Gjest Sykkelfantomet Skrevet Oktober 13, 2010 Rapporter Share Skrevet Oktober 13, 2010 Vekt i gram 1 potet = 65 g 1 purreløk = 200 g 1 rødbet = 110 g 1 hodekål = 1 kilo 1 reddik= 5 g 1 stilk stangselleri = 30 g 1 løk = 85 g 1 squash = 285 g 1 paprika = 65 g 1 persillerot = 110 g 1 blomkålhode = 400 g 1 slangeagurk = 400 gPålegg Frokostsalater som rekesalat, italiensk salat osv: 1 ss veier ca 20 g Syltetøy: 1 ss veier 20 g Margarin: 1 ss veier 15 g Leverpostei: 1 ss veier 20 g Kaviar: 1 ss veier 15 g Hvitost og brunost: 1 skive veier 10 g Cottage cheese: 1 ss veier 20 g Smøreost: 1 ss veier 20 g Egg: 1 egg veier 50 g Kjøttpålegg: 1 skive veier 10 g Fiskepudding: 1 skive veier 20 g Makrell i tomat: 1 ss veier 20 g Honning: 1 ts veier 20 g Peanøttsmør: 1 ss veier 17 gKjøtt og kylling Kyllingbryst: 1 filet eller bryst veier 100 g. Hel kylling: Veier vanligvis 750 g Kyllinglår: 1 lår veier 75 g Grillpølse: 1 pølse veier 60 g Wienerpølse: 1 pølse veier 55 g Bacon: 1 skive veier 15 g Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest glorya Skrevet November 1, 2010 Rapporter Share Skrevet November 1, 2010 Supert Dette var flott Takk takk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar