Gå til innhold

Cikki

Medlem
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Cikki vant dagen sist Mai 23 2016

Cikki hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

12 Bra

Om Cikki

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Velkommen til deg elembe, alltid hyggelig med nye her inne. Og lykke til med vektnedgangen! Jeg har slitt skikkelig med søtsuget nå i påsken, og det hjelper jo ikke med priskrig på smågodt. Har rett og slett spist alt for mye. Og nå i helgen hadde vi to barnebesøk, med alt det medfølger. Men nå er jeg tilbake på forumet og klar for innspurt før sommeren. Har vært sunn i 2 dager nå, og kjenner det hjelper både på humøret og selvfølelsen.
 2. Så flink dere er TinaP og Taghra. Har jeg vært flink i det siste... Nei. Har jeg gitt opp.... ALDRI. Jeg sliter med et enorm søtsug som ikke gir seg før det blir tilfredstilt. Kjenner at jeg er skikkelig sukkeravhengig. Men jeg vet at hvis jeg bare holder meg helt unna sukker i noen uker, så forsvinner det. Så det er iallefall planen framover. Idag har jeg kjøp meg friske bær og litt fløte som skal piskes, og det skal være lørdagssnopet mitt.
 3. Jeg har vært så lite flink i det siste. Men fra i dag av er det tilbake på den smale sti. Jeg føler meg super motivert, men venter bare på at sukkersuget skal komme i løpet av dagen. Men nå har jeg spist så mye usunt i det siste og det er rett og slett ikke verdt det. Hvis jeg klarer å leve sunt i en 2-3 uker, så vet jeg jo at det blir en vane og at vekten går nedover. Så målet mitt de neste ukene er 3 økter på treningsstudio i uken, ikke noe godteri bortsett fra litt på lørdagene. Kjenner at vekten begynner å øke, og jeg liker det ikke.
 4. Fy skam til meg som har vært så lite aktiv her inne i det siste. Har egentlig ikke hatt noen god grunn heller, bortsette fra at motivasjonen har sviktet litt i det siste og jeg har spist for mye tull. Treningen har gått strålende, med ca 3 god økter i uken. Måltidene er stortsett også bra, men så har jeg dette sinnsyke sukkersuget som ødelegger for meg. Har spist alt for masse sjokolade, is, karamellere og sånn i det siste. Heldigvis ser det ut som de gode spisevanene og treningen hindrere vekten fra å fyke i taket, men merker jo at den sakte men sikkert kryper oppover. Jeg er så sukkeravhengig at det er skummelt. Jeg virkelig elsker alt som ikke er bra for meg. Ligge på sofaen på kvelden etter en lang og hard dag og "kose" seg med sjokolade eller is eller noe annet godt. Og når man først spiser en dag så kan du være sikker på at suget kommer dagen etter også. Men jeg gir meg ikke. Vekten skal nedover, og jeg vil være i mål eller iallefall nært mål til jul. Har vært flink i går og i dag, så får bare fortsette slik. Gleder meg til våren kommer med mer lys og varme, føler det er lettere å leve sunt da. Og så flink du er å være aktiv her ikke TinaP, selv når alle andre svikter.Og gratulerer med god vektnedgang!
 5. Her står det stille for tiden. Vekten går verken opp eller ned. Har vært flink med treningen, men kostholdet har vært så som så. Jeg spiser jo lavkarbo for tiden, men er ikke alltid like lett å holde seg til det. Spesielt ikke de dagen jeg trener, så da spiser jeg litt før trening for å få mer energi. Men det digge med lavkarbo er at jeg ikke er så mye sulten og at jeg slipper å telle kalorier. lindacg, hvordan du ikke klarer å komme opp i rett antall kalorier er en gåte for meg. Da jeg telte kalorier slet jeg alltid med å holde meg under de 1900-2000 jeg skulle ha. Følte jeg var sulten hele tiden. Men fint at det ser ut til å funke for deg iallefall. Og TinaP, hva er det som ikke funker med 5:2 dietter, er det at du ikke går ned eller at du ikke holder deg nede på kaloriene de 2 dagene i uken. Jeg er veldig interresert i 5:2 dietten for tiden. Har igrunnen alltid sett på det som et tullete slankepåfunn for å ha noe nytt å komme med, og egentlig litt seig-pining. Men etter å ha sett en dokumentart på BBC Earth om fasting må jeg si at jeg har endret synet mitt totalt. Ligger visst veldig mye forskning bak det, og har visst store helsefordeler i tillegg til den slankend effekten. Har lånt en bok på biblioteket om det nå, som jeg håper å få lest snart. Har planer om å prøve det ut selv når jeg bare blir ferdig med ammingen. Taghra, kjipt å være så mye syk. Men nå går vi heldigvis lysere tider i møte, og med det forhåpentligvis mindre av dette sykdomsdritet.
