Gå til innhold

SOLSIKKE GRUPPA uke 44


Gjest aina37

Anbefalte innlegg

JIPPI

75,7 KG ER INNPONERT....HI...HI.. AV MEG SJØL

 

mine mål

 

-75,7 kg....2,4 kg ned (jubel...danser på gulvet)

-100 cm..(3 cm)...på den ene magen (begynner å bli en hel mage og ikke 2 mager :-)

-13,9 trimm poeng

-bmi er nå blitt 27,5 "middels"overvektig:-)

 

har vert i bergen i helgen og besøkt svigers men det gikk kjempe bra min svigermor er flink å passe på å ikke bruke fett i maten og så er de tur folk så det gikk supert ...ingen utskeielser, fikk mensen på søndag (derfor jeg følte meg håven i kroppen)den har jeg ikke hatt nesten på 2,5 :-)år så da er vi i tralten igjen

 

... ellers har jeg utskeielse helg neste helg og da blir det en lite vorspill og så på byen ....glede meg iheltil ei lita fullekula har ikke hatt det på en evighet..

 

må også fortelle at nå har også den andre slankeveninnen min gidd opp så nå er jeg på egenhånd hjemme ...MEN JEG HAR JO DERE DET BETYR MYE FOR MEG;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer Aina37, det var jo kjempeflott!! Wow, 2,4 kg!

 

Jeg har nådd mitt første delmål jeg også, og kan notere 89,7 kg (etter at badevekta mi endelig bestememte seg, den var voldsomt skiftende i dag tidlig - var noen øyeblikk nede i 89,2, og helt oppe i 90,4....). Mitt neste delmål nå blir å komme under 86 kg før jul. Det var nemlig det jeg veide i fjor sommer, og fire kilo på 7 uker, det burde kunne gå greit. Og så er jo målet å komme under 70 kg før neste sommer, da.

 

Målene mine denne uka er:

hals: 37 cm

overarm: 34 cm

over brystene (nytt målested for meg): 107 cm

under byste: 87 cm (-2cm)

midje: 92

ved navlen: 104 cm

"bilring":117 (-1cm)

rumpe: 118 (-2 cm)

lår: 68 (-3 cm)

legg: 42 (-1 cm)

 

Trimpoeng: 10,0

Min BMI er nå på 32,2 - dvs at jeg har hatt en reduksjon på 0,8 siden jeg startet, selv om jeg fortsatt er i kategorien "fedme".

 

Jeg er også ganske fornøyd med at centimeterne begynner å slippe taket, og jeg kan kjenne at buksene sitter løsere nå. Og det selv om jeg ikke har vært så veldig "flink" i det siste, det har blitt både litt vin og litt sjokolade... Men jeg har begynt å ta en liten runde "morgentrim", med litt styrkeøvelser, og jeg tror det strammer opp litt.

 

Gleder meg til å høre hvordan uka har vært for dere andre! Og Afrodithe, jeg håper du hadde en fin helg i London!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tullalulla

Kjempeflotte resultater på dere så langt.

 

Jeg har skeiet ut totalt denne uka og registrerte 76,2 på vekta i dag tidlig. Dvs 0,7 opp. Jeg har bare meg sjøl å takke; hjemmelaget pizza og rødvin, middag på restaurant og rødvin. Denne helga var ikke laget for vektreduksjon. Hadde trodd jeg kunne stått rolig, men den gang ei.

 

Er godt igang igjen i dag og håper på nedgang neste mandag selv om vi skal på middagsbesøk til venner til helga. Får bare være flink før og etter så bør det gå bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke bli lei deg, Tullalulla, slike små oppganger kommer jo gjerne etter noen slike utskeielser, men hvis du fortsetter å være flink utover i uka forsvinner de ekstra grammene fort igjen. Det kan jo også være at alkohol og evt en litt saltere restaurantmat binder litt vann i kroppen, som snart forsvinner igjen.

 

Ellers er jeg nesten litt bekymret over at vi bare er tre som har rapportert i dag - hvor er dere andre solsikker hen? Håper dere "stempler inn" også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med runding til neste hele 10'er Nique!

WOW til Aina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tullalulla - stå på videre - så kommer resultatene etterhvert.

 

Jeg er nå nede i 76,9 (ukens mål er nådd +. ned 900 gram)

 

Har også målt meg igjen - gidder ikke det hver gang - kanskje jeg skal ta det på siste veiing hver mnd.

 

Midje 92 (for en mnd. siden 94)

Overarm 31 (32)

Lår 55 (59) (Ja, det blir mest spinning når jeg trener)

Legg 36 (38)

Hals 33(35)

Hofter 97 (104) - det er vel bra.......

U/bryst 91(98)

Skuldre 108(109) - skal vel fortsette å se ut som en fribryter da ......

 

Trimpoeng 16,3 denne uka.

 

Målet for kommende uke er fortsatt vektnedgang og at jeg får se trimtre 2. (2 epler igjen på det første treet.)

 

Lykke til videre alle sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så var det min tur til å skrive inn ukens resultater, å jeg kan gladlig melde at det går fortsatt ned :)

 

Vekt: 86kg, ned -0,7kg

Mål: -1cm på lår, -0,5cm på hals og bryst, ellers ingen endring.

Trimpoeng: 12,8.

 

Målet for neste uke er å ikke gå opp, bursdags fest til helja.. (nok en...)

Også kommer "tante rød" på besøk mårraen før veiinga, så regner med det ikke hjelper på nedgangen, gjorde ikke d sist, men uka etter gikk jo veldig bra sist da, så får satse på det blir det samme denne gangen :)

 

Også tror jeg faktisk jeg gjør som annetje ettehvert, bare måler en gang i mnd, var ikke så dumt, er kanskje litt gøyere å se sånn skikkeli store resultater, å ikke bare -0,5cm der, å ingen endring der osv.

Tror jeg å begynner med det, men venter til kurset er ferdig, har bare neste ukens innlevering igjen så er jeg On My Own Again !

 

Tullalulla, bare stå på videre, det blir din tur neste gang! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

Hallo alle flotte Solsikker!

 

Nå er jeg endelig tilbake etter en flott langhelg i London! Det var en tur med mange supre opplevelser, mye traving rundt omkring på diverse severdigheter og i butikker, så musikalen Mamma Mia, og vi spiste både Afternoon-tea på Ritz og hos Jamie Oliver samt på flere andre fantastiske restauranter, bla en utrolig god fiskerestaurant - og en morsom sushi-bar med diverse retter som kom kjørende rundt på løpende bånd i lokalet, det var bare å forsynes seg med de små skålene som man hadde lyst på!

Denne uken ble det "bare" 25,2 trimpoeng på meg!!

 

Jeg ser at dere har vært utrolig flinke og har rapportert om flotte resultater!

 

Først vil jeg gjerne få gratulere Aina med et vanvittig misunnelsesverdig resultat! :) Du har jo ikke så langt igjen til målet nå - kanskje du må ta det litt roligere nå så du ikke blir ferdig så fort at vi "mister" deg her i gruppen vår... Neida, stå på videre du, så er du så lekker som bare det til Thailand-turen!

 

Nique - så herlig å høre at du endelig har fått lønn for hardt strev og er kommet ned og ser 8-tallet som første siffer på vekten! :) Er ikke det en utrolig god følelse når det løsner og nye mindre tall viser seg på vekten?

Før jeg dro til London dukket 7-tallet opp som mitt første siffer... Jeg veide meg fredag morgen før jeg reiste og da stod det 79,4 på vekten... Nå er jeg spent på om jeg fremdeles vil se 7-tallet først når jeg får veiet meg ordentlig i morgen! (Det er jo lov å håpe, selv om jeg er realist og regner med at både restaurantbesøk, vin og anderledes mat kan forstyrre krympe-prosjektet mitt... er jeg heldig har jeg ikke gått opp så mye...)

 

Tullalulla - selv om du har gått opp litt, så har du jo hatt en trivelig helg, og er du standhaftig og samvittighetsfull vil det nok vise seg i hyggeligere resultater neste uke...!! Stå på!

 

Annetje - Hurra for deg med glimrende vekttap og strålende krympe-mål! :) Det slår jo skikkelig godt ut på målebåndet når du ikke måler alt hver eneste uke! Jeg vet ikke om jeg er så tålmodig at jeg klarer å vente en hel måned mellom hver måling... bruker målene til å følge med om det går riktig vei med hele kroppen.. og til en evt motivasjonsfaktor om vekten skulle være litt uenig med meg i mine prestasjoner....

 

Ixie - Gratulerer med flott vekttap og stadig færre cm kropp å måle! ;) Ja, disse hormonene kan drive å tøyse med oss når vi minst trenger det... Håper kroppen din er snill mot deg likevel kommende uke...!! Stå på videre - det skal ihvertfall jeg selv om jeg har hatt en restaurantrik langhelg!

 

Da er jeg (- og kanskje dere?) spent på mine resultater i morgen.... Gru/gleder meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det er bare min egen skyld. Har ligget i senga med en blomstrende forkjølelse store deler av uka, syntes synd på meg sjøl og trøstespist. For mye av det meste! Idioti, naturligvis.

Nesten frisk igjen og optimistisk tross alt. Hadde det ikke vær for dere, hadde jeg kanskje gitt opp, men så flinke som dere er kan jeg ikke godt gjøre skam på gruppa.

Nå har jeg som mål å komme under 80 før jul!

 

Vekt mandag: 83 (+0,5)

Mål har jeg ikke tort å ta!

Trimpoeng (før forkjølelsen) 10,6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest 1solsikke

Ja ja ingen registrering av meg... Tror hodet mitt trodde jeg skulle OPP 10 - 20 kilo...;)

Jeg spiser som en hest om dagen og klarer liksom ikke å slutte.... Huff of huff.

Fikk sendt en "klagemail" til internettkura dama i går... Ikke det at hu gidder å svare men jeg fikk da sagt meningen min... Og de sier jeg dere... IKKE bruk pengene deres på Internettkurs!!!

Jeg ble så demootivert av det at jeg som sagt bare spiser... Jeg takler ikke "motgang" når jeg er på slankern...

Syns dere er kjempeflinke!!!

Stå på videre solsikker!!!

Klem fra 1solsikke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tullalulla

Du må ikke gi opp. Spist er spist, men det er ikke dermed sagt at du ikke kan snu nå.

 

Nå er tiden for å finne tilbake til gode vaner og forsetter, bare start opp igjen i morgen så skal du se resultatene kommer.

 

Vi er her for å backe deg opp. Lykke til og så ser vi resultatene dine neste uke - og uka deretter.

 

Keep up.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

Hei igjen alle sammen!

 

Først vil jeg støtte Tullalulla i at jeg gjerne vil ha med 1solsikke igjen! Kanskje kan vi i felleskapet her hjelpe deg 1solsikke over kneiken? Brette armene opp sammen og vise Internett-damen at du kan når du bare får den rette oppbackingen! La irritasjonen og forbannelsen slå ut i innbitt kampvilje mot kiloene og vise at det er kanskje hennes måte å kommunisere med deg som har slått feil ut og gir dårlige resultater både for deg og ikke minst henne! Håper du vil bli med oss videre igjen likevel! :)

 

Nå foreligger endelig mine resultater for uken.

 

Vekten har stått stille dvs den viste 80,2 kg i dag. Selv om jeg så 79,? før jeg dro til London er jeg godt fornøyd med stillstanden. Føler meg nok enda litt oppblåst, så jeg håper at dette slår positivt ut på mandag.

 

Imidlertid har målene krympet noe og det er jo en god indikator på at jeg ikke ligger så galt an likevel.

Midje 88,5 cm (ned 1 cm)

Hals 34,5 cm (ned 0,5 cm)

Bryst 98 cm (ned 1 cm)

Ende 104 cm (ned 1 cm)

Lår 58 cm (ned 1 cm)

Arm 32 cm (ned 1 cm)

Tilsammen innskrumpet med 5,5 cm og det er jeg strålende fornøyd med. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hisan solsikke husk hadde det ikke vert for deg så hadde vi ikke startet denne gruppen.:-) vet det kan det er vanskeligt i perioder hvis ikke internett dame svarer deg noe så hadde jeg sent en klage til grete rode og co..

 

mine tips som håper kan ver til hjelp solsikke er.....

 

prøv å tenk heller positvt ...når du kjenner snope/matsuget er det viktigt at du prøver å trimme eller få gå deg en tur slik at du KANSJE KLARER Å TENKE PÅ NOE ANNET...........prøv å fokusere på trimm .

 

ta lett is , nøtter, sukkerfri produkter ...istedenfor snop......vett jo sjøl hvor sinnsykt vanskeligt det er ...........

 

eller tar du deg en pause så begynner du på nytt ved en dato du vil begynne sjøl....så får du tid å syke deg opp på ny....

 

uansett ikke gi opp stå på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei 1solsikke, så hyggelig at du melder deg!

Det går opp og ned for flere av oss innimellom, sliter for tida jeg også. Støtter forslaget om å stryke over og begynne på nytt, det er mye mer motiverende enn å skulle gå ned masse før du er på null, liksom.

 

Synd du har så dårlig erfaring med internettkurs, jeg prøvde en gang og var veldig fornøyd. Men da kjente jeg kursleder på forhånd, hadde gått vanlig kurs hos henne før og hadde dessuten tilbud om å komme et par ganger og kontrollveie meg om jeg ville.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stå på 1solsikke - ikke gi deg. Gruppa du har laget her inne er kjempefin - og vi jobber hardt alle sammen. Litt motgang for deg nå, men du kommer deg gjennom det. Start på 0 igjen - og så forsøker du på overkommerlige målsettinger - det øker motivasjonen. Jeg har igjen 4 kg til jul - vil du være med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

1solsikke 34 år, høyde 175 cm,

 

Nique 36 år, 167cm, 92 kg, Mål: midjemål under 80 cm

UKE 38: Vekt 91,9 kg (ned 0,1 kg)

UKE 39: 91,5 (ned 0,4 kg), midje 95 cm,

UKE 40: Vekt: 90,9 (ned 0,7 kg), Midje: 94 cm (-1cm), hals: 38 cm, overarm 33 cm, Under brystene 91 cm, Navle: 106 cm, "bilring" under navlen: 115 cm, rumpe: 121 cm, lår (på det tykkeste): 73 cm, legg (på det tykkeste): 43 cm

Trimpoeng: 12,6 trimpoeng

UKE 41: Vekt: 90,8 (- 0,1 kg)

Hals: 37 cm (-1 cm), Overarm: 34 cm (-1 cm), Under brystene: 89 cm (-2 cm), Midje: 94 cm (0 cm), Navle: 109 cm (+3 cm), "bilring": 117 cm (+2 cm), Hofte: 119 cm (-1 cm), Lår 73 cm (0 cm), Legg 43 cm (0) Totalt ned 5 cm noen steder og opp 5 cm andre steder

Trimpoeng 10,8

UKE 42: vekt 90,8 kg (ingen endring), under bysten: 89 cm (ingen endring), midje: 93 cm (ned 1 cm), navle: 104 cm (ned 5 cm), "bilring": 118 cm (opp 1 cm), rumpe: 120 cm (opp 1 cm), lår: 71 cm (ned 2 cm), legg: 43 cm (ingen endring), hals: 37 cm (ingen endring), overarm: 34 cm (ingen endring)

Trimpoeng: 12,7 KRYMPEDRONNING UKE 42

UKE 43: Vekt 90,3 kg (ned 0,5 kg) Midje 92 cm (ned 1 cm) Fikk ikke tatt alle mål, det gjør jeg til uka.

UKE 44: Vekt 89,7 kg (ned 0,6 kg) Hals: 37 cm (ingen endring) Overarm: 34 cm (ingen endring) Over brystene (nytt målested): 107 cm, Under byste: 87 cm (ned 2 cm), Midje: 92 cm (ingen endring) Navle: 104 cm (ingen endring), "bilring":117 cm (ned 1cm) Rumpe: 118 cm (ned 2 cm), Lår: 68 cm (ned 3 cm) Legg: 42 cm (ned 1 cm) Totalt innskrumpet med 9 cm

Trimpoeng: 10,0 BMI 32,2

 

Pinkie 54 år, 165 cm, 84,5 kg

UKE 39: Vekt 85,2 kg (opp 0,7 kg), Midje 101 cm

UKE 40: Vekt: 82,9 kg (ned 2,3 kg totalt -1,6 kg) hals: 39 cm, overarm: ? glemt å måle! bryst: 113 cm, midje: 100 cm (ned 1 cm) hofte: 114 cm, lår: 63 cm, legg: 41 cm

Trimpoeng: 23,8. VEKTDRONNING & TRIMDRONNING UKE 40

UKE 41: Vekt: 83,1 kg (+ 0,2 kg), Hals: 38 cm (-1 cm), Overarm: 34 cm, Bryst: 112 cm (-1 cm), Midje 98 cm (-2 cm), Hofte 110 cm (-4 cm), Lår 63 cm (0 cm), Legg 40 cm (-1 cm) Totalt ned 9 cm. KRYMPEDRONNING UKE 41!

Trimpoeng 17,8

UKE 42: Vekt: 82,9 kg (ned 0,2 kg), Ingen endring i målene unntatt: Legg 39,5 cm (ned 0,5 cm) Trimpoeng: 14,9.

UKE 43: Vekt: 82,6 kg (ned 0,3 kg), Midje: 97 cm (ned 1 cm) De andre måla uforandra.

Trimpoeng: 16,3

UKE 44: Vekt 83 kg (opp 0,5 kg). Mål har jeg ikke tort å ta!

Trimpoeng 10,6

 

Ixie 22 år, 172 cm, 89,9 kg, Mål 80 kg, Ønskevekt 74 kg

UKE 39: 88.6 (opp 0,5kg), Midje: 109cm

UKE 40: Vekt 88,6 kg (ned 0,2 kg). Ned 4 cm. Trimpoeng: 9,9

UKE 41: Vekt: 88,4kg (ned 0,2 kg), Midje: 106 cm (ned 1,5cm), Bryst ned 0,5 cm. Til sammen ned 4 cm. Trimpoeng: 12,2

UKE 42: Vekt 87,3 kg (Ned 1,1kg) Midje 105,5 cm (ned 0,5 cm)

UKE 43: Vekt 86,7 kg (ned 0,6 kg) Midje 105 cm (ned 0,5cm) Til sammen opp 0,5 cm.

Trimpoeng: 10

UKE 44: Vekt: 86kg (ned 0,7kg) Lår ned 1cm, Hals ned 0,5cm, Hals ned 0,5 cm, ellers ingen endring.

Trimpoeng: 12,8.

 

Annetje 37 år, 161cm, 81,9 kg, midje 96 cm, Går ikke GR-kurs

UKE 39: 80,5 kg. (ned 1,4 kg), midje 95 cm (ned 1 cm.)

UKE 40: Vekt 79,7 (ned 0,8 kg), Midje 94 cm (ned 1 cm), Overarm: 32 cm, Lår: 59 cm, Legg: 38 cm, Hals: 35 cm, Hofter: 104 cm, u/bryst: 98 cm, skuldre: 109 cm

Trimpoeng: 23 - Tross sykdom!!

UKE 41: Tross sykdom: Vekt: 78,9 kg (ned 0,8 kg), Mindre enn 15 kg igjen til målet. Midjen står stand by – ingen endring.

Trimpoeng: 8-9

UKE 42: Vekt 78,8 kg (ned 0,1 kg). Målet for uken var å holde vekten - så det har jeg jo klart!

Midje 93,5 cm (ned 0,5 cm) Endelig krymper jeg litt.

UKE 43: Vekt 77,8 kg (ned 1 kg) Trimpoeng 16,6

UKE 44: Vekt 76,9 kg (ned 0,9 kg) Midje 92 cm (ned 2 cm denne mnd) Overarm 31 cm (ned 1 cm) Lår 55 cm (ned 4 cm denne mnd) Legg 36 (ned 2 cm denne mnd) Hals 33 cm (ned 2 cm denne mnd, Hofter 97 cm (ned 7 cm denne mnd) Under bryst 91 cm (ned 7 cm denne mnd) Skuldre 108 cm (ned 1 cm denne mnd)

Trimpoeng 16,3

 

Afrodithe 44 år, 168 cm, 87 kg (ønskevekt 70 kg), midje 103cm, Start BMI 30,8 Går ikke GR-kurs

UKE 39: 86,2 kg (ned 0,8kg), Midje: 96,5 cm (ned 6,5cm),

Hals 37,5 cm, Overarm 34 cm, Bryst 107 cm, Ende 110 cm, Lår 64 cm,

veiedag mandag

UKE 40: vekt 84 kg (ned 2,2 kg), midje 94 cm (ned 2,5 cm), hals 36 cm (ned 1,5 cm), overarm 33 cm (ned 1 cm), bryst 103,5 cm (ned 3,5 cm), ende 108 cm (ned 2 cm), lår 62,5 cm (ned 1,5 cm) totalt ned 12 cm!

Trimpoeng 23,4

UKE 41: Vekt 82,8 kg (ned 1,2 kg), Hals: 35,5 cm (ned 0,5 cm), Bryst 101,5 cm (ned 2 cm)

Midje 92 cm (ned 2 cm), Ende: 106,5 cm (ned 1,5 cm), Lår: 61,5 cm (ned 1 cm), Arm 33 cm (ingen endring), Totalt ned 7 cm

Trimpoeng: 25,9 VEKT- & TRIMDRONNING UKE 41

UKE 42: vekt 81,6 kg (ned 1,2 kg) Midje 90,5 cm (ned 1,5 cm), Hals 35,5cm (ingen endring),

Bryst 100 cm (ned 1,5 cm), Ende 105 cm (ned 1,5 cm), Lår 60 cm (ned 1,5 cm), Arm 33 cm (ingen endring) Totalt har jeg skrumpet inn 6 cm denne uken

Trimpoeng 30,9 VEKT- & TRIMDRONNING UKE 42

UKE 43: Vekt 80,2 kg (ned 1,4 kg) Midje 89,5 cm (ned 1 cm), Hals 35 cm (uforandret), Bryst 99 cm (ned 1 cm), Ende 104,5 cm (ned 0,5 cm), Lår 59 cm (ned 1 cm), Arm 33 cm (uforandret) Totalt ned 4 cm denne uken.

Trimpoeng: 39,5!! VEKT- & TRIMDRONNIG UKE 43, BMI 28,4

UKE 44: Vekt 80,2 kg (ingen endring) Midje 88,5 cm (ned 1 cm) Hals 34,5 cm (ned 0,5 cm) Bryst 98 cm (ned 1 cm) Ende 104 cm (ned 1 cm) Lår 58 cm (ned 1 cm)

Arm 32 cm (ned 1 cm)

Trimpoeng 25,2 TRIMDRONNING UKE 44

 

Aina37 37 år, 164 cm, 84,9 kg (87,7 kg) Midje 110 cm. Start BMI 32,3 Mål: 70 kg før jul, Underveis mål 75 kg og 80 kg, Går ikke på GR-kurs, men eget venninne-opplegg

UKE 38: Midje 110 cm, Trimpoeng 15,3

UKE 39: 81,6 kg (ned 2,1 kg, 3,3 kg – VEKTDRONNING UKE 39!!!), midje 106 cm (ned 4 cm). Trimpoeng 19,5

UKE 40: vekt 79,7 kg (ned 1,9 kg), Midje: 104cm (ned 2 cm), Trimpoeng 13,1

UKE 41: vekt 78,7 kg (ned 1 kg), Midje 104 cm (ingen endring), Trimpoeng 10,5

UKE 42: vekt 78,1 kg (ned 0,6 kg) kg. Trimpoeng 10,5

UKE 43: vekt 78.1 kg (uforandret), Midje 103 cm (ned 1 cm)

Trimpoeng: 17,6 BMI 29 (overvektig)

UKE 44: Vekt 75,7 kg (ned 2,4 kg!) Midje: 100 cm (ned 3 cm)

Trimpoeng 13,9 BMI 27,5 "middels"overvektig KRYMJPE- & VEKTDRONNING UKE 44

 

Tullalulla 36 år, 170 cm

UKE 41: 77,1 kg

Uke 42: Vekt 76,4 kg (ned 0,7 kg)

Trimpoeng 3

UKE 43: Vekt 75,5 (ned 0,9 kg)

Trimpoeng 12,3

UKE 44: Vekt 76,2 kg (opp 0,7 kg)

 

Sus 48 år, 173 cm, 94 kg

Uke 39, vekten streiket, Midje 100 cm,

Hals 37 cm, Arm 34 cm, Bryst 108 cm, Hofte 118 cm, Lår 60 cm

Uke 40: Syk... uten vekt, ingen endringer i mål

Uke 41: Syk... uten vekt, ingen endringer i mål

UKE 42:

UKE 43:

UKE 44:

 

Latte 44 år, 176 cm, 89,6 kg, midje 104 cm, Hals 36 cm, Overarm: 33 cm, Bryst 114 cm, Ende 105 cm, Lår 56 cm. Går på kurs

Mål ned 17kg (ned 7 kg på kurs)

UKE 39: 89,8 kg (opp 0,2 kg), midje 95 cm (ned 9 cm) KRYMPEDRONNING UKE 39!

UKE 40: Vekt 88,8 kg (ned 1 kg), Midje: 94,5 cm (ned 0,5 cm) Hals 36 cm, Overarm: 30 cm, Bryst: 110 cm, Ende: 103 cm, Lår: 54 cm

UKE 41: Vekt 88,1 kg (ned 0,7 kg). Overarm: 29,6 cm (ned 0,4 cm), Lår: 53,2 cm (ned 0,8 cm) bryst: 109 cm (ned 1 cm), midje: 94,5 cm (ingen endring) ende:104 cm (opp 1 cm) og hals: 34,5 cm (ned 1,5 cm)

Trimpoeng ca 15-20

UKE 42:

UKE 43:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

Kjære 1solsikke!

 

Du har jo startet denne flotte gruppen her, det er jo du som har æren for at vi har funnet hverandre og er sammen i kampen mot kiloene :)

 

Jeg forstår godt at du har noen tøffe dager nå når ikke tingene går din vei... Vær så snill å gi deg selv en sjanse - det fortjener du... Gi deg en gylden mulighet til å ta tak i det som er vanskelig og utfordrende. Hjelp deg selv til å bli slik du selv ønsker, du vil jo så gjerne bli en litt smalere utgave av deg selv.. og dette er den første dagen i resten av ditt liv, med blanke nye ark -til et liv slik du egentlig ønsker at det skal være...

 

Ikke la denne utrolig Internettkurslederen få knekke deg, det fortjener hun ikke - det er du som fortjener seier og det kan du klare om du mobiliserer... Vi solsikkene vil så gjerne hjelpe deg på veien med støtte og trøst så godt vi kan OG ikke minst ros og skryt når det begynner å løsne for deg!!

 

Du er ung, høy og flott og kan om du bare bestemmer deg bli en enda mer strålende utgave av deg selv! ;)

Unn deg selv å bli lykkelig ved å lykkes med ditt egentlige ønske! Gi deg selv ros og poeng for hver gang du klarer å motstå en fristelse, skriv det gjerne ned, da vil du jo se hvor mye du faktisk klarer å putte i deg - og enda morsommere - gjerne regne ut hva det du IKKE av spiste av diverse fristelser utgjør i kalorier for så å finne ut hvor mye smør(pakker) det utgjør...

 

Her i vektklubben får vi trimpoeng i form av epler på et tre, men jeg savner egentlig et "smør" tre eller noe slikt hvor vi kan konkretisere alle de fristelsene vi har motstått ved å se smørhaugen vokse.. da hadde vi virkelig fått sett hvor flinke vi egentlig er til å si nei takk til fristelser og ville vært et bevis for vår standhaftighet! Tror jeg skal sende dette som et forslag til Grete Roede...

 

Uansett 1solsikke - vi er glade i deg og er mer enn gjerne med deg i kampen mot kiloene, så kan vi vinne alle sammen ved hjelp av hverandre! Bli med da vel? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1Solsikke, du må ikke gi opp nå! Vi vil ha deg me videre! ;)

Begynn med blanke ark, å drit i resten av kurset hvis det bare umotiverer deg,

er ikke noen vits å holde på med ting som bare får deg til å gå den gale veien, er d vel?...

 

Dette kunne jo være en idè, hvis du 1solsikke sier deg enig da,

at Afrodithe sletter dine ukes resultater så langt, slik at du kan begynne heelt på nytt, å bare glemme alt som har skjedd de siste ukene?.. :)

 

Håper virkelig du klarer å få tilbake motivasjonen din slik at du kan fortsette sammen med oss! :)

 

Vi er alle sammen om dette, og vi vil så gjerne hjelpe deg videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

Glimrende forslag Ixie!

Jeg sletter mer enn gjerne alle 1solsikkes resultater, så du kan starte med helt blanke ark!

 

Tar med en gang bort denne ukes resultater for 1solsikke....

Vi gjør alt vi kan for å få deg med igjen...!!

 

Nullstillingklem til 1solsikke

 

(PS: Nå har jeg sendt forslaget mitt om et "Smør"tre inn til Grete Roede... blir spennende hva de svarer...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det går nedover her:-), har ikke sett 74 tallet men hundre gram fra hi hi ...hm ...men jeg skjønner at du annetj har sett det ;-)....det blir utsjeielse helg for meg så går kansje opp til mandag

 

....jeg skal ha en amatør utstilling lørdag og søndag og utskeielse dag på lørdag skal ut på byen gleder meg ihel til ei fulla hi hi utstillingen er spennende det er jeg som organisere og arrangør men vi er 10 stk som skal stille ut så det er så spennende men minuset har vert at jeg ikke har så mye tid til overs med to små så det blir ingen nytenking eller forandring siden utstillingen jeg hadde i fjor

 

vill ønske alle en god helg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest afrodithe

Jeg har jo forsøkt å kommentere resultatene til hver enkelt hver uke, men jeg har forsømt meg når det gjelder deg! Håper du tilgir meg... ;)

 

Jeg forstår godt at du er litt irritert på deg selv som har benyttet forkjølelses dagene i senga til å kose deg litt ekstra, - noe som nok har medført den lille vektoppgangen din :)

Imidlertid kan det jo godt være at om du hadde tatt målene dine - så kunne det jo være at du likevel kunne glede deg over en liten reduksjon i cm et eller annet sted på kroppen... Det er jo det som er så fint med målebåndet - at det kan vise riktig vei til tross for hva vekten sier... :) Det ble i allefall min lille trøst når vekten min (som forventet) stod stille denne uken og da kunne jeg være fornøyd likevel :)

 

Uansett - vi Solsikker står på videre.... Dere er en super gjeng!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke fornærmet!

Dette ