Gjest Sungirl Skrevet April 1, 2011 Rapporter Share Skrevet April 1, 2011 Jobber på sykehus, og trenger tips til retter jeg ha med til lunsj.. Og til middag for de kveldene jeg jobber.. Tips??? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest trenignsjunkie Skrevet April 2, 2011 Rapporter Share Skrevet April 2, 2011 brødskive/knekkebrød med div pålegg salat omelett sunne pannekaker med div fyll (enten salt eller søtt) pizzamuffins middagsrester (kan mikres de dagene du skal ha kveldsvakter) pitabrød med fyll cottage cheese (en hel boks) og oppkuttet frukt, hakkede nøtter og rosiner sun pai sashimi av salmalaks (skalldyr er mer "suspekt" å drive med selv ift bakterienivå) kornblanding og melk/yoghurt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Frukt86 Skrevet April 2, 2011 Rapporter Share Skrevet April 2, 2011 Dersom du lager i stand maten kvelden før du skal på jobb, slipper du problemer dersom du ofte har dårlig tid på morgenen. Selv har jeg begynt med å lage middag for flere dager i strekk, som jeg har med på jobb/universitet neste dag. For eksempel lager jeg en middag mandag kveld som jeg har i bokser og spiser tirsdag og onsdag. På onsdag lager jeg en ny middag som jeg spiser torsdag og fredag. Om du ikke liker å spise samme middag flere dager i strekk kan det være en idé å fryser porsjoner i bokser som du kan tine senere. Kyllingsalat kan være en god idé å spise - både til middag og lunsj. Kylling har mye proteiner og metter lenge; magert er det også. Salat og grønnsaker etter ønske, kylling, kanskje litt pasta om du ønsker det, og et egg. Skrelle reker kvelden i forveien, ha over sitronsaft, og du har godt, proteinrikt pålegg til neste dag. Ha med brødskiver eller knekkebrød. Reker kan også være godt i salat. Omelett, eggerøre er også mettende og går raskt å lage. Tunfisksalat. To varianter: du kan lage tunfisksalat ved å blande litt yoghurt naturell, mais, paprika (eller andre grønnsaker du måtte like) og litt krydder og smøre på brødskiva i lunsjen. Eller du kan ha tunfisk i en salat. Jeg bruker å skjære opp brødet mitt i skiver (i butikken om du kjøper brød, hjemme om du baker) og fryse det ned. Hver morgen tar jeg opp det x antallet skiver jeg måtte ønske. Om du har pålegg som f.eks. ost på frossene skiver, blir ikke osten svett før du skal spise den til lunsj. Holder seg frisk og fin Pålegg som hjemmelaget syltetøy (kun rørte bær, ikke sukker), eller annet, kan være lurt å pakke ned i en egen boks, og smøre på skiva til lunsje. Blir med ett mye mer delikat lunsj. Skjær også opp grønnsaker som du kan spise til, f.eks. paprika, avokado, agurk, tomat.. Er egentlig bare fantasien som setter grenser. Er det noe spesielt du liker/ikke liker? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Sungirl Skrevet April 3, 2011 Rapporter Share Skrevet April 3, 2011 Tusen takk for svar! Jeg er egentlig ganske kresen av meg, så det er ikke så lett Hehe.. Har sett den tortillalefse med kesam, spekeskinke og avokado her inne! Den tenkte jeg å prøve på kveldsvakt i morra! Har heldigvis ikke mange kveldsvakter, så det går greit.. Men greit å ha noe å variere med på dagvaktene, så jeg slipper knekkebrød hver gang Føler jeg ikke blir mett av salat, men med kylling oppi og et egg så blir det jo brått mer mettende.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest SMM87 Skrevet April 9, 2011 Rapporter Share Skrevet April 9, 2011 når jeg jobber seinvakter så bruker jeg å kjøpe fjorland sine middager veldig gode og de fleste ligger på rundt 400-500kcal Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest superida Skrevet April 23, 2011 Rapporter Share Skrevet April 23, 2011 jeg jobber og i helsevesenet , og til middag/kvelds på jobben bruker jeg å ha med meg middagsrester, men skjelden karbohydrater som poteter, ris, pasta.... men jeg lager VELDIG ofte grønnsaksstuing til, lager tykk hvit saus med skummetmelk, og har i masse grønnsaker, og har det til stekte magerpølser, kyllingfilet, laks osv. event wok-grønnsaker, omelett, eggerøre og laks, salat med kylling, egg og kanskje pasta, lagder pai (dog uten paideig..så det er vel mer som ovnsstekt omelett) med alt mulig godt oppi, ovnsbakte rotgrønnsaker, og en kotelett? det er j oen million tips... ellers er jo noe av det fjordland har heeeeelt okåååå! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar