Gjest TviTvi Skrevet Januar 19, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 19, 2010 Heisann alle sammen! Eg lurte på om det var noen her inne som går på Gr-kurs? En bekjent av meg fortalte i dag at Gr var kommet med ny kursbok, og at det var en del endringer i form at påleggsrasjoner og andre rasjoner. Noen som kan være så snill å oppdater meg. Eg har den gamle røde boken, så kjenner det det gamle systemet. Men hadde vert kjekt å fulgt det nye om det har bedre effekt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SportyKristine Skrevet Januar 19, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 19, 2010 Hm..håper ikke de har kommet frem til at man skal ha mindre pålegg..... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest yinyang Skrevet Januar 19, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 19, 2010 Vet ikke hva jeg skal sammenlikne med, så kan nok ikke gi deg konkret svar, for jeg har bare den nye boken. Men tror ikke det er mye endret i forhold til mengde i maten og porsjoner. Det er mer oppsettet, slik at folk med 1.kurs og 2.kurs osv kan holde samme boken, og ha en bok utenom, en såkalt sesongbok! Det er 4 sesongbøker.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Kikimor Skrevet Januar 23, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2010 Jeg gikk 4 kurs i fjor og har begynt igjen nå og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke kan se noe forskjell. Det skal visst være noen matvarer som ikke er ok lenger (bl.a. vanlige yoghurt) og så er det litt mer tilrettelagt for de som vil ha mindre karbo, men i grunn og bunn kan du fint holde deg til den gamle boka uten å gjøre noe galt. (Nå er det jo ikke sånn at "sannheten" plutselig blir en annen heller, hihi) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Elli77 Skrevet Januar 23, 2010 Rapporter Share Skrevet Januar 23, 2010 Den største forandringen er vel at de har kuttet ut ordet "rasjoner". Du trenger ikke lenger ha x antall brødrasjoner og påleggsrasjoner, det holder at måltidet er innenfor det antall kcal du skal ha (f.eks 220 til frokost) og innenfor ja eller litt mat. I bøkene har det kommet mange nye oppskrifter og det er mer fokus på den mentale delen av det å gå ned i vekt; mestring&motivasjon tror jeg det heter. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar