Gå til innhold

Ned minst 10 - trenger noen på lag


Anbefalte innlegg

Hei,

Nå går det bare oppover og oppover her, og jeg må ta grep. For min del hjelper det å ha et sted å skrive ned fremgang og ha noen å lage avtaler med, så nå spør jeg her: vil noen være på lag med meg, slik at vi kan følge hverandre og heie på hverandre?

Jeg har lenge veid mellom 73 og 75 kg, og egentlig hatt et mål om å gå ned til 68, men det siste halvåret (spesielt) har det bare gått feil vei, og nå veier jeg 80kg. Jeg vet egentlig hva som må til, men får det ikke til. Høsten har vært ekstra travel og stressende, og da dropper jeg trening og spiser myyye i stedet. For at jeg skal få snudd dette må jeg lage en plan, og jeg vet som sagt at det hjelper å skrive ting ned og å «ha noen på lag». Jeg har tenkt å bruke denne uken til å planlegge og forberede meg, og så starter jeg for fullt mandag 4. januar.

Anyone?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg snoker litt innom de fleste tråder da jeg finner inspirasjon i å lese om andre og at vi kan motivere hverandre. Jeg ønsker lykke til med "prosjektet"

Jeg har ca 12 kg igjen til mål, så sånn sett har vi ca samme vei å gå. Jeg har hatt julepause men skal ha full fokus igjen fra i dag.

Jeg skal heie alt jeg kan🤗

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Kanelis, jeg har akkurat startet på ett nettkurs så helt supert å ha noen å være på lag med :)

Jeg har også passert 80 kg og må få en bedre struktur på matvanene mine :) En av mine hovedutfordinger er nok å få til de gode balanserte måltidene. Jeg er på Meny 1, startet programmet mitt i går jeg og. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det, er du kommet i gang? Her går det greit. Litt sug og sult første uka etter jul. Det tar litt tid å legge bort juleuvanene men jeg biter meg fast. Har gått tur 2 timer til nå og skal fylle på med litt mer i helga.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Hei, 

Hiver meg på her jeg og. Skal ned mellom 5 til 10 kilo. 

Vekten min var ca 85 kilo i høst, men veide meg på mandag og vekten viste 80,5 kilo :)

Første delmål 1 nå er å komme under 80 kilo igjen. 

Delmål 2 er å komme under 78 kilo , delmål 3 er 76 kilo osv..

Setter små delmål på 2 kilo omgangen til jeg har nådd 70 til 72 kilo ( 72 kilo er grei vekt for meg). 

Men hvordan går det med deg @Kanelis?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

Jobber fortsatt med vektnedgang. Veier rundt 78 kg nå, men skal gjøre en innsats nå for å komme meg under 76 kilo. Men jeg har jul som ett mål.

Jeg veide rundt 85 kilo i fjor høst og er fornøyd visst vekten viser 75 kilo til Jul. 
 

Når jeg har nådd det målet så skal jeg forsøke å gå ned til 72 kilo og forsøke å holde det vedlike en stund rundt den vekten 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hyggelig å høre fra deg Pia. Jeg ligger på +/- 90 kg og det er 15 kg for mye. Er flink til å legg inn i dagboken før frokost, men er ikke like flink til å følge det. Første terskel er 85 kg. Og så håper jeg på 75 før juli neste år. Startet opp på våren med tanke om 1 kg pr mnd, men nå må jeg ned 1,5 kg på mnd. det er nesten 400 gr pr uke. 😏 Det krever nok at jeg holder meg på 1300 kcal. og dett er lite.

Etter 1,5 uke på hytta hadde jeg ikke gått opp eller ned noe. Det får jeg være fornøyd med. Jeg er et kjeks og sjokolade menneske. Nå har jeg spist tomt for kjeks, bare Mariekjeks igjen. Men det går ned det også. 2 stk med litt smør mellom til kaffen. 😃 Sitter litt i det at jeg må ha noe til kaffen. I gamledager var det sukkerbit.

Nå skal jeg ha hverdag et par dager før vi reiser på hotell i helgen for å gå i fjellet. Det er fin trim. Men kan bli for mye mat.  

Ha en fin helg damer. Neste uke kan vi starte med vektskjema igjen. På tirsdag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger innLogg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...