rutti Skrevet Februar 11, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 11, 2010 Noen som har en god oppskrift på grov pizzadeig? Og oppskrift på godt hjemmelaga pizzafyll? (bruker vanligvis toro..) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest juania Skrevet Februar 15, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 15, 2010 ja er d d? jeg bruker sammalt hvete og siktet hv mel, like deler.- men kanskje noen har et supert forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tullerusket Skrevet Februar 19, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 19, 2010 Min kjære pleier å bruke hvetemel og havregryn når han lager deig, men jeg skulle gjerne hatt enda litt mer grovt mel oppi Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Fairy Skrevet Februar 21, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 21, 2010 Pizzabunn: 1 eggehvitte 80g mandelmel (http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/) 60g bakepro (fåes kjøpt her: http://www.gymgrossisten.com/6/no/artiklar/protein-5/bake-pro) 50g hi-maize (helsekostforretninger eller her:http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/) 50g kruskakli 100g havregryn (males til mel, spar litt til å kna ut deigen på bakepapiret) 1 ts Johannesbrødkjernemel (helsekostforretninger) 1,5 dl vann 2 ts bakepulver 1 ss olje 1/2 ts salt Hele bunnen: Kcal: 1040 Protein: 104 Karb: 85,2 Fett: 30,4 Mandelmelet kan byttes ut med byggmel, og bakepro kan byttes ut med vanlig nøytralt proteinpulver (den vil kanskje bli litt tørrere da). Jeg har også laget den uten havregryn, og det smakte også godt, med litt mindre kalorier. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar