Gå til innhold

Kikka

Medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kikka vant dagen sist August 15

Kikka hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

7 Nøytral

Om Kikka

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så bra du at dere hadde fint på fjellet! Det er veldig deilig der på sensommeren og høsten! Jeg har bestemt meg for å midlertidig gå over til å holde vekt igjen. Tenkte å prøve å være rundt 68 denne gangen. Vektnedgangen sist uke var mest vann. Tror jeg egentlig hadde gått ned litt mer uka før, for da hadde jeg vært litt flink, men helga før veiing satt jeg mye, og da får jeg alltid mye vann i nedre del av kroppen. Og når det forsvant, sammen med å være veldig flink, så ble den uka som den ble. Nå er jeg tilbake til sånn det har vært hele sommeren, og så skal jeg prøve og se om jeg kan holde meg rundt 68. Det er jo uansett bedre enn målet mitt. Langt bedre egentlig. Målet i vår var jo 80 kg. Så fortsatt tror jeg ikke helt, at det gikk så mye bedre. Men det har hjulpet på selvtillitten i hvert fall. Hjelper å føle seg mer som den man føler man egentlig er. Og det er jo over 20 år siden sist jeg var nede i denne vekta. Nå er det helg og det er meldt fint vær! Ønsker dere alle en god helg! 😊
 2. Da var første uke unnagjort og det gikk strålende i forhold til vekt. Det ble minus 2 kg, og dagens vekt er 67,6 kg. Vet jo at det meste er vann, men det er jo alltid ok å se det forandrer seg mye. Jeg er likevel ikke fornøyd, og vurderer å droppe vektnedgang helt for nå. Det er fordi formen har vært dårlig de siste månedene (har ME), og den ble enda dårligere nå denne uka. Så jeg lurer på om det ikke er bra å kjøre kroppen, slik jeg gjør nå. Så jeg får se igjennom uka om jeg dropper det helt, prøver å holde meg på 68, eller om jeg fortsetter noe. Men uansett ikke så strengt som jeg gjorde i vår, og som jeg har gjort denne uka. Det fungerer i forhold til vekt, men det er nok mulig jeg må tenke på helse først nå. Så kanskje jeg er opp igjen ukas vektnedgang frem til neste mandag. En ting er sikkert, slik det har vært denne uka er ikke greit.
 3. Da satser vi stor på sommeren 2020 Helen! 👍 Sammen skal vi her inne klare å motivere hverandre til å komme i gang igjen. Det har gått bra de første dagene denne uka, men fy søren så mange indre dialoger det er. Argumentene om at det er jo fortsatt sommerferie, for skolen til barna har jo ikke begynt. Og hvor farlig er det liksom med bare litt mer snop? Nei, jeg har holdt det så langt og skal klare resten av uka også! Ikke snop på lørdag denne uka. Tror jeg trenger en skikkelig avvenning, så det er blitt denne ukas mål.
 4. Hei Mam81, jeg hører ikke til her inne, men måtte snike meg inn her en tur, etter å ha lest innlegget ditt. Fy søren så tøff du er! 👍 Blir så imponert av den styrken du viser og hvordan du har klart å ta tak, og starte opp. Dette kommer du til å klare, for at du er en sterk kvinne kan jeg lese. Jeg ønsker deg alt godt på veien videre ned, og så håper jeg det kommer noen inn her til deg.
 5. Takk for tabell Ønsker dere en fin tur på fjellet, selv om været ikke blir helt topp. Jeg har nok holdt meg i nakket et par dager, så får vi se om det holder hele uka. Sånn var det når jeg startet i vår også, hadde ikke helt bestemt meg for å starte, men så bare gjorde jeg det, og det holdt jo. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøre samme som i vår, eller et litt roligere opplegg, hvor det er lov til litt kos på lørdag f.eks. Vi får se. Akkurat nå er jeg på kveldsavvening, for det er jo da man har mest lyst på snop og føler seg så sulten, fordi man skal holde seg unna. 🙄😄 Har gått bra så langt, selv om gubben ikke lurte på om jeg var sikker på jeg ikke skulle ha noe. Så får vi se hvordan uka utvikler seg om viljen er sterk nok! En ting vet jeg, at hadde jeg ikke hatt dere her inne, så hadde den ikke vært det, for da hadde jeg tenkt: "Det er jo ikke så farlig, kan jo starte neste uke isteden."
 6. Da var det ny uke og hverdagen sniker seg mer og mer inn. I dag viste vekta 69,6 kg, noe jeg er veldig fornøyd med etter en helg med masse kaker. Utrolig rart hvor mye det psykisk har å si om man er over eller under ett spesielt tall. For meg er det et hav av forskjell på forrige uke og nå, selv om det bare er 0,6 kg. Forskjellen er jo bare over eller under 70. Strålende fornøyd egentlig, for det betyr at jeg har klart å holde kontroll gjennom hele sommeren. Litt opp og ned, hele veien, men det er jo naturlig ellers også. Og med tanke på at jeg faktisk har kost meg mye, tidvis for mye, så synes jeg det er bra at jeg har holdt meg litt opp og ned hele tida, for når jeg stoppet/ tok pause så lå det på 70,1 kg. Denne uka er det å fortsette å jobbe mer mentalt. Merket det kom mye bedre i løpet av forrige uke. Jeg tror, i hvert fall for egen del, at om jeg skal ha suksess videre så må hodet være på plass. Hvis jeg slipper for mye opp med at litt er lov, så blir litt for litt mer og mer. Så det at man kan kose seg litt av og til, men ikke litt hele tida er viktig. For det "lille" som kommer ekstra det være seg litt ekstra til middag "for det var så godt", eller det lille snacks snopet på kvelden "fordi man hadde lyst på litt", er den "fienden" jeg skal bekjempe. Klarer jeg det skal jeg holde vekta jeg har oppnådd, og kanskje gå litt mer ned. BMI er 22,22, så jeg er midt i normalvektig, så jeg vet at nåværende vekt er sunn, men litt forfengelighet må man jo kunne ha. 😉 Så å gå ned til 65 hadde vært fint, men under det er ikke bra. Så jeg må jobbe med motivasjon, og ikke bare være fornøyd, så skal det gå. Må jo si at jeg faktisk har testa bikinien jeg kjøpte før sommeren. 😊 Har tom. vært på stranda uten å føle meg helt forferdelig. Så jeg har fått valuta for denne våren. Nå er det bare å ikke gå i fella og ikke bli fornøyd, for da slipper jeg opp, og det skal ikke skje! Beklager at det ble langt. 😮
 7. Kjedelig med innlegg som ikke kommer inn, Silje. Håper det ordner seg, så du slipper det videre! Jeg har en offesiell veiedag, og det er mandag morgen. Vet at man egentlig bør holde seg til bare den ene, men det klarer ikke jeg. Men så lenge tallene kun teller en dag (mandag), de andre er egentlig bare for å holde motivasjon oppe. Ikke stress med tabell, er bonus hver gang den kommer! 👍 Forhåpentligvis kommer det flere neste uke også.
 8. Så hyggelig å høre fra deg Helen, og så fint at bryllupet ble som dere håpet på. ❤️ Jeg tror at man har godt av å "leve litt", når det er spesielle situasjoner. Så lenge slike unntak ikke blir hverdagen og vi ikke helt går bananas, så må det vel være lov? Men jeg vet at jeg i hvert fall må stramme inn litt igjen.
 9. Velkommen tilbake Silje. Vekta var ikke akkurat min beste venn idag. 70, 2 kg. Fortsatt innenfor målet mitt, men det var mindre i helga, så jeg hadde jo håpet det holdt, men neida. Litt for mye kos for tida. Når bursdagsfeiringer er over, så må det blir "skjerpings" her også.
 10. Koselig at du kommer innom Fiola! Har egentlig ikke vært så flink i sommer, for jeg har spist mye søppel, men jeg har vært heldig og holdt vekta til målet mitt, enn så lenge. Sliter med å få igang motivasjonen til å gå over til sukkerfri igjen, og har vel igrunn skjønt at jeg får utsette det frem til skolestart for barna og hverdagen er tilbake. Frem til da er målet å prøve å holde meg rundt 70 videre. Blir godt når alle er tilbake igjen. Da må man liksom skjerpe seg litt ekstra, siden vi rapporterer ovenfor hverandre. Vi får ta oss sammen og holde hverandre litt i øra, når ferien er over. 👍
 11. Ny uke er over, og det har gått greit denne uka også. Vekta idag viste 69,6 kg, så da holder jeg målet fortsatt. Nå begynner det å nærme seg hverdager igjen, så da må jeg se om jeg skal gå ned litt mer, eller fortsette å prøve å holde vekta. Tror jeg har lyst til å prøve å gå ned til 65, men kanskje ikke så fort som jeg gjorde i vår. Skal i hvert fall jobbe med motivasjonen, så får vi se hvordan det blir.
 12. Ser frem til du og alle andre er tilbake igjen Fiola. Ønsker deg en fortsatt god sommer. 🌞
 13. Hei Prolapsen, du har virkelig hatt en tøff periode. Godt du er smertefri nå. ❤️ Har hatt prolaps selv, og vet hvor vondt det er, og kan bare tenke meg hvordan du har hatt det med flere operasjoner også. Jeg kan bare snakke for meg og det som har vært viktig for meg. Jeg har hatt noen halvhjertede forsøk de siste par årene, og naturlig nok har det ikke fungert. Litt ned, men lett opp igjen. Det som var nøkkelen min var å blir klar for dette mentalt. Jeg har plukket opp hva andre har sagt rundt meg opp i mellom og satte sammen litt fra det. For sikkert snart 10 år siden så var ei venninne på diett, og hun sa noe jeg har båret med meg. Selv om man har lyst på noe, så må man ikke følge den lysten. Det har vært det viktigste for meg. I tillegg har jeg ei annen venninne som passet på å ikke spise sent på kvelden. Det er også et tips jeg tok med meg. For å lykkes er man likevel nødt til å gjøre noen endringer. Du drikker brus, og det gjør jeg også, men bare light brus. Da får jeg tilfredsstilt behovet mitt for å kose meg litt, samtidig som det jo er nesten 0 kalorier. I denne omgangen har jeg kuttet søtt, enda jeg egentlig er en "sukkerjunkie". Men for meg var det letter å spise null godteri, enn de gangene jeg har prøvd før hvor jeg har spist lørdagsgodteri. Jeg vil tro at du bør droppe energidrikk, for de er vel skikkelig kaloribomber? Men om du finner en god sukkerfri brus, så kanskje den kan hjelpe deg her? Vi tro du må gjøre noe med maten også, men kanskje ikke så mye som du tror? Jeg har spist vanlig mat, og spist middag med familien. Og den maten har bestått av pizza, taco, lasagne, hamburger etc. Og ja jeg har spist chips også, men ikke take away med masse fett. For meg har det handlet om mengde. Jeg tok f.eks. en med taco isteden for to. Men jeg har spist helt vanlig mat. Har vært i bursdager også, og spist kake, men da bare tatt 1 stykke, isteden for å smake på alle kakene. Så jeg tror du kan komme ganske langt med mindre justeringer i livet ditt. Da vil det jo bli nesten som før. Jeg har som sagt spist helt vanlig mat, men har spist innenfor faste tider (periodisk faste). Jeg tror du kan klare dette. Men meld deg inn på en av de aktive trådene. Det har vært gull verdt for meg å være sammen med andre her inne som også prøver å gå ned. 👍 Det er litt stille her inne nå midt i ferien, men håper du får svar fra noen andre her også snart. Jeg har jo bare beskrevet hva som har fungert for meg. Alle er ulike, og da er det også ulike ting som har ført til suksess for den enkelte.
 14. Håper dere har det fint på ferie. Veldig stille her, så regner med dere er borte hele gjengen. Nå er det ny uke, og nye muligheter. Strammet inn litt de siste dagene og dagens vekt ble da 69,2 kg. Så det er mer enn godkjent. Så da fortsetter jeg som jeg har gjort frem til nå, og så blir det nok litt opp og ned videre, men jeg holder meg jo rundt 70 kg, som var målet.
 15. Håper det går bra med dere alle. Blir lett mye kos i ferien, og da er målet at det ikke blir for mye kos. 😮 Jeg har kost meg mye, og det går opp og ned. På mandag var det 70,6 Så da gjelder det å stramme inn litt igjen. Hadde egentlig satt meg en buffer opp til 72 kg, siden jeg hadde gått så fort ned, og vet at det da skal ingenting til for det går opp, siden kroppen jobber for å komme opp i gammel vekt. Har kjent litt på det nå, og skal prøve å holde meg under 71 i sommer. 🤞 Da gjelder det å stramme inn litt på grillmaten og alt unyttig man putter i seg, for å kose seg. Men kjenner at det er litt godt å ikke leve så strengt som jeg har gjort de siste månedene. Skal innrømme at jeg fortsatt ikke tror at jeg klarte de kiloene. Etter mange år hvor det ikke har gått, så er det fortsatt rart, men det gjør litt godt for selvfølelsen å være litt mer sånn man egentlig ser seg selv. Håper det går bra med dere alle, og at dere har klart å finne en god balanse mellom å nyte ferie og å kose seg litt, og samtidig passe på vekta.
×
×
 • Opprett ny...