hoppet på og frykter stadig at jeg drar av en hempe i prosessen... Dagens to positive (i den grad det er lov å glede seg når en er 7 kg over sin egen absolutte vekttak) imorges veide jeg 76,7 kg ENDELIG litt nedover. Neste positive at jeg nesten bokstavlig talt så meg i speilet og tenkte og mente at nei jeg har faktisk ikke lyst å sitte å spise boller og sjokkolade så lenge jeg veier over 65 kg det går jo bare ikke. Selv om jeg klager i ny og ne og selv om jeg synes det går tregt, så er det ekstremt mye lettere å gå forbi snop nå. Mannen har hamstert inn cola, spiser snop og legger igjen posen i bilen min og nå hadde han lagt i sengen og spist favoritt karamellen min og la en pose på nattbordet. Før hadde jeg garantert røket til, jeg klarte ikke å ha snop i huset. Kjøpte han noe så spiste jeg det. Nå har jeg gått så lenge uten at det føles for galt å ryke til. Har satt meg en sluttdato juni 2020 skal jeg veie 65 kg og ha en sunnere livstil.
 23. HEi har du forsøkt Bailine før Pia78? Jeg lurte litt på om jeg skulle prøve. Er det noe krav at en må gå på lavkarbo for å få effekt (jeg er ikke helt klar for det ennå)?
 24. Hei Pia og velkommen:) Lavkarbo blir spennende å høre om, jeg sliter med å gå fra høykarbo til mer normal kost 🙈 Spiser ennå mye frukt, men har kuttet all snop/kaker osv og prøver virkelig å begrense sukker. Takk for oppmuntring Silje er godt med dette forumet hvor vi får en klapp på skulderen og lykke til videre prat i ny og ne Jeg ser gradvis lyser og lyser på det hele vekten idag viste 77,0 og jeg går jo å gleder meg stort til den bikker 76,9 ingen ting er som et nytt lavere tall (desimalnedgang er ikke like gøy). Noterer til meg selv at det bare er å stå i det så kommer det uker hvor det står stille, uker det går litt opp, men på sikt vil jo en endring gi resultater og det merkes jo også på klær. Jeg hadde en skibukse jeg måtte åpne knappen i bilen i vinterferien for den var virkelig for trang. Håpte selvsagt at jeg svømte i den nå i påsken det gjorde jeg ikke, men den satt fint og jeg slapp både at knappen spratt opp eller måtte åpnes for at det var for trangt/vondt 😅
 25. Hei hei og vel overstått påske. Litt rart å ikke veie seg på lang tid. Målet var å holde vekten stabil, selv om jeg håpte å gå ned et kg. Vekten min nå er 77,6 kg. Eneste fordelen med nå å gå tilbake til hverdag og jobb er at jeg ser at det er myyyyye lettere å drikke vann og spise mindre og sunnere. Ikke for det er kanon fornøyd med meg selv som ikke har smakt noe snop ol på snart 8 uke og kom meg gjennom påsken uten kvikklunch, kakao eller brus. Ikke helt det samme å ha med vannflaske på tur og salat må sies. Men salat er jo egentlig godt og ene dagen fikk alle ungene lyst på det samme. Har vært mye mer aktiv enn vanlig (skal ikke mye til) så håpte det slo ut, men har vel også spist mer. Selv om det utelukkende har vært sunne alternativer, blir jeg mer sulten når vi er ute hele dagene og i aktivitet så har blitt en del frukt, salat og litt mer mat enn når jeg bare sitter rolig. Har funnet noen proteinpuddinger i små beger. De var litt gode ikke like bra som vanlig sjokkolade, men et godt alternativ til en lørdagskos. Nå håper jeg å gå litt fortere ned framover.
×
×
 • Opprett ny...