Gå til innhold
Gjest Lillejanne

Begynner på kurs den 28/8!

Anbefalte innlegg

Gjest Lillejanne

Jeg har det store håp om å klare å gå ned 8 kg de ukene jeg er på kurset. Er så møkk lei av de kiloene som har sneket seg på igjen etter vekttapet før jul i fjor. Er det noen med erfaring og som vil gi noen tips om å lykkes på kurset?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Cala75

Jeg begynte også på Grete Roede kurs 28/8. Har håp om å gå ned 1 kg pr uke, kanskje litt mer. Er fersk i gamet selv, så har ingen tips å komme med.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har også begynt på kurs nå. Antakeligvis går du ned endel første uken (væske etc) før det stabiliserer seg på 0,5 - 1 kilo i uken. Jeg tror ikke du skal gå ned mer enn det pr. uke, det er ikke sunt. 8 kilo høres VELDIG bra ut - du bør nok ikke bli skuffet om du går ned litt mindre enn det. Husk på hvor lang tid kroppen har brukt på å legge på seg! Den trenger litt tid på å gå ned også.. Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest trine28

Hei... begynte på mitt 3.kurs i går så jeg har fått litt erfaring over ting og tang..

 

2 VIKTIGE TING: DRIKK 2-3 LITER VANN HVER DAG OG SPIS HVER 3.TIME.....

ser du at du ikke får spist når den 3.time kommer da så ta en frukt for du må holde forbrenninga di oppe.. Det var noen uker jeg ikke fikk i meg så mye vann og gikk ned mye mindre enn de ukene som jeg lå på 2-3 liter. Samme med mat, går det over flere dager/uker som du ikke får spist hver 3.time går du saktere ned.. Egentlig helt sykt... men det er prøvd ut...

 

Synes 8 kilo høres litt strengt ut for deg.. Prøv å sett deg 6 som mål i steden og la det bli en bonus hvis det blir 8. Som skrevet her er det 0,5-1 som er det som er sunt..

 

kjøpte en del lett produkter og magert pålegg (noe kursleder sa jeg ikke skulle gjøre hvis vi ikke kommer til å ha det resten av livet) når jeg begynte for jeg skulle være ekstra flink.. Men det angrer jeg på.. Kurset sluttet og jeg gikk over til vanlige sorter igjen og la på meg de 6 kiloene i sommer som jeg hadde gått ned... Selvfølgelig ikke bare derfor for det ble jo litt grillmat og snop, ikke så mye vann og regelmessig spising. Tragisk å måtte gå ned samme kiloene 2 ganger men men.. nå er jeg i gang..

 

Lykke til...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest flode

Har nå hatt tre av dagens måltider, og er bare oppe 900 kcal...mangler altså 700..what to do??Har ikke vært flink med mellommåltid, men ser ikke at selv med de skal jeg komme opp i 1600..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sister81

Har bare holdt på siden tirsdag, men klarer ikke å komme opp i 1600 kalorier per dag. Ligger på maks 1200 enda jeg synes at jeg spiser mye. Tror kanskje det er fordi jeg ikke drikker melk, og ikke utnytter rasjonen der, samt at jeg er veldig forsiktig med pålegget. Synes dette er vanskelig, men spennende. Håper bare jeg har gått ned noe når veiedagen kommer:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...