Gå til innhold

Blomsten40

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Blomsten40

 • Rang
  Ny

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Selv følger jeg et WFPB Grete Roede kosthold. Et mellommåltid - en smoothie kan være fra 100 til 4-500 kalorier, så lett å komme over mine tildelte 1300 kalorier om jeg ikke passer på. Er blitt vant med og liker meget godt grønne smoothier som er fattige på kalorier - feks. litt bær, masse spinat, knuste linfrø, sitronjuice og vann Tar jeg i peanøttsmør eller PB2, Alpro yoghurt, havregryn vanilje etc blir det straks flere kalorier. Lykke til med kurset og vektmål!
 2. Hei, Jeg skal ned 10 kg og helst før sommerferien er over. Merker at det går litt tregere som 52 åring enn som sprek 30 åring. Hører noen en soleklar notorisk jojoslanker i det fjerne? Metode - Whole Food Plant Based kosthold - kombinert med trening. Stor seier i dag. Har allerede gått ned noen kilo, så da mannet jeg meg opp, tok på meg badedrakt og dro i svømmehallen. Deilig Status i dag 21.05.2018 Vekt 74,3 kg Blomsten40 ...på vei mot bedre helse I accept myself unconditionally! Right now!
 3. Hei, Anbefalt skrittmengde pr dag er 10.000. Det er faktisk flere skritt enn det man tror og skal man oppnå det må man jobbe litt om man har en stillesittende jobb og hverdag. .....alt over det regnes som bra )) Så lykke til med skritt-telleren og antall skritt..... .)))) Hilsen meg Blomsten40 som strever med å komme opp til 10.000 skritt......
×
×
 • Opprett ny...