Gå til innhold
MDS

Fisk med smeltet smør - Hva er sunnest?

Anbefalte innlegg

Her hos oss er det tradisjon med ren fiskemat rett fra havet, servert med poteter, gulrøtter og smeltet smør til. Alt er magert og flott, unntatt smøret. Likevel føles det rimelig uunnværlig. Fins det en type margarin eller smør som man kan smelte i kjele/mikrobølgeovn, men som har mindre kalorier enn vanlig meierismør eller Melange? Er det eventuelt noe man kan "vanne ut" smøret med for å få den sunnere, men likevel beholde en mesteparten av smørsmaken? NB: Vet om posesauser med hvitsaus, fiskesaus osv, men det er ikke et alternativ per i dag, da det er svært ønskelig med litt smørsmak akkurat til torskefilet, laksefilet, seifilet osv. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...