Gjest NyttÅrNyeMuligheter Skrevet Juli 12, 2011 Rapporter Share Skrevet Juli 12, 2011 hei. bare lurer på om noen kan si om denne oppskriften er bra å spise eller om man ikke bør spise mye av den, osv.. har så og si kun gått på lavkarbo og nå er jeg helt blank på hva sunnt kan være i vanlig mat.. Ingredienser 3 ss - Olivenolje 50 g - Gjær, tørrgjær 250 g - Rugmel, siktet 500 g - Hvetemel, siktet 250 g - Sammalt hvete, grov 6 dl - Vann 1 ts - Salt, bordsalt 2 Spiseskje - Natreen i 16 rundstykker: Energi 228 kCal Protein 7.93 g (17 % ADI) Karbohydrat 39.9 g (31 % ADI) Fett 3.31 g Natrium 149 mg (10 % ADI) skriv gjerne hva som er bra/dårlig med den! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest dobbelice Skrevet Juli 15, 2011 Rapporter Share Skrevet Juli 15, 2011 For meg ser det nå hvertfall bra ut! Dette blir jo samme som vanlige rundstykker/brød. Det kan du spise litt av. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar