Gå til innhold

spørsmål om veiing av maten


Gjest wikki

Anbefalte innlegg

hei jeg har nettop begynt på grete rode kurs men så lure eg når det står 1,5 porsjon av middagen.kan jeg ta 150gr av den middage da?

er det veingen av mat som er det viktigste og overholde får og få bra resultat???

hilsen wenche

Lenke til kommentar
Del på andre sider

når du skal ha 1.5 porsjon vil det si en middag på 600 kcal.

Dvs for eksempel 225 g svinefilet

150 g ris

1/2 dl tikka masla

grønnsaker

 

Det vikigste er ikke at en veier maten. Dette er kun for at du skal få ett visst innblikk i hvor store porsjoner av mat du skal ha. Etterhvert vil du automatisk kunne måle det ved øyemål.

 

Det viktigste er at du spiser variert mat, og i riktige mengder. Spis til du føler deg mett, men spis sakte slik at magen klarer å oppfatte at du faktisk er mett.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...