Gå til innhold
Gjest SkinnyMinnie

Vektdagbok SkinnyMinnie

Anbefalte innlegg

Gjest SkinnyMinnie

Hei! Jeg er 34 år, trebarnsmor og jeg lagde faktisk dette første innlegget (som jeg nå redigerte bort) i Mars2016 uten at noe mer skjedde annet enn at jeg la på meg 6 kg (!!) over sommeren. Grøss og gru! Så nå er jeg igang igjen. Den siste tiden har jeg gått ned 2 kg, og tenker å satse på en varig kostendring med en nedgang på ca -0.4 kg i uken. En av mine største utfordringer er å satse for hardt i starten og forvente veldig kjapp nedgang og når det ikke skjer "kan jeg likesågodt spise smågodt for jeg er jo uansett stor". Så jeg må jobbe med en langvarig endring både mentalt og fysisk. Med full fart i familielivet med 3 små barn og full jobb synes jeg det er vanskelig å holde fokus og håper derfor denne tråden kan hjelpe meg med å holde meg litt skjerpet. Jeg vil ha lørdager som fast veiedag. Hvis noen har lyst til å bli med slik at vi kan hjelpe og motivere hverandre er dere hjertelig velkommen til det!

 

Høyde: 168cm

08.08.16 : 86,0 kg

17.09.16 : 84.0 kg

24.09.16 : 83,7 kg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest SkinnyMinnie

Idag gikk det veldig fint. Greide å begrense middagsporsjonen til passelig størrelse, er ekspert i å forsyne meg 4-5 ganger med små porsjoner så det blir masse tilsammen! Det eneste negative idag var 4 biter Smil sjokolade. Planen er å kutte sukker helt ut av hverdagen (litt syltetøy er lov da). Men litt godteri på lørdag er lov. Og litt popcorn på fredager. ????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest SkinnyMinnie

På vekta idag 83,7 kg. Det er -0.3 kg den siste uken, ikke så verst i og med at målet er -0.4kg i uken, men håper såklart på større nedgang pr uke i tiden som kommer. ????

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...