Gå til innhold

Jewel

Medlem
 • Innholdsteller

  508
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Bra

Om Jewel

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den siste uka har gått veldig bra, jeg gikk ned 0,9 kg selv om jeg har skeiet ut. Men har pause fra kurset nå pga ferie, så da ser det endelig ut til at det har løsnet litt. Så prøver å være flink og ikke spise mellom måltidene. Jeg har tenkt til å ta med treningsklær på ferien også så kan jeg ta noen korte joggeturer hvis det er rom for det. Men ellers så har jeg behov for å lade batteriene. Ønsker deg en god sommer! Neste veiedag for min del på kurs er i august, men har mulighet til å veie meg neste tirsdag, så da er det full innsats også i ferien.
 2. Hei hyggelig å høre fra deg Blå blomst. De siste uka gikk jeg opp i vekt,men det er helt selvforskyldt. I dag har jeg spist pølse og potetgull, så nå må jeg knipe igjen munnen til det er middagstid. Jeg sover dårlig om dagen, og det påvirker alt. Humør, trøstespising og trening. Jeg har fått prolaps i ryggen og det hjelper ikke med smertestillende, og det jeg liker å trene må jeg begrense nå. Så går trått her om dagen også, men så er det ikke så lenge til ferie, så jeg får bare ta et skippertak så er jeg under 70 kg til ferien. Ønsker deg en god sommer.
 3. Hei damer det er fortsatt liv i meg, jeg veier 70,9 kg nå, så har gått ned litt. Men ting har løsnet litt mer når jeg ligger på 1400 kcal, men jeg skeier fortsatt for mye ut. Derfor går det sakte men sikkert nedover. Jeg løper også snart en mil, og det er jeg veldig stolt over😃. Ellers så har der vært sykdom i heimen så det har vært et par dårlige uker. Så denne uka er det skippertak. Ønsker å se nedgang på vekta. Jeg har mål om å komme under 70 kg på dette kurset. Så med forsatt bra innsats må jeg bare klare det! Håper alt står bra til med dere.
 4. Jeg spiser stort sett knekkebrød til frokost. Til lunsj blir det gjerne brødskive med fiskekake,kantinesalat eller varmmat på jobb. Det er store porsjoner, så spiser ikke opp all maten. Er det jeg spiser nå om dagen. Jeg skjønner du er sliten, hvis du er mye alene med barna. Jeg er også det, og ender som oftest opp veldig tidlig i seng. Da blir det ihvertfall ikke noe skapsnoking på kvelden.😃 Jeg har gått ned til 1400 kcal nå, for å se om vekta rikker seg. Jeg er fortsatt motivert fordi jeg føler det skjer saker og ting med kroppen min om dagen!
 5. Det går ikke fort, men det går nedover. 200 gram denne uka også. Så etter avtale med kursleder skal jeg nå prøve å ligge på 1400 kcal i uka. Jeg har gått ned mye i cm totalt 21 cm, så vil liksom ikke vekta rikke seg uansett hvor aktiv jeg er. Er ikke veldig motiverende å gå ned 200 gram om gangen. Ellers så går det igrunnen veldig bra nå,er motivert og klar til å fortsette på nytt kurs også. Håper alt står bra til med deg Blå blomst. Vekt 260416: 72 kg-to kg unna delmål nr!
 6. Det var veiedag i går, og jeg ble så utrolig skuffet over å ha gått ned bare 200 gram. Jeg har vært flink hele uka og ikke skeiet ut utover kosemerkene, så jeg skjønner ingenting. Så frustrert som jeg var svidde jeg liksågodt opp kosemerkene for denne uka i går😬.å Ønsker deg en fin uke! Vekt 190416 72,2 kg ned 200 gram
 7. Vekt 120416: 72,4 kg ned 0,5 kg Hei hei, den siste uka har jeg vært syk og har ikke fått trent. Vekten viste ned 0,5 kg denne uka, og det er jeg fornøyd med. Jeg synes faktisk det er deilig å kunne spise seg mett hver dag uten dårlig samvittighet. Jeg merker at det gjør det lettere for meg å holde meg til kostholdsplanen. Jeg spiste godteri bare i helga, og har ikke spist noe usunnheter i uka. Lufta har ellers gått litt ut av meg, jeg føler meg trøtt og uopplagt og vil helst sitte i sofaen. Noe som ikke går med små unger😉 Jeg har tatt blodprøver for å sjekke ut av ting i dag, så da er det bare å vente å se. Tar en uke før det kommer svar. Er du sikker på at du spiser nok mat da? 1300 kcal er ikke veldig mye. Jeg ligger på 1450-1550 hver dag nå, utenom lørdag da er det høyere. Jeg er fornøyd med ukas nedgang og er klar for en ny uke. Ha en fin uke! Klem😄
 8. Hei hei, da var første hverdagsuke med 1600 kcal gjennomført. Det som har vært bra er at jeg ikke føler meg sulten, jeg kan spise meg mett hver dag. Men samtidig er det vanskelig å omstille hjernen på å spise mer enn noen sinne, men det er jo pga overvekten. Trenger mer energi til en stor kropp. Vekta viste ned 0,7 kg i dag og det er jeg godt fornøyd med, men jeg veier fortsatt 0, 2 kg mer enn ved start. Vekt 050416: 72,9 Midje 86 cm Jeg er klar for en ny uke. Jeg går forresten nettkurs så jeg er ikke på møter. Føler jeg har grei kontroll nå. Ønsker deg en fin uke! Her blir det ikke noe kos før lørdag- det er jo ikke så mange dager til lørdag😃
 9. Ha ha pangstart med 0,9 kg opp! Det hadde jeg virkelig ikke trodd med tanke på aktivitet jeg har hatt den siste uka. Jeg har ikke tatt en godisbit idag, og blir lenge til neste gang! Men så flaut å gå opp i vekt på første veiing etter påbegynt kurs. Jeg har seks veiinger igjen, så da tenker jeg 0,5 kg hver gang, så målet må da bli 3 kg ned på dette kurset. Jeg strever forsatt med å ligge på meny 2, synes det er mye mat. Men da kan jeg spise meg mett hver dag og slippe å være sulten. Jeg måtte tidlig opp i dag, og hadde planlagt å jogge men ble gåtur i stedet. Imorgen og resten av uka er det jobb, men skal trene på torsdag før jobb. Ønsker deg en fin uke. Synes fortsatt du skal være stolt over å ikke spise godteri.
 10. Så tidlig oppe du var i dag da. Jeg synes du har vært kjempeflink som ikke har spist godteri etter jul. Jeg har spist altfor mye godis i påska, og hadde bestemt meg i går kveld for at jeg ikke skulle spise mer godis nå. Men allikevel datt hånda oppi godteskålen i dag etter frokost og jeg har i hvertfall spist 150 g med godis. Og nå er jeg kvalm og angrer veldig. Så nå får jeg bare kutte det helt ut. Så nå skal jeg nok en gang slutte å spise godteri. Jeg har vært litt aktiv i påska, og i morgen skal jeg på trening på formiddagen. Vi drar hjem fra påskeferie i dag. Jeg kjenner jeg gleder meg til hverdagen kommer tilbake. Foreløpig har jeg jo holdt vekten de siste ukene, men skal jeg rekke å gå ned noe før sommeren så må jeg ta et krafttak nå. Det har vært utfordringer med å få i seg 1600 kcal om dagen, men får bare fortsette med det. Jeg synes det er godt med ferie, men blir litt at av det også. Jeg kjenner det er godt å gjøre ingenting litt innimellom. Jeg skal jobbe i helga, og så har jeg noen dager fri igjen. Denne dagen har gått skeis kalorimessig allerede, men skal være flink resten av dagen. Blir grilling i dag, og det gleder jeg meg til. Ønsker deg fortsatt en god påske!
 11. God påske til deg også. Første dagene på kurs gikk fint, inntil mannen i huset kom hjem med 2 kg smågodt. Jeg hadde med vilje sørget for at det var tomt i skapet, så tok ikke lang tid før sukkersuget viste seg, så fordi jeg ikke klarte å stå i mot, så ble hele første uka ødelagt pga dårlig impulskontroll. Det er ikke rapportering i dag pga påskeferie, men vekta viste 100 gran ned når jeg veide meg i dag. Blir lite med utskeielse på meg denne påska, veiedag er neste tirsdag. Jeg vil gjerne gå ned i vekt, så jeg skal være flink denne uka.
 12. Da var jeg i gang med første kurs i ett nytt år. Startvekt er 72,7 kg! Og for første gang skal jeg Spise meny 2 som er 1600 kcal. På 1300 kcal er jeg ofte sulten på kveldene, men nå har jeg ett ekstra måltid! Jeg er redd jeg ikke skal gå ned i vekt på denne menyen, men skal gjøre så godt jeg kan. Foreløpig går det greit, jeg er forberedt på en påske med begrensninger på søtsaker. Neste veiedag er uka etter påske, og veiedag er på tirsdager. Ønsker deg en fin uke!
 13. Ja nå skal ikke dette året bli en reprise av fjoråret. Dette er året for forbedringer og positive forandringer. Jeg forsøker å snakke meg opp. Jeg har tenkt til å gå sommeren i møte med litt mindre ballast enn nå. De siste årene har det vært endel tøffe utfordringer i livet mitt, og nå føler jeg at tiden er inne for å fokusere på det som er bra. Derfor tenker jeg det er på tide å anstenge seg litt igjen, både for min egen del og for mannen.Jeg føler meg veldig lite attraktiv... Jeg har meldt meg på nytt kurs og starter på mandag.Økonomien er mer på stell og jeg vet jeg kan fortsette med kurs til jeg når målet mitt. Målet er å gå ned tilsammen 10 kg i første omgang. Hvor mange kurs som trengs, vet jeg ikke ennå. Jeg gleder meg til en lettere sommer i vente! Koselig å se at du fortsatt er her inne Blå blomst, selv om det kanskje betyr at du ikke er der du ønsker vektmessig. Ønsker deg en fortsatt fin helg+
 14. Hei,jeg klarte to uker uten godteri, så status er at jeg veier det samme som ved nyttår og at jeg ellers ikke orker tanken på å slanke meg ved å telle kalorier. Jeg får ikke trent så mye som før, men er alikevel fornøyd. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å gå ned i vekt. Jeg tror kanskje planlegging av middager og andre måltider kan være nøkkelen uten å telle kalorier. Men pr i dag har jeg gått i vranglås, så jeg registrerer heller ikke det jeg spiser. Så ikke så mye positv inspirasjon å hente her. Håper du har det bra, Blå blomst!
×
×
 • Opprett ny...