Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ja, da var det mandag igjen og jeg har vært på vekten. 700 g. ned :-) Er fornøyd med det, med tanke på fårikål- middag m. mamma på fredag og uventet middagsinvitasjon lørdag! Kjøpte magrere fårikålkjøtt, drakk en Lite-øl, 1 glass rødvin og masse vann! Passet på å spise nok og ofte på lørdag, så jeg ikke var så sulten når kvelden kom! Har også fått trent 3 ganger denne uken, som er målet! Ja, da var vi igang! Deilig!

 

Hilsen helar

 

 

 

12.10.09.

 

Ja, ja... opp 500 g. Vært en tøff uke, veldig godtesyk. Kan bare ikke ha ting i huset :-( Fikk bare trent en gang. Men vi gir ikke opp! Vil føle meg vel når jeg skal ligge ved bassenget i Hellas i mai :-) Ny uke, nye muligheter!

 

Vekt : 68,2

Midje : 78

 

 

 

19.10.09.

 

Slitsom uke, vært forkjølet. Ikke fått trent og ikke drukket nok vann. Men ned 500 g! Ikke så godtesyk som forrige uke, men får innimellom lyst til å fråtse! Noen gode råd??

 

Vekt : 67,7

Midje : 78

 

Ha en flott uke!

Hilsen helar

 

 

 

26.10.09.

 

Hmmm... Opp 500 g. igjen:-( Falt for vaflene på jobben på fredag, bursdagsfest på lørdag og fysen igår... Ja, ja! På`n igjen;-) Litt utfordringer i uken som kommer også, med bursdagfeiring i morgen og søndag, og hjemme alene på lørdag. Skal kose meg LITT med kake, og lørdagen utsetter jeg middagen til minstejenta har lagt seg. Da blir det shusi!

 

Vekt : 68,2

Midje: 77

 

Hilsen helar

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
×
×
  • Opprett ny...