Gå til innhold
Gjest smiley

MOTIVASJONSTRÅD Resultater uke1

Anbefalte innlegg

Gjest smiley

Ja da er 1 uke gått for mange av oss! Vet de er forskjellige veiedager så det er bare å fylle på etterhvert som uken går!

Jeg trodde først jeg hadde veiedag på mandag,så trodde jeg tirsdag helt frem til i dag hvor jeg ser at det er mandager jeg skal veie meg(tirsdag er starten på en ny uke!) Jeg har derfor ikke fått veiet meg i dag tidlig så jeg legger inn raport i morgen.

Håper på mye fin vektnedgang og god motivasjon for neste uke!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest kvinne36

Første uka mi også. Veide meg i dag tidlig, og hadde ikke gått ned noe.

Det er jo litt kjedelig, når en føler at en både har vært flink med maten, og trent ganske bra. Håper resultatene kommer etter hvert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest gry
Ser at "gry" har startet denne tråde på åpen forum.Kjempe fint "gry"!!!!

Da er det bare å fortsette der!

oops. var ikke klar over hvor det skulle legges jeg. sorry

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest lara

ja dette var jo ikke så bra ned bare 200 g. men ok håper neste uke blir bedre. Har ellers vært aktiv og tjent 13,4 trimpoeng så det er jo bra

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest fig

Det var et kilo den gale vegen denne gangen,men vet at det skydes bestemte hendelser,så er vel egentlig ikke så bekymret,får heller se å gjøre det bedre neste gang.Men jeg har 8 trimpoeng og er ganske fornøyd med det.

Gratulerer til alle med nedgang..uansett om det er masse eller lite...det er jo riktig veg.

Ha en fin uke.

fig

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest valmue

Min veiedag er egentlig tirsdag, men har ikke fått lagt det inn før nå. Jeg skeia skikkelig ut i helga. Det var bursdagsfeiring og kaffeselskap, og jeg klarte ikke bremse. Så denne uka har jeg gått opp 0,3, er altså 60,5. Har tatt meg i sammen denne uka, men det er så vanskelig! Tenker jo mat hele tiden! Klarer ikke å få så mange trimpoeng denne uka. Er litt for lite alenetid til det. Men, jeg er ganske motivert, så jeg skal klare det!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest fru luna

Jeg synes at det må kunne gå an å ta litt mange kosemerker en gang i blant - kanskje ikke lurt helt i starten av kostomleggingen - men senere. Det er hverdagene det er mest av og dersom en spiser litt mange kalorier til en spesiell anledning så fortsetter en med vektklubbdietten neste dag. Men det må jo ikke bli spesielle anledninger hver uke ;^). En må være snill og litt generøs med seg selv, blir vi for firkantet er det så lett å gi opp totalt og det er jo verste alternativet.

 

Vi har selskap i hele helgen kom kommer - en fødselsdag og en stor familie og vennefest. Jeg kommer til å styre unna kakefatene og spise av det sunne som serveres.

 

Jeg synes igrunnen at det fine med denne dietten etter hva jeg har skjønt (er ny i vektklubben) er at dette er fantastisk god og sunn mat. Kanskje enkelt for meg å si for dette er maten jeg har spist til vanlig - men jeg har ikke passet på posjonene og har spist for mye frukt. For meg var det første uken og stort vekttap (-1.6) til tross for lite trimpoeng (bare 4) - men håper igrunnen at jeg ikke tar av mer enn 0.5 kg i uken videre.

 

Lykke til alle sammen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...