Gå til innhold
fjellpia

hvilken meny ved amming??

Anbefalte innlegg

Jeg fullammer 5.5mnd gammel baby, hvor mye ekstra kcal bør jeg spise?? Hvis jeg ikke rekner med amming kommer jeg ut med daglig behov på ca 2300kcal, altså meny 2. Skal jeg rekne med 500 eller 700kcal? I følge roede-sidene anbefales det å gå opp en meny, dvs 300kcal.. er redd for at det skal gå utover melka,men trenger og å ta fatt i kiloene.. hvilke erfaringer har dere gjort dere?? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg fullammer 5.5mnd gammel baby, hvor mye ekstra kcal bør jeg spise?? Hvis jeg ikke rekner med amming kommer jeg ut med daglig behov på ca 2300kcal, altså meny 2. Skal jeg rekne med 500 eller 700kcal? I følge roede-sidene anbefales det å gå opp en meny, dvs 300kcal.. er redd for at det skal gå utover melka,men trenger og å ta fatt i kiloene.. hvilke erfaringer har dere gjort dere?? :)/>

 

Jeg ammer en ettåring, altså fullammer ikke, og jeg trekker fra max 700 kcal. fra dagsbehovet. Fikk beskjed om det fra kurslederen min. Jeg går heller ned litt saktere enn å miste/få "dårlig" melk. Siden du fullammer synes jeg ikke du bør trekke fra mer enn 300-500 kcal. Du bør altså ikke ligge på under 1800 kcal. om dagen. Husk å drikk et glass melk ekstra :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...