Gå til innhold

Rips

Medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Rips

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Heisann! Tror jeg kan hjelpe deg litt på vei med den her. Jeg jobber som spinninginstruktør på fritida, og har noen låter som er friske å spinne til: Eric Prydz - Pjanoo Hanson - Mmmmbop footloose Mika - Grace Kelly Røyksopp - The girl and the robot Sash - Equador Velvet - Fix me Gnarls Barkley - Crazy Weather girls - it's raining Men Guru Josh Project - Infinity Dette er bare et lite utvalg, men de gir god variasjon sittende og stående, forutsatt at du "leser" musikken litt. Lykke til ;-) Går forresten selv på Grete Roede kurs nå for å komme på "rett kjøl" i matveien før ferien. Spiser kjempemasse og går fint ned i vekt
 2. Hei alle sammen! Har hatt en flott utvikling på vekta den siste tiden, så fortsatt er det håp om å nå målet - eller i det minste nesten. Nå veier jeg 61,4 kilo, og da er det bare 1,4 kilo igjen. Trener hard aerobic to ganger i uka, og så går jeg så ofte jeg kan. Jeg er heller ikke flink å drikke nok, ser det er flere som sliter med det. Og så blir det lett til at jeg glemmer å spise regelmessig. Tror akkurat det vil bedre seg når jeg begynner å jobbe over nyttår. Skal i bursdagsselskap i kveld, men tor ikke det byr på noe problem. Har blitt flink å begrense meg. Det kan bli litt mer drikke enn vanlig, men pytt, det går bra. Går nok innpå her i jula jeg også.
 3. Heisann! Er ikke så ofte jeg får tid å gå innpå her nå, det nærmer seg jul og julehandelen er i gang. Har fremdeles en positiv vektreduksjon. Gikk på vekta i dag morges, og var kjempehappy da den viste 62,4 kilo. Nå er det bare 2 1/2 liko igjen til målet, og det er det jo fortsatt mulig å få av før jul. I dag kom jeg inn i et skjørt og en bukse i størrelse 36. Har ikke kunnet bruke den størrelsen siden jeg gikk på videregående!!!!! Får masse positive kommentarer for hvor slank jeg er blitt. Det viser jo etterhvert at jeg har gått fra størrelse 44-46 til en normal 38'er. Føler meg faktisk kjempeflott også. Har en veldig god grunn til å fornye klesskapet mitt uten å få dårlig samvittighet. Jeg er ikke redd for at jeg legger dette på meg igjen. Jeg har jobbet for å endre både treningsvaner og matvaner med tanke på den langvarige effekten, så dette er nok noe jeg kan klare å leve med, selv om permisjonen er slutt til nyttår og jeg skal begynne å jobbe igjen. Kanskje var det nå jeg skulle ha giftet meg, jeg også, Gifteklara. Jeg giftet meg for halvannet år siden, da jeg var fem måneder på vei og god og rund. Men likefullt ble bryllupet en skikkelig suksess!! Men jeg glemmer aldri den merra i den lokale brudesalongen, som mente det ikke var mulig å få ferdigsydd kjole til gravid brud (???!!!). I nærmeste storby kunne jeg fråtse i kjoler, da var ikke graviditeten det minste problem. Håper ikke flere møter slike mennesker når de skal prøve brudekjoler. Jeg fikk til slutt en drøm av en kjole, i hvert fall. Det er ikke ALLTID kiloene det kommer an på. Fortsatt god advent til dere alle. Det er fortsatt noen uker til jul.....
 4. Akk, ja, en mager trøst. Det er visst ikke bare jeg som står stille på vekta. Det har vært litt hektisk i det siste, og litt julemat har det blitt. Den er jo ikke av det magre, da... Men jeg har vært veeeeldig flink å begrense meg. Har i hvert fall ikke gått opp i vekt ennå, og det at jeg har fått kommet meg mindre ut i marka pga at det er snø og glatt forklarer jo at jeg ikke går like fort ned som i sommer og høst, da jeg føk over alle hauger. Jeg blir fastere i fisken, trener aerobic to ganger i uka og prøver å gå masse tur med ungen i vogna. Tar beina fatt i stedet for bilen så ofte dette lar seg gjøre, så jeg synes at jeg har fått endret livsstilen til det langt bedre. Burde vel være fornøyd med det, men jeg har bare tre kilo igjen før jeg er i mål!!!!! Er fem kilo siden jeg nådde normalvekt, men vil ned på 60 kilo som endelig stopp. Når mannen kommer hjem to uker før jul, regner jeg med at jeg kan trene mer, og da renner nok kiloene av som smør, tenker jeg. Lukke til videre alle sammen! dette greier vi!!!!
 5. Hei! Skiftet batteri i badevekta i dag, og måtte bare se at jeg har lagt på meg 200 gram denne uka. Ja, det ble en litt vel fet helg, sannsynligvis. Med bursdager og besøk er det jo lett å skeie ut litt. Her har bursdagsfeiringen vart i fire dager, så nå er det godt det er over. Har blitt både chips, peanøtter og kaker. Vel, søndag var jeg flink og gikk fjelltur i to timer, og forbrente 1000 kcal, så det er jo ikke verst. Hadde 18 trimpoeng bare forrige uke. I går var jeg inaktiv, og det har jeg vært så langt i dag også, men håper å komme meg på aerobic i kveld, om jeg får barnevakt. Bor på vestlandet, og her har det jo ikke akkurat vært så nydelig vær siste halvannet døgn. Har ikke fristet så innmari å gå ut. Håper det blir bedre utover uka, for jeg blir rastløs av å være inne.
 6. Hei alle der! Akkurat over midnatt ;-). Har vært på min lille ministep og trimmet litt etter at ungene kom seg i seng, og tenkte at jeg bare måtte innpå og få registrert mine trimpoeng og legge inn matinntaket mitt. Har blitt litt kake og is i dag, men har ikke overskredet mine 1600 kalorier likevel. Er lov å kose seg når noen har bursdag. Og nå har jeg jo svettet det av meg igjen også, så da, så. Det regner noe inn i granskauen her, så det har ikke fristet å gå ut og få mosjon, men synes jeg har bra "kustus" på meg selv når jeg klarer å komme meg opp på steppen de dagene jeg ikke kommer meg ut. Har ikke hatt den helt store vektreduksjonen i det siste - føler jeg selv - men vektkurven min sier imidlertid at vektnedgangen har vært helt jevn (og det er sikkert supert!). Har gått ned nesten 2,5 kilo siden 10. oktober. Men, det er fortsatt fire kilo igjen til 60, så det spørs om jeg klarer målet til jul. Uansett, det som har sneket seg på gjennom 15 år, det tar det vel også noe tid å få av, er det ikke sånn? Lotta og Tutte, og alle dere som er fortvilte over at vekta står stille innimellom; jeg tror at sånn er det bare. Vi opplever det før eller siden at det kan stå helt stille i flere uker, ja,kanskje måneder, men så plutselig kan vekta "rase" igjen. Jeg hadde en sånn periode for noen uker siden, men så plutselig en dag hadde vekta gått skikkelig mye ned. Jeg trodde det bare var tilfeldig, men neida, jeg har holdt denne vekta siden, og gått litt ned i tillegg. Så ikke gi opp. Og bli for all del ikke fristet til å begynne å røyke igjen, Lotta!!!!!!!! Hva med en deilig Cæsarsalat i stedet? (obs! med en lettvariant dressing......). Eller en gresk salat? Det hjalp meg å holde ut sommeren på slanker'n.
 7. Hei alle sammen! Veiedag i går på flere av oss, og for noen ble det suksess, for andre en liten nedtur. Jeg gikk på vekta i dag, og ble godt fornøyd med at den viste 64,2 kilo. I går var den på 65,2 etter at jeg hadde spist frokost. Nei, jeg trodde faktisk jeg skulle ha klart å holdt vekta, og kanskje gått ned litt, så dagens resultat er nok riktig, ja. Midjen har jeg ikke målt denne uka, synes ikke det er nødvendig å ta det hver uke. De siste to dagene har jeg gått lange turer til tross for regn og ruskevær. Begge dagene har pulsklokken min vist at jeg har brukt over 800 kcal på to timer mosjon, så det er jeg godt fornøyd med. Går mye i oppoverbakker. Nå har jeg fått ungene i seng, så nå tenkte jeg at jeg skulle kose meg med en god kvelds. Ser at dagsinntaket blir litt for lavt ellers :-)
 8. Hei alle sammen! Denne gangen er det min vekt som ser ut som den har krøpet noen gram oppover, hmmmmmmmmmm! Men det er sikkert ikke noen krise, jeg vet jo at vekta kan svinge nesten to kilo fra den ene dagen til den andre. Prøver å få veid meg om morgenen før jeg spiser frokost, det ser ut til å være den jevneste vekta. Hadde besøk i helga, og da er det jo lett å hive innpå litt ekstra. Det ble et pizzastykke (kjøpepizza), 4 skiver hvitløksbaguett, 10 smågodt og ca 50 gram potetringer som jeg må stå ansvarlig for...... Søndag lagde gubben middag, og jeg fikk omtrent åndenød da jeg så at han hadde brukt SMØR!!!! Men jeg klarte jo også å spise en hel krone-is til dessert... Jaja, så var det bare å komme seg ut og gå seg en laaaang tur i dag, da. Fikk svidd av 1000 kalorier. I dag har jeg vært flink med matinntaket, og det skal jeg være resten av uka også. En måned igjen til julebord. Kjolen passer perfekt, men det var disse siste fem kiloene, da, de som jeg bare vil ha av for trivselens skyld ;-) Stå på!!!
 9. Hei! Sitter her i de sene nattetimer - eller de tidlige morgentimer, alt ettersom... Har nettopp fullført helgevasken - med pulsklokka på. Midt på natta, spør du vel? Ja, når det ikke nytter å få gjort den på dagen når ungene er våkne, så. Ser at diskusjonen går om husarbeid er trening eller ikke. Tja, om det skal kalles trening kan vel diskuteres, men at det innebærer kaloriforbruk, det gjør det i hvert fall. Jeg har holdt på i 5 1/2 time nå, og klokka mi viser at jeg har forbrent over 1200 kalorier. Jeg veier ikke mer enn 65 kilo nå, og har bra kondis, så denne forbrenninga synes jeg er topp. Gjennomsnittspuls på 108, men så at jeg ofte lå opp i 130 også. -Jada, jeg svinger filla skikkelig når jeg vasker! Jeg har over 250 kvadrat å ta!!!
 10. Heisann! Lurer jammen på hvor høy man må være for å veie 72 kilo og samtidig være 70 cm i midjen, Tutte...??? Jeg er 165 høy, veier 65 kilo, og mitt midjemål er nå 79. Skal jeg ned i 70 i midjemål ville jeg jo sett ut som en STREK! HAr forresten gått ned 2 cm siden jeg målte sist, så det er bra fremgang. Når det gjelder kaloriinntak regnet jeg ut her på en link på vektklubben at jeg hadde et forbruk på vel 2000 kalorier når jeg ikke tok med diverse trening. Har derfor lagt meg på et matinntak på ca 16oo kalorier, for regner med at jeg likevel skal klare å gå ned i vekt, selv om det vil ta litt tid. Er redd for å ha et for lavt inntak som fører til lavere forbrenning når jeg etterhvert skal leve normalt igjen (eller, jeg tenker jo at jeg skal holde meg på et inntaksnivå, jeg, da). Med 1600 kalorier daglig og litt mosjon i tillegg, synes jeg at vekttapet går akkurat passe fort, og enkelte dager har jeg likevel problemer med å klare å spise NOK! Jeg prøver jo å spise mest mulig sunt, selv om det noen dager blir en neve med peanøtter eller chips i nøden. Er helt enig i at man burde få MANGE trimpoeng bare på å slite med små barn som ikke vil. JEG merker i hvert fall at adrenalinpumpa går, så en puls på godt over hundre får jeg i hvert fall (får sjekke med pulsklokka neste gang, hehe).
 11. Hei! Jeg har en Polar M61 pulsklokke, og er VELDIG fornøyd med den. Jeg bruker den til all slags trening. Denne klokken har også OwnIndex, som viser dine forbedringer på kondisjon (måler hvilepuls). Klokken begynner først å telle kalorier når du kommer over 100 i puls, men jeg synes at det er da du begynner å føle at det er trening du driver. Etter at jeg fikk meg pulsklokke, har det blitt enkelt å få seg selv opp av godstolen, jeg vil derfor særlig anbefale den til andre som ikke har en fast treningspartner. Ut fra det jeg leste på websidene om Polar, er denne modellen det beste valget for dem som trener allsidig, mens F5 gjerne er en ren mosjonsklokke. Søk etter Polar på nettet og sammenlign modellene, f.eks. på http://www.polarusa.com. Jeg studerte disse sidene nøye før jeg gikk til innkjøp, og angrer ikke.
 12. Hei, alle sammen, og velkommen alle nye! Var på aerobic i går, og ble fristet av at guttungen hadde satt igjen en bolle med popcorn da jeg kom hjem. Det gikk vel nesten opp i opp med det som ble forbrent og det som kom inn gjennom munnen etterpå, men så på vekta i dag at jeg går passelig fort nedover, tross alt. Har prøvd GR sin lynkur i en måned tidligere, og da gikk jeg ned 10 kilo på en måned! Jeg har ikke som mål å gå så fort ned nå, så jeg må godta at det er uker da vekta står i ro. Har lagt opp til en diett på ca 1600 kalorier nå, og da føler jeg ikke at jeg er på slanker'n engang, så dette går veldig greit. Har gått ned 10 kilo siden midten av august, og 15 kilo siden juni (kom på litt igjen i ferien, da). Jeg er 38 år, 165 høy og veier nå 64,8 kilo. Midjemålet er 80-81 cm. Synes disse sidene er inspirerende, og det er godt å høre hvordan andre opplever vekttapet også. Stå på, alle sammen!
×
×
 • Opprett ny...