Gå til innhold

Snutte30

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Snutte30

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei 😊 Det er kjipt med det at vekten står stille. Ei jeg kjenner stod stille i 6 mnd... Men hun gav seg ikke. Og stoppet ikke å trene eller å spise riktig. Så til slutt gav kroppen etter. Jeg har veiedag på torsdag, så er spent. Gleder meg til veiedag, det er mest fordi man er sammen om det. Vi er en god gruppe mennesker. Det hjelper å høre om andre sine erfaringer og tanker rundt mat og trening. På de 7 ukene, jeg startet på uke 8 nå i dag. Så har jeg tatt av meg 11 kilo. Veldig spennende. Bare 60 kilo igjen 😂 hahahaha. Altså det er drømmen, ikke målet. Målet er å bli friskmeldt helsemessig hos legen, at BMI er normal og at muskelmasse er større og fettmasse er mindre. Spent på juletider, hvordan det blir med mat og drikke.
 2. Hei Mam81. Ja, det kunne jeg gjort men har ikke mulighet til det akkurat nå. Så må være min egen terapeut. Hvordan går det nå, siden sist?
 3. Så godt å høre Marielle1! Gratulerer, og heia. Dette klarer du! 😊🙌 For meg personlig så er det psykiske det tøffeste. Har brukt mat som emosjonsregulering hele mitt voksne liv. Nå som maten har mistet sin "funksjon" nemlig det å rømme fra følelser. Så kommer alle følelser opp i overflaten nå. Og jeg må ta tak i mye gammelt og nytt grums. Indre sabotører koser seg nå. Hvilket sunne måter har dere å takle, følelser og stress?
 4. Hei! Kult at vi er flere! Jeg hadde veiedag på torsdag, hadde gått ned 2 kilo. Så nå har jeg gått ned til sammen 8.8 kilo på 7 uker. Det er gøy! Har en lang vei igjen, men uansett så er jeg fornøyd så lenge jeg merker forskjell. Jeg måler meg også hver 14 dag, det gir også resultater 👍 Hva gjør dere annerledes denne gangen? Altså da tar jeg utgangspunkt at dere har prøvd tidligere å regulere vekten? Kanskje dårlig gjort av meg, men jeg har selv forsøkt flere ganger å gå ned i vekt. Denne gangen er alt annerledes.
 5. Ja det er tøft og vanskelig! Men godt at vi gjør det vi kan. Annet kan vi ikke gjøre! Jeg spiser Propudding 40 g av det, og lett vanilje uten sukker. Eller så lager jeg gele med 8kcal per 100g. Eller så lager jeg plommepai oppskriften, bytter ut sukker med sukrin og bruker ekstra mager kesam. Er mye gode oppskrifter på roede. Legger du inn alt du sier på appen?
 6. Jeg har veiedag hver torsdag. Jeg har ikke satt meg noe delmål ennå. Tar en dag av gangen og fokuserer på å endre tankesett og livsstil. Bevisstgjøre forholdet jeg har til mat og energi. Er tøft, for er jo en stor endring. Jeg er spent på hvordan det blir å holde vekten. Håper du når dine delmål! Hva koser du deg med om du skal kose deg?
 7. Takk! Gratulerer med 15 kilo! Hvor lang tid har du gitt deg selv på å nå "målet? Er det trivselsvekt eller bmi du går etter? Jeg har funnet ut at jeg skal legge meg der jeg trives og der jeg har best helse. Jeg drømmer om 70 kilo, skulle gjerne vært nede på 60 tallet. Men det er ikke det viktigste. For meg er det helsen og om helsen er god på 70 ja så blir jeg der. Roede har veldig gode oppskrifter synes jeg, jeg er veldig fornøyd med dette. Jeg har forsøkt alt mulig før, slankepiller, keto, shake, og annet. Roede for meg fungerer best.
 8. Hei! Jeg er på fjerde uka med roede, har gått ned 6 kilo. Har slitt med lite energi og svimmel. Heldigvis er jeg bedre nå. Hvordan går det med deg?
 9. Hei mam81! Er du her fremdeles? Jeg skal ned 40+
×
×
 • Opprett ny...