 6. Vanskelig valg det der TinaP, Skal - skal ikke, veie seg når man vet man har gått opp i vekt. Du får kjenne godt etter om du har psyke til å tåle en del kilo+. Jeg vet med meg selv at noen ganger når jeg veier meg og har gått opp mer enn forventet så går jeg på en skikkelig smell. Mister liksom helt gnisten og motivasjonen og hele dagen blir ødelagt. Og da hadde det i grunnen vært bedre å bare fortsette med de gode vanene og drite i vekten. Gårsdagen er uansett glemt og idag har du vært kjempeflink, trening er alltid bra. Stå på!!! Lykke til med veiingen på mandag kikk, krysser fingrene for at du når målet ditt. Du setter deg nå høye mål også da. hehe... Du håper å oppnå samme vektnedgang til mars i år som jeg ønsker å nå ca i oktober/november. Mitt hovedmål er å oppnå ønsker vekt på julaften, det blir ca 11 kilo på i underkant av ett år. Håper du rekker treningen din på lørdag, jeg har også meldt meg på trening på lørdag, men det blir en time med zumba, jeg gleder meg!
 7. Velkommen til deg lindacg, her har vi alltid plass til en ekstra. Lykke til på kurs, du får gi oss en lyd hvordag det går. Så hyggelig at du er tilbake TinaP, det høres ut som du har lagt en god plan for hvordan du skal komme deg ned i vekt. Er ikke noe kjekt når vekten går på helsen løs. Rart det der hvor vansskelig det er å spise sunt og moderat og trene, når det er det som skal til for å oppnå en vekt man er fornøyd med. Har selv spist alt for mye i julen, av og til føltes det nesten som om jeg prøvde å ta igjen for den tiden jeg har begrenset meg. Da julen var ferdig skulle jeg rett tilbake til sunne vaner. Men det er søren ikke lett når kroppen har vent seg til mye mat og ikke minst mye sukker. Jeg hadde flere dager hvor jeg spiste mye snop på kvelden og tenkte i morgen er det slutt da skal jeg spise sunt igjen. Men når kvelden kom hadde jeg de sukkerabstinensene, så da endte jeg opp med å spise masse dritt likevel. Lykke til iallefall, og hold oss oppdatert. Og Taghra, den omgangsyken, samme drittet som vi hadde her nyttårshelgen. Nå har vi vært nok syk altså.... Gleder meg sånn til våren, lysere tiden, og forhåpentligvis slutt på alt dette sykdomsgreiene. Fint du holder motivasjonen i gang ialllefall. Og velkommen tilbake til deg også kikk, så du hadde fått deg ny tråd, men satser på at du henger litt her inne med oss også. Heldig du er som skal til Spania i høsten Hilde en, det er veldig god motivasjon. Det synes jeg iallefall. Vi skal til Alcudia i juli, og jeg har store planer om å gå ned en god del kilo til det. Ellers har denne uken stort sett gått greit for min del. Eldstemann var syk i starten av uken så fikk ikke trent på mandag, men hadde en god økt i dag, og skal ha en til på lørdag. Kjenner godt at det er vanskelig å spise midre mat igjen. Går liksom rundt og er litt småsulten hele tiden. Men satser på at går seg til etterhvert. Første delmål nå er iallefall å komme under 80 kilo. Det gleder jeg meg til.
 8. Gratulerer med vektnedgang i julen taghra, aner ikke hvordan du klarte det. Her har det definitivt gått motsatt vei. Jeg hadde alle planer om å starte på ny frisk 2 januar. Men da alle 4 her i huset fikk spysyken på nyttårsaften ( for en rævva dag! ) Så har det drøyd litt, da det tok litt tid før kroppen kom i laget igjen. Igår var første dag jeg kom meg på trening igjen og det var veldig deilig, 1 times trening og rett i overkant av 700 kcal forbrent. Bare synd jeg sikkert inntok det dobbelte av det i kalorier på kvelden. Alt for mye sjokolade og marsipan rester her i huset. Veide meg igår også, vekten viste 83,3. Så har gått opp litt under 2 kilo den siste måneden. Skikkelig dritt, men sånn går det når man er konstant syk og spiser masse dritt fordi en synes synd på seg selv. Har fått trent minimalt i det siste også. Men er klar fra i morgen!!!
 9. Ser ut som det er mange som sliter med sykdom i julen, det er kjipe greier altså. Jeg har vært frisk i 2 uker nå, håper bare det fortsetter slik. Ellers er det travelt her for tiden. Fikk en trening forrige uke og ingen så langt denne uken. Tror ikke det blir noen heller for de har kuttet alle de timene jeg liker. Kostholdet har også vært ganske dårlig de siste tre ukene. Jeg kjøpte jo inn litt sjokolade og marsipan til julen, men så ligger det der og frister og så ender man opp med å spise det. Både jeg og min kjære er noe skikkelige godtegriser, så er ingen som holder igjen. Men fra 2 januar 2017 er det tilbake til de gode vanene, jeg har ingen planer om å ødelegge de gode resultatene jeg har oppnådd og jeg har alle planer om å komme i mål med vektnedgangen. Har ikke veid meg de siste 3 ukene heller, så forventer litt oppgang, desverre. Men det får jeg også ta i januar. Gleder meg til å starte på ny frisk i januar med alle dere her inne, og å se hvilke resultater vi klarer å oppnå i 2017.
 10. Høst/vintersesongen med sykdom og forkjølelse er noe dritt. Nå har jeg vært syk en evighet, og hver gang jeg føler jeg begynner å bli bedre så blir jeg syk på ny. Følte jeg begynte å bli litt bedre i slutten av forrige uke, men på mandag så begynte det påann igjen med rennede nese og jeg følte meg helt elendig. Har to små barn i barnehagen og vet det er mye smitte der, men får nå være grenser, føler jeg har vært konstant syk de siste 2 mnd. Jeg som ville være ferdig med alle julegavene innen desember, for jeg synes det er så stress å shoppe med en million mennesker i butikken, Har bare kjøpt 3 julegaver til nå. Jeg har så lyst til å begynne å trene igjen snart, jo lenger man er borte jo tyngre er det å begynne påann igen. Her blir det visst bare klaging fra meg idag, men nå er jeg lei av å vøre syk, og ganske sint og frustrert egentlig. På tirsdag fikk jeg min kjære til å stikke innom butikken og kjøpe et brett med sånne anthon berg marsipan pølser, og jeg spiste alle sammen. Ble ikke noe mer frisk av det desverre. Har ikke fokusert så mye på vektnedgang i det siste, har stortsett bare prøvd å slappe av og bli frisk igjen. Men vekten viste nå uansett 81,5 idag. Så går sakte med sikkert nedover. Det er jo positivt iallefall.
 11. Velkommen til deg Medas, alltid hyggelig med nye folk. Det er godt å se at aktiviteten har tatt seg opp igjen her i det siste. Og god bedring til deg Taghra. Lungebetennelse er noe dritt, har hatt det selv. Du får slappe av den tiden kroppen trenger og komme tilbake fullt når du er klar. Ble faktisk syk igjen jeg også, har fått bronkitt, så blir noen rolige dager på meg også framover. Og katrine71, da er vi to angående å ikke like vinteren. Jeg kunne gått i hi om vinteren sånn som bjørnen og bare sovet gjennom hele greien. Julen er koselig da, men ellers er det jo bare kaldt og vått og mørkt og kjipt. Men uansett, vekten går nedover, nå viser den herlige 81,9 kilo. Føler jeg nærmer meg 7 tallet, selv om det nok kommer til å ta en del uker fremdeles.
 12. Kondolere til deg Taghra, aldri gøyt å miste noen man er glad i, og er jo så lett å trøstespise da. Og så kjipt å bli syk også, men det er jo den tiden på året nå. Men det er bra du fortsette der du slapp nå. Jeg føler jeg var syk en evighet, trente ikke på over to uker, Men idag var jeg endelig på trening igjen. Super tungt... Men var en god treningsøkt da. Vekten på lørdag vist 82,3 så går fremdeles nedover.
 13. På tide med en ny oppdatering herfra. Jeg var skikkelig flink for to uker siden. Hadde ukes shoppingen på mandagen og kjøpte da smågodt på tilbud som vi skulle ha til lørdagen. Angret allerede første kvelden, for det fristet så sinnsykt å bare ta fram posen og sette seg forran tv'en. Men klarte å motstå fristelsen og rørte ikke noe før lørdagen. Fredag kveld ble jeg jo selvfølgelig syk og lørdag kveld satt jeg med feber og følte meg bare elendig... Spiste litt snop, men var nesten ikke godt i deg hele tatt. Veide meg på lørdag morgen, da viste vekten 84,4. akkurat en kilo ned. Nå har jeg vært syk siden, men begynner heldigvis å bli bedre. Men hoster veldig fremdeles. Har ikke trent på 1,5 uke nå, og det er jo kjipt. Men gleder meg til jeg kan begynne igjen. Veide med i helgen nå og da viste vekten 82,7. Vet ikke helt hva som har skjedd der, men antar det har forsvunnet litt muskler siden jeg har spist litt lite og ikke trent. Kjenner at det er deilig at motivasjonen er på plass, og jeg gleder meg veldig til å komme under 80 kilo. Rart å tenke på at jeg forrige jul veide rundt 100 kilo, og denne julen er jeg kanskje nede i 80 kilo. Må snart ut og shoppe ny kjole. Håper det går bra med alle dere andre her inne. Lykke til og ikke gi opp.
 14. Her kommer en lyd fra en som har vært stille i alt for lang tid. Så fint du har holdt tråden i gang Taghra, og så flink du er som trener og står på. Og så hyggelig at det er kommet flere til her inne. Jeg har forsåvidt ikke gitt opp eller gått på noen smell, men har hatt litt lite ork i det siste siden mini har funnet ut at soving om natten ikke er så gøyt. Og katrine71, det høres ut som du er helt lik meg på kjede/ trøste-spisingen. Hvis dagen har vært slitsom så vil jeg ha noe å spise, hvis jeg er sint og sur vil jeg ha noe godt å spise, hvis jeg kjeder meg så sliter jeg noe voldsomt med å ikke bruke mat som en aktivitet. Slitsomme greier igrunnen. Veide meg idag, og vekten viste 85,4 så bittelitt opp fra før sommeren, men var så utrolig lite flink i sommer at det er helt greit. Er uansett 12,6 kilo mindre nå enn da jeg startet i februar. Første delmål er å komme under 80 kilo, og så håper jeg å være i mål på ca 74 kilo neste sommer. Lykke til alle sammen....
 15. Jeg har nå byttet veiedag fra mandag til lørdag, for jeg finner rett og slett ikke tid i hverdagen. Og søndag blir ikke min nye veiedag. Jeg prøver å veie meg om morningen rett etter jeg har stått opp, og det er jo så travelt når alle skal opp og ut. Men vekten viste uansett 86,5 idag. Det er jo opp litt siden før sommeren, men det er ikke uventet. Nå skal jeg jobbe videre og neste sommer skal jeg være i mål. I det siste har jeg lest endel bøker om lavkarbo; Helt naturlig mat og trening av Pål Jåbekk og Matrevolusjonen av Andreas Eenfeldt. Jeg har jo hørt om lavkarbo før men har hele tiden tenkt at det var noe tull og at det ikke passet for meg. Men etter å ha lest de bøkene så har jeg funnet ut at det kanskje kan være noe i det og at det er noe jeg ønsker å teste ut. Så de siste 3 dagene har jeg spist etter LCHF prinsippene, det vil si lite karbohydrater og mye fett. Til nå kan jeg ikke si stort om hvorvidt det virker, det eneste jeg har merket er at jeg tidvis har vært kvalm. Men magen er flatere enn på lenge og jeg har ikke vært oppblåst en eneste gang etter at jeg startet, og det er jo bra. Men ingen lørdagssnop på meg i kveld. Det er iallefall veldig deilig å ikke være sulten hele tiden. Men kjipt å ikke kunne spise brød og sånn. Gleder meg til å se resultatet etter noen uker.
×
×
 • Opprett ny...