Gå til innhold

Snutte30

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Snutte30

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvordan går det med dere? Klare for jula!
 2. Hei på dere! Her har livet gått sin gang med opp ned nedturer. Jeg er 2 kilo unna mitt første mål, det er å gå ned 20 kilo til jul. Jeg har hatt 2 platåer fra jrg startet i august, er på platå 2 nå. Står stille på 116 kilo. Så er tolmodig og gjør det jeg gjør. Skal på kurs i dag, spennende å høre hvordan det går med de andre i gruppa mi. Går 11 km hver dag nå og trener 15 min lett styrke. Det hjelper endel merker jeg på humøret og energien. Har ikke sklidd noe ut i matveien, foruten forrige uke da spiste jeg alt jeg kom over. Hahaha. Håper det går bra med dere!
 3. Hei 😊 Så godt å høre at du hadde det fint å tur og at du koste deg. Viktig å nyte samtidig som vi er i en livsstilsendring, synes jeg. Det jeg spiser og gjøre nå skal jeg jo gjøre resten av livet, og ikke bare akkurat nå. Så nye vaner skal innarbeides og dannes. Siden sist så har jeg laget en plan og har holdt den hehe. Jeg har bestemt meg for å gå 3 kilometer hver dag i 4 uker, for å så gå 5 kilometer i 4 uker, og deretter 10 kilometer i 4 uker. For å så kunne løpe/jogge 10 kilometer. Jeg har satt meg et mål i å delta på kk mila neste år, så har startet å øve. Det passer best for meg og jeg er mest motivert til å gå turen etter lunsj. Da har jeg nok energi og giv/lyst til å gå. Også siden jeg har følt meg så ensom så hører jeg på podcast så er jeg ikke så alene. I går svømte jeg også, 1200 meter. Det var deilig. Jeg står fortsatt å vipper på vekta mellom 120 kilo og 119 kilo. Har ikke veid under 120 kilo på 2 år. Det hjelper å skrive her til dere og dele fra dagen, og samtidig høre fra dere. 😊
 4. Hei dere! Jeg har vært borte en stund. Stått stille på vekta i 2 uker og det har vært tøft. De første 8 ukene var som en lek, en nå begynner kroppen å krangle med meg. Jeg har vært så sugen på alt jeg ikke skal ha. Gikk på en smell her om dagen. Jeg står fortsatt stille, men jeg gir ikke opp. Derfor er det fint å gå på kurs og få støtte av kursholder. Jeg skal spise oftere og mindre, og drikke mye mer vann. Jeg må starte å bevege meg mer, jeg er så latterlig lat. Må få inn en rutine på at jeg går litt hver dag. Har dere tips om når?
 5. Hei 😊 Det er kjipt med det at vekten står stille. Ei jeg kjenner stod stille i 6 mnd... Men hun gav seg ikke. Og stoppet ikke å trene eller å spise riktig. Så til slutt gav kroppen etter. Jeg har veiedag på torsdag, så er spent. Gleder meg til veiedag, det er mest fordi man er sammen om det. Vi er en god gruppe mennesker. Det hjelper å høre om andre sine erfaringer og tanker rundt mat og trening. På de 7 ukene, jeg startet på uke 8 nå i dag. Så har jeg tatt av meg 11 kilo. Veldig spennende. Bare 60 kilo igjen 😂 hahahaha. Altså det er drømmen, ikke målet. Målet er å bli friskmeldt helsemessig hos legen, at BMI er normal og at muskelmasse er større og fettmasse er mindre. Spent på juletider, hvordan det blir med mat og drikke.
 6. Hei Mam81. Ja, det kunne jeg gjort men har ikke mulighet til det akkurat nå. Så må være min egen terapeut. Hvordan går det nå, siden sist?
 7. Så godt å høre Marielle1! Gratulerer, og heia. Dette klarer du! 😊🙌 For meg personlig så er det psykiske det tøffeste. Har brukt mat som emosjonsregulering hele mitt voksne liv. Nå som maten har mistet sin "funksjon" nemlig det å rømme fra følelser. Så kommer alle følelser opp i overflaten nå. Og jeg må ta tak i mye gammelt og nytt grums. Indre sabotører koser seg nå. Hvilket sunne måter har dere å takle, følelser og stress?
 8. Hei! Kult at vi er flere! Jeg hadde veiedag på torsdag, hadde gått ned 2 kilo. Så nå har jeg gått ned til sammen 8.8 kilo på 7 uker. Det er gøy! Har en lang vei igjen, men uansett så er jeg fornøyd så lenge jeg merker forskjell. Jeg måler meg også hver 14 dag, det gir også resultater 👍 Hva gjør dere annerledes denne gangen? Altså da tar jeg utgangspunkt at dere har prøvd tidligere å regulere vekten? Kanskje dårlig gjort av meg, men jeg har selv forsøkt flere ganger å gå ned i vekt. Denne gangen er alt annerledes.
 9. Ja det er tøft og vanskelig! Men godt at vi gjør det vi kan. Annet kan vi ikke gjøre! Jeg spiser Propudding 40 g av det, og lett vanilje uten sukker. Eller så lager jeg gele med 8kcal per 100g. Eller så lager jeg plommepai oppskriften, bytter ut sukker med sukrin og bruker ekstra mager kesam. Er mye gode oppskrifter på roede. Legger du inn alt du sier på appen?
 10. Jeg har veiedag hver torsdag. Jeg har ikke satt meg noe delmål ennå. Tar en dag av gangen og fokuserer på å endre tankesett og livsstil. Bevisstgjøre forholdet jeg har til mat og energi. Er tøft, for er jo en stor endring. Jeg er spent på hvordan det blir å holde vekten. Håper du når dine delmål! Hva koser du deg med om du skal kose deg?
 11. Takk! Gratulerer med 15 kilo! Hvor lang tid har du gitt deg selv på å nå "målet? Er det trivselsvekt eller bmi du går etter? Jeg har funnet ut at jeg skal legge meg der jeg trives og der jeg har best helse. Jeg drømmer om 70 kilo, skulle gjerne vært nede på 60 tallet. Men det er ikke det viktigste. For meg er det helsen og om helsen er god på 70 ja så blir jeg der. Roede har veldig gode oppskrifter synes jeg, jeg er veldig fornøyd med dette. Jeg har forsøkt alt mulig før, slankepiller, keto, shake, og annet. Roede for meg fungerer best.
 12. Hei! Jeg er på fjerde uka med roede, har gått ned 6 kilo. Har slitt med lite energi og svimmel. Heldigvis er jeg bedre nå. Hvordan går det med deg?
 13. Hei mam81! Er du her fremdeles? Jeg skal ned 40+
×
×
 • Opprett ny...