Gå til innhold

Glajenta79

Medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Glajenta79 vant dagen sist Januar 25

Glajenta79 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

3 Nøytral

Om Glajenta79

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vekt i dag 72,7 kg. Mio: Startet på eit innlegg forrige veke, men kom bort i Chat funksjonen og vips så var heile innlegget slettet. Veldig irriterende og så hadde eg ikkje tid å starte på nytt. Men ser du har jamn nedgang, så bra jobbet. Eg er hakk i hel, du trigger konkurranse instinktet litt, vil jo holde følge Spørs om eg må legge inn eit ekstra gir Ønsker alle ei tålmodig veke i disse spesielle tider. Håper alle er friske og raske.
 2. Vekt i dag var 72,7 kg. Det går sakte men sikkert nedover, heldigvis er det nettbasert styrketrening i dag Den trenkte eg, flott at treningssenteret gir online timer. Litt slurvete i matveien, merker at når dei vanlige kvardagsrutinane forsvinn og dagane flyt inn i kvarandre med alle gåande heime, så er det fort å ty til kos og mat.
 3. Vekt i går 73,3 kg. Gikk på ein kcal smell denne helga og blei nok litt for layback etter stor vektnedgang i starten av veka. Har ingen plan om å bli jojo slanker, så no må det fokuseres. Slit med å motivere meg sjølv til eigentrening heime. Mål for veka må være å prøve å komme igang med det.
 4. Måtte på vekta i dag, heldigvis viste den 72,8 kg, så bare 400g igjen til før syden vekt😅 satser på at eg er der mandag.
 5. Da klapper vi for deg👏👏👏 Stå på. Og gratulerer med nye 300 g ned👍 Etter utenlandstur er det 14 dagers karantene på meg. Har heimekontor, og leiker pedagog med barna. Veldig rar kvardag, får håpe normalen ikkje er alt for langt unna.
 6. Hei alle sammen. Gratulerer med vektnedgangen i uke 9 Mio, håper du fortsatt er i god steam nedover mot målet. Kva skjer her inne ellers damer???? Lite aktivitet, håper ingen er sjuke. Vekt i dag 74,8 kg. Vekt før eg for på ferie var 07.03. 72,4 kg. Så eg har virkelig tatt av i ferien og kost meg maks. Men godt å være heime, håper dere ikkje har ramla heilt av. Eg er tilbake i allefall full i pågangsmot.😁
 7. Heisann, da var ferien over og rett heim i 14 dagers karantene. Med 2,5 kg i pluss på ei veke er det rett tilbake i 16:8 faste. Håper dei elstra sydenkiloane ryk kjapt. Har kost meg maks tydeligvis, på tur med 5 andre var det vanskelig å holde rutinene. Men ferie er ferie og da skal en jo gjere noko anna enn kvardags. Men godt å komme heim. Var i grevens tid. Nå er heile Spania i lock down. Bort bra, heime deffinitivt best.
 8. Korleis går det Jess, savner oppdatering😬 Håper det bare er ein forglømmelse.
 9. Vekt i dsg 73,4 kg🙂 Håper å sjå 72 tallet før sydentur på lørdag. Om noken har tips og råd til kallorikontroll til veka i syden, så tar eg gjerne imot det😊 Redd eg skal ta fullstendig ferie og rase oppover i vekt😬🤪🤐
 10. Vekt i dag 73,4 kg. Fornøyd med det😊 ned 0,5 siden forrige mandag. Det går rette veien. På lørdag reiser vi til syden, så satser på å legge inn vekt da, og håpe på at tallet holder seg rundt forbi der etter syden også😎 Ha ei fin veke alle som titter innom.
 11. God kveld. Tar ein liten oppsummering av helga. Lørdag morgen startet med lett frokost, så ein time på treningssenteret med tabata sirkeltrening. Kjenner det godt i mageregionen i dag. Dei store muskelgruppene fikk kjørt seg og eg har ein jobb å gjere for å bli sterkere i mage/rygg. Til kvelds blei det spekemat og litt godteri også. Men moderate mengder. I dag slo eg til med svineribbe til middag, hadde ei liggande i frysen etter jul. Men det frista ikkje så veldig fof min del, så det blei ein liten porsjon. Så kom foreldra mine til kaffi og eg lagde nokre vafler. Så håper at vekta er snill med meg i morgen tidleg😊 Ei lita veke til syden, gjett om eg grugleder meg😎 Gruer meg for kalorifristelser og gleder meg til sol og varme😉
 12. Så herlig Mio😁 Gratulerer, godt jobbet. God helg😊
 13. Wow, for eit fantastisk ukes resultat. Gratulerer😁
 14. Vekt idag: 73,9 kg, herlig med nytt tall på vekta. Da eg har ete veldig lite søtt og sjokolade siden nyttår, blir ein jo kreativ i jakten på noke godt. Det resulterte i innkjøp av svisker på kontoret😄 har spist eit par i lunsjen, men her ein dag tok eg med meg posen til arbeidsbordet. Så satt eg der og småspiste på sviskene. Det måtte jo gå som det gjekk, ikkje mange timane etter romla det fælt på midten, og det var bare å springe på nærmaste toalett. Var heldigvis komt heim😂
 15. Vekt i dag 73,9 eller 73,6 vekta blei ikkje enig med seg sjølv😆 Uansett så er eg veldig gla for å sjå 73 tallet. Bakdelen ifølge mannen er at pupoane og baken minka🤣 Eg merka det på BH iallefall😊 Ha ei fin veke alle sammen.
×
×
 • Opprett ny...