Gå til innhold

Boost forbrenningen


Gjest WVW

Anbefalte innlegg

Jeg fant noe her i et blad som jeg vil dele med dere her inne; en oppskrift på å kickstarte systemet.

 

-START GRØNT

Begynn dagen med en stor kopp grønn te. Forskere har påvist at ved å drikke grønn te kan du svi av 80 kalorier mer per dag. En japansk studie fra 2007 viste at å drikke grønn te i tolv uker resulterte i en betydelig reduksjon av både kroppsfett og midjemål hos forsøkspersonene.

 

-SPIS FROKOST

Forbrenningsnivået ditt synker mens du sover, og dermed forbrenner du ferre kalorier per time. Men en balansert frokost kickstarter forbrenningen din igjen. En studie fra harvard Medical School viser at det er fire ganger så sannsynlig at de som hopper over frokosten erovervektige, sammenlignet med dem som starter dagen med litt mat.

 

-GÅ TIL JOBBEN

Moderat trening rett etter et måltid kan faktisk øke forbrenningen, og i tillegg vil all trening gjøre at forbrenningstempoet ditt holder seg høyt i mage timer etter økten.

 

-SPRINT I TRAPPEN

Det er bedre å ta trappen enn å ta heis, men enda bedre å spurte opp trappene. Løp opp en etasje, stopp og pust litt, og så løper du opp neste trapp. Repeterte boost av intensiv aktivitet øker forbrenningen og brenner mer fett, ifølge australske forskere.

 

-UNN DEG SNACKS

Forbrenningen din øker med opptil 10% etter at du har spist. Så det er bedre å spise mange små måltider enn et par store visst du vil svi av flere kalorier. Tre små måltider og tre sunne snacks om dagen er best.

 

-SPIS PROTEIN

Kyllingsalat inneholder mye protein, noe som øker forbrenningsboostet etter måltider mer enn karbohydrater og fett. Opptil 20% av kaloriene i protein kan bli brent i form av varme. Du bør spise tre porsjoner magert protein om dagen, som for eksempel kylling, fisk, egg, bønner og linser.

 

-TREN TUNGT

Trener du de største muskelgruppene med vekter to ganger i uken, mener forskere at du vil øke fettforbrenningen mens du sover. Så styrketrening er bedre for å booste forbrenningen enn kondisjonstrening, og jo tyngre vekter, jo bedre.

 

-...ELLER YOGA

Ashtangayoga kan bidra til å øke forbrenningen din, fordi denne yogaformen også bidrar til å bygge muskler.

 

-SPIS ETTER TRENING

Å spise innen en time etter trening gjør at kaloriene fra maten kan bli omgjort til energi istedenfor å bli lagret. Og vi trenger næring så musklene kan restitueres etter treningen og dermed bidra til å brenne mer fett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...