Gå til innhold

Frikveld!


Gjest Piggen

Anbefalte innlegg

Med småbarn i huset og bosatt litt utenfor folkeskikken, så er det ikke så lett å komme seg ut om kvelden. Men så fikk vi barnevakt en kveld denne uken! Istedenfor å gå på kino slik vi ellers gjør ville vi finne på noe nytt.

 

Først ut å spise et lett måltid, og så gikk vi og spilte bowling. Ingen av oss hadde gjort det før, og vi hadde det kjempegøy. De siste til å gå da de stengte var vi også.

 

Like morsomt var det å registrere aktiviteten, og ikke ante jeg at bowling kunne gi så mange trimpoeng! :D:) Så istedenfor å sitte stille på kino og i tillegg bli fristet til en tur innom kiosken, ble det trim og kaloriforbruk i stedet. Hipp hurra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo!

 

Etter at du har trykket på "svar" tasten ser du helt nederst på siden. Der står det "Smilier er på" Trykk på den og få opp de forskjellige symbolene. Helt til venstre står det en kolonne "What to type" Da må du skrive inn akkurat det som står der i teksten din. F.eks for smilefjes : ) Nå la jeg inn et mellomrom for ikke å få fjeset. Litt tungvint i forhold til andre forum. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...