Gå til innhold
Lillemor

Brud i 2020

Anbefalte innlegg

Hei :) Er det flere som skal gifte seg i 2020 og som trenger å gå ned noen kg slik at kjolen sitter ekstra fint? Ser at det har vært særdeles stille her, men kanskje vi kan få i gang litt liv igjen her?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei! Jeg skal også gifte meg i 2020, og blir gjerne med på en bryllups-motivasjonstråd! :) Hvor mye skal du ned? Jeg skal ned omtrent 20 kg. Det er uavhengig av bryllupet, men ingen tvil om at det er en ekstra gulrot! :)

Hyggelig om flere bruder, evt brudgommer, også slenger seg på!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Mimmi. Jeg skal ned ca seks kg. Hos meg så er det også uavhengig av bryllupet, for det er de siste halvåret at jeg har lagt på meg disse kiloene. Jeg trives ikke med det. Uansett så er bryllupet en stor motivasjonsfaktor fordi jeg vil se smashing ut i kjolen min ❤️ 

Har du funnet kjolen som du skal ha? Jeg har kjøpt, men kjøpte den i min normale størrelse, som nå har blitt litt trang. Vi gifter oss i mai, så jeg har god tid, men fint at man slipper å stresse med vektnedgangen. Det er mer enn nok annet å henge fingrene i når det gjelder bryllupsforberedelser :lol:

Så nå fører jeg opp alt jeg spiser og prøver å være så aktiv jeg bare kan.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er det jammen stille... Vel, for å oppdatere litt så har jeg i hvert fall klart å gå ned noe siden august. Da jeg kjøpte kjolen så var jeg rundt 65,5 kg og nå er jeg rundt 63 eller noe. Jeg skal helst ned til 58, men tipper at ca 60-61 kg vil gjøre at kjolen passer ganske fint. Jeg stresser ikke foreløpig siden det fremdeles er noen måneder igjen til bryllupet, men tenker at jeg skal sette inn det virkelige støtet etter jul. Jeg har en tendens til å være superflink i januar :P  Jeg teller kalorier nå også, men har en lei tendens til å skeie ut i helgene med både vin og andre godsaker. Vet jo smertelig godt at det bremser nedgangen. Jeg holder liv i tråden her, men vil tippe at jeg kommer særdeles sterkere tilbake etter jul. Håper da at det også blir massevis av liv her!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...