Gjest Isis Skrevet Mai 26, 2008 Rapporter Share Skrevet Mai 26, 2008 For de med søtsug og som liker det søte: En ting som er veldig søtt, og lite kalorier i er MARENGS!!! :-) Jeg laget disse i helgen(du får ca 40 stk, men ikke spis alle på en gang! ): 3 eggehviter 188 gram sukker 1. Stivpisk hvitene. 2. Dryss på sukkeret og pisk videre til massen er stiv og blank. 3. Sett små topper med teskje eller sprøytepose på bakepapir. Stek ved 100 grader i 1-2 timer (jeg lot de stå i ovnen etter at jeg hadde skrudd av ovnen) . Avkjøl på rist. Jeg har regnet på det, og 1 marengs inneholder ca 19 kalorier. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet Mai 26, 2008 Rapporter Share Skrevet Mai 26, 2008 Marengs er ok for søtsuget, dessuten kan de varieres med ulike smaker! Her er noen forslag: sitron-/appelsin-/limeskall, kanel, finhakket sitronmelisse, finhakket mynte, anis, kardemomme, kakao, tynne sjokoladeflak, kokos, kaffepulver, ingefær, finhakkede rosiner, finhakkede nøtter av alle slag, vaniljekorn, lønnesirup,chili. Marengs er kjempegodt å legge bær og frukt på, med litt lettis eller lett vaniljesaus. Mmmm.... NinniR:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Lupi Skrevet Mai 27, 2008 Rapporter Share Skrevet Mai 27, 2008 Legger meg dette på minnet Og NinniR, du har alltid så mange gode og spennende oppskriftvarianter! Takk for at du deler med oss! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet Mai 27, 2008 Rapporter Share Skrevet Mai 27, 2008 Det går an å lage marengs med sukrin. Da blir det nesten ingen kalorier i det hele tatt, men de blir veldig søte. NinniR Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isis Skrevet Mai 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Mai 28, 2008 Har du oppskrift på marengs med sukrin? Ser at kosemerkene går fort unna, selv med disse små marengsene. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet Juni 1, 2008 Rapporter Share Skrevet Juni 1, 2008 Bruk oppskriften som du har, men du kan gjerne bruke mindre sukrin enn sukker. Prøv med 3 eggehviter og 100 gr sukrin. Se om det funker, blir det for lite kan du ta i en teskje til om gangen. NinniR Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar