Gå til innhold

De fire musketerer


Gjest Doppler

Anbefalte innlegg

Jeg har holdt på siden slutten av juli/begynnelsen på august - vet ikke hvor lenge de andre har holdt på.

Ny veietråd blir startet hver tirsdag - evt oppdatere denne tråden. Vet ikke hva som er mest hensiktsmessig...?

 

Doppler: Leste nå at vi to er ganske like. Selv er jeg 29 år og har tre søte små. 7 1/2, 2 1/2 og 7 mnd. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynte forrige uke. Så jeg er en fersk slanker. :D håper bare jeg har motivasjon nok til å stå løpet ut. Men enda kjennes det bra ut.

 

Jeg har to gutter på 9 og 11 og ei lita jente som strkaks er et år, men hun er født 3 mnd prematur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynte egentlig etter påske, men følte på en måte at jeg begynte på nytt her nå, men da starter jeg med den vekta jeg hadde da.

Kanskje greitt å starte en ny tråd for hver uke, så det ikke blir så uoversiktlig. Kan jo skrive "De fire muskèterer, 18. september", feks. slik at det er lett å følge med hva som er siste innlegg...?

 

Sols

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg startet i januar og gikk ned 10 kilo frem til påske. Etter det stoppet det opp! Fra juni skulle jeg ta en pause, men den holdt i seg helt til nå for to uker siden grunnet ferie og mye jobbing. Så jeg startet på nytt for to uker siden med 4 av de 10 kg på plass igjen. Har nå gått ned 2,3 kg av de igjen... Men jeg er ny med dette opplegget, var tidligere medlem et annet sted :D

 

Ny tråd for hver uke er vel lurt, enten med ukenummer eller med dato :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okei. Jeg var litt flink i går og litt ikke flink... Men jeg må velge å se det på den positive måten:

Jeg var på besøk i går ettermiddag. Der ble det servert kaffe m sjokolade til. Jeg tok to biter (noe à la twist), og tenkte at nå skal jeg ikke har mer. Jeg konsentrerte meg om noe annet enn det som sto på bordet og lykkes! Jeg var litt sint for at jeg faktisk hadde spist to sjokolader, men glad det ikke ble 5!

 

Hva gjør dere andre i slike situasjoner?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg går på kurs, og da har vi såkalte "kosemerker". Disse er 2 per dag på 25 kcal. Man kan bruke de som man vil. Enten hver dag, eller samle opp til helga.

Hadde det vært meg hadde jeg spist 2 twist med god samvittighet, og latt det bli et eller to kosemerker. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes du var flink jeg. Selv liker jeg ikke kaffe så når vi er på kaffebesøk blir jeg stort sett servert brus. Det er jo ikke alltid like greit. Men jeg velger å være høflig og heller ofre litt av maten.

 

Forøvrig er jeg møkk lei brødskiver og trenger noen tips til andre ting jeg kan spise. Tror jeg skal begynne å ta med meg salat til lunch.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg er også litt lei brød og har valgt heller å spise go` dag til et av brødmåltidene. Jeg har 70 gram go` dag og 20 gram tørket frukt (f. eks papaya) Dette utgjør 300 kcal tilsammen. Jeg tar en banan av fruktporsjonen og 1,5 dl melk av melkeporsjonen og dette gir en flott start på dagen som metter lenge. Jeg får vanligvis i meg bare en frukt ellers og drikker lite melk de dagene jeg er på jobb, derfor er denne kombinasjonen perfekt for meg. Kanskje for andre og? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...