Gå til innhold

Medas

Medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Medas

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 22. juni 1979

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Interesser
  Skrive. lese, kosthold og trening...Musikk og mine kj?re barn
 1. Velvel. Var SÅ fornøyd med 89,7 på vekta i dag. Endelig dette så etterlengdete 8-tallet. Men minsten lå med feber i hele natt og i hele dag og kasta opp og har i det hele tatt vært i skikkelig dårlig form. Hun har ikke orka å gjøre noenting og heller ikke spise stort. Da ble det akkurta det hun hadde lyst på og vips hadde jeg spist lefse med kanel og sukker. Så kom eldstejenta hjem og hadde vunnet frukteske med div. på juleavslutninga og hadde med krydderkake hu bakte på skolen. Så jada. Blei 1900 kcal på meg i dag og definitivt ikke bare sunne kcalorier. Får nå bare håpe jeg ikke har ødelagt alt igjen.
 2. Usj, Taghra. Bakteriefabrikken er noe herk både for barna og de som jobber der. Skole og barnehage. Nå er minsten syk igjen, med feber og oppkast. Helt utrøstelig fordi hun går glipp av juleavslutninga på dansinga stakkar Var så vidt hun orka å åpne julekalenderen i dag tidlig for så å sovne igjen et kvarter etter. Får håpe du føler deg bedre snart! Vekta mi var enda litt ned i dag. 89.7 Ser for meg at jeg virkelig vil føle forskjellen når jeg kommer ned på 85, så her er det bare å stå på!
 3. I morgen er dagen. Julekalender på veggen og julekalender på Tv. Julepynt i huset og julavslutninger. Jula kryper innpå, men jeg sliter litt med å finne julestemininga. Hadde den litt forrige helga, men så forsvant den igjen.. Skulle så ønske det var snø ! Savner jula på fjellet. Med stjerneklar himmel og snødekte veier. Menmen. Bor man i oslo får man ta med takke til julepynta kjøpesentre I dag var vekta jammen meg 89,9! Endelig 8-tallet, med smal margin. Nå håper jeg å klatre nedover det 8-tallet så jeg slipper å se 90-tallet noe mer.
 4. Krysser fingre for deg Taghra. Skjønner godt man tyr til litt lettere middagsløsninger når formen er passe bånn i bøtta. Sånn har vi det vel alle. Håpe du snart er tipptopp form igjen. SÅ kjedelig å ikke komme noen vei. Har ikke vært noe flink i helga da. Falt helt av lasset i går og spiste både sjokolade, pizza og potetgull. Og jammen ble det potetgull, pepperkaker og 2 skumgodterier i dag. Det verste er at jeg egentlig ikke er en godtemoms. Mat har liksom vært største fienden. Godteri sniker seg stort sett inn den ene tida i måneden, men nå tror jeg det var mest av frustrasjon. Jeg gadd liksom ikke bry meg om hva jeg putta i munn i går og tenkte egentlig ikke å logge maten,men klarte ikke la være da. Ble 1900 kcal i går og i dag har det blitt i underkant av 1200, så er vel på 14-1500 når jeg går til sengs for kvelden. Men.. i morgen er en ny dag og jeg har satt opp en ny sunnhetsuke til meg og jentene. Da må vi liksom dra i litt ekstra sammen, selvom det blir fripass på juleavslutningene i slutten av uka. (for jentungene vel og merke. Jeg har ikke tenkt å godte meg på kake.)Så, prøver igjen og igjen og håper det til slutt resulterer i mer nedgang. Ellers har vi pynta bittelitt til advent her og i dag og bakt pepperkaker og tent adventslys.
 5. Her står det stille på både cm og vektfronten. Og jeg vet jeg spiser mindre enn jeg forbruker, så det må være HVA jeg spiser. Skulle ønske jeg hadde noen å trene med, for det er lettere å komme seg på trening sammen med noen. Jeg går ca halvannen time hver dag, men styrketrening og skikkelige svetteøkter blir bare en gang i mellom og ikke rutinert. I dag skal jeg til broren min en tur og møte faren min sammen med barna. Jeg ser han ytterst sjeldent. En gang i tiåret omtrent, så kjenner det i magen. Drar mest for barnas skyld, men gleder meg også til å se lillesøstra mi og niesa mi som kommer. Nå blir det å pakke julegaver og få alle i stand før sammenkomsten. Ønsker alle en flott lørdag!
 6. God lørdag, godtfolk Takk, Cikki! Og gratulerer med flott nedgang! Holder på å bli passe frustrert. vekta vil bare ikke under 90. Har målt i dag også og det er fullstendig stillstand. Har vært sånn i flere uker. Noen som har noen gode råd å komme med? Jeg vil så gjerne ned de neste 10 kg og higer etter det 8-tallet, men føler meg helt stuck her. Blir så usikker på alt jeg putter i munn når ingenting virker og da begynner jeg å hoppe mellom alle mulige måter å gå ned på, noe som ikke er bra. Masse god bedring til taghra og Cikki!
 7. Tusen takk, Clavicula! Må jeg si jeg holdt på å skrike høyt da jeg gikk på vekta i dag. 91,5. OPP over 1 kg. Det kan da ikke stemme? Ikke IGJEN. Har holdt på sånn i ukesvis nå. Hver gang jeg nærmer meg 8-tallet så spretter vekta opp igjen. Ligger på ca.1600 kcal om dagen. Beveger meg mye, men har ikke vært noe flink til å trene på lenge. Vet ikke hvorfor jeg sliter sånn med å komme i gang med treninga igjen. Tror jeg må justere karbeinnholdet igjen. Har blitt lett for at jeg spsier potet og fullkornspasta til middag fordi barna får det. Har vel innbilt meg selv at så lenge det er LITT potet og litt pasta så går det greit, men det tror jeg slett ikke det er. For noe er det jo som gjør at jeg over hodet ikke går nedover. Så, planen fremover blir altså: Minske karbeinnholde Holde meg HELT unna potet og pasta Trene minimun tre dager i uka. (det vil si utenom alt jeg går i løpet av dagen. trene styrke osv) Holde meg unna salt mat Da må da vel vekta gå nedover igjen snart?
 8. Trøtt igjen. Hvorfor skal det være så vanskelig å finne energien på vinterstid? Nå kan det jo ha noe med at minsten har kommet over til meg hver natt de siste nettene og hu sover ikke akkurat rolig. Bein og armer går i alle retninger og jeg våkner stadig med en fot eller arm i ryggen. Når klokka har ringt de siste morningene har det kjentes som det har vært midt på natta fortsatt. Likevel har vi på underlig vis klart å være tidligere i barnehagen enn vanligvis. Vekta viste 90,3 i dag, så nå er det SÅ nærme 8-tallet. Vil krype så langt nedover det 8-tallet at jeg slipper å tenke på 9-tallet noe mer. Trenger å komme meg tilbake i treningsmodus. Holder ikke bare med trasketurer. I morgen håper jeg å få til noe trening litt tidlig på dagen.
 9. Så flink du er! Gratulerer med nedgang Helt enig i at man må ha sånne kvelder en gang i blandt. Blir vanskelig om man aldri skal kunne kose seg. Man må bare finne ut hvordan man kan kose seg uten å havne tilbake i gamle, dårlige vaner igjen og du er jo helt klart på rett spor.
 10. Tusen takk Tahgra! Det er lov å syte litt når man er syk. Godt å ha en samboer når man ikke er i slaget I dag er vekta så nær, så nær. 90,3. 400 g igjen til 8-tallet! Har stått fast så lenge på 9-tallet at jeg er redd jeg aldri kommer meg herfra Men, må jo prøve å tenke positivt og kjøre på. Har ikke vært på 90,3 siden jeg gikk gravid med minsten for 5 år siden. Det er rart å tenke på. Jeg har slitt med vekta før, men det største jeg har vært på tidligere i livet er der jeg er nå. 90 kg. Jeg gikk ned til 70 den gang, så da bør jeg vel klare det igjen. Husker hvor enorm jeg følte meg da. Da jeg gikk fra 66 til 90 på 2 år. Nå som jeg derimot har gått ned fra 108, føles det langt bedre å veie 90 Tanken på å faktisk komme ned i 70 kg igjen er som en overveldende lykkerus. VIL dit!
 11. Hei! Lurer på om jeg får lov til å slenge meg med her inne jeg? Jeg har tatt av 17 kg på litt over et år, men har i det siste stoppa opp Trenger å komme meg til det magiske 8-tallet, som nå er 1,3 kg unna. Vil gjerne ned til 70 eller like under. Masse god bedring til deg Taghra!
 12. Jammen er det noen trøtte dager, og rart med det, at man da får lyst på noe usunt. Trøtt i dag jeg og. Tok en lettvint middagsvariant til barna og meg. Salat til middag. Så kjekt når man klarer å finne på noe kjapt, men likevel sunt. Skulle gjerne hatt en kombi kokk-massør ja,hadde gjort seg! Får håpe du får en bedre og mer energirik dag i morgen!
 13. Hm, skuffet over dagens vekt. opp igjen 400 g. Vet ikke riktig hvorfor, men ufattelig hvor mange ukene jeg nå har stått fast uten å komme under 90. VIL ned på det 8-tallet! Må på et eller annet vis få det til å løsne. Har gått i halvannen time i dag også. Prøve å få til noe styrketrening snart.
 14. Så trøtt så trøtt i dag. Gikk halvannen times tur med minsten i regnet i dag. Digg å komme seg litt ut, men SÅ trøtt retsen av dagen. Håper energien kicker litt mer inn i morgen. Ellers har det gått greit med maten i dag. Venter veldig på 8-tallet og håper jeg ser det i løpet av neste uke. Dvs at jeg må klare å ta av 1 kg denne uka. Hjelper ikke å være trøtt å ligge på latsida da, nei.
 15. Hei! Har lest igjennom dagboken din og vil bare si gratulerer med 5 kg! Høres lurt ut med en plan for hvordan å takle motgang.Er så altfor lett å kjøre seg selv ned når man som mest trenger å snakke seg selv opp. Virker som du er godt i gang. Har selv litt av samme erfaringen med lvakarbo som deg, så nå prøver jeg å holde meg til mer normal kost
×
×
 • Opprett ny...