Gå til innhold

Litt alene


Gjest linkaba

Anbefalte innlegg

Hei.æer ei jente som bor veldig øde til, og slit litt med motivasjonen. Var godt igang med vektreduksjon 0,5 kg pr uke. Har en veldig fysisk krevende jobb som jeg nå er blitt sykemeldt fra. Poenget mitt er at den jobben holdt meg i form. Men nå sliter jeg litt. Når jeg sitter her alene kommer mathungeren voldsomt. Tar meg selv i det å gå til kjøleskapet hele tiden. Prøver å døyve med vann og frukt. Sturer sikkert litt. Blir sikkert bedre når snøen kommer. Jeg må vel legge til at vekta mi er nå på 132 kg og at jeg er 172 høy. Første mål er 100kg.

Har stor muskelmasse og tung beinbygging. Har passe kondis.Hater å gå på asfalt. Liker å gå i skog og fjell, men det er dårlig utvalg i skikkelig tur tøy for oss som er stor. Er det noen som vet om noen nettbutikker som selger turklær til oss i xxl (50/52)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær aktiv på dette forumet, så hjelper det også på motivasjonen:) Absolutt ikke lett når man får helseproblemer og den normale aktiviteten gjennom jobben blir borte. Det vet jeg mye om også.

 

Når det gjelder turklær så har ellos litt og jeg har også sett en del på http://www.smartplus.no og http://www.sportsmann.no.

 

Ha en fin dag:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Ikke lett å plutselig sitte hjemme som sykemeldt nei, plutselig er tilgangen til kjøleskapet mye bedre, og de faste jobbrutinene forsvinner litt. Men jeg er sikker på at du kommer til å klare det!

 

Når det gjelder turtøy og treningstøy, så har jeg selv meget gode erfaringer med Sportmann - http://www.sportmann.no. Enkelte kolleksjoner her har virkelig store størrelser, mener jeg har sett 4XL. Tøyet er i bra kvalitet, ikke altfor dyrt (spesielt Sportmanns egne merker, som blant annet JO Sports). Og da er det håp for de fleste :) Smart Plus har også mye fint. Jeg har også erfart at enkelte sportsbutikker har noe treningstøy i litt store størrelser. Og spesielt disse løpebuksene (knelange tettsittende, og MEGET behagelige å trene/bevege seg i) er jo ganske tøyelige! Der kommer jeg faktisk greit inn i str. XL (modell Nike - Dry Fit). Var lenge skeptisk til å bruke sånne bukser, siden jeg ikke akkurat er noe lite nett vesen (120 kg - 174 cm). Men kjøpte en sort bukse, og har aldri angret! Nå har jeg faktisk kjøpt to til, siden jeg nesten har slitt ut den første. Skikkelig deilig å trene i, og holder valkene litt på plass. Kan vel nesten kalle det slankende (i alle fall om man er god i troen ;) ).

 

Sportmann har også mer overtrekksdresser/turklær dersom det var mer sånn du kunne tenke deg.

 

Så ikke gi opp, du finner helt sikkert noe du trives i, og som gjør at du blir mer motivert til å ta turen ut i terrenget!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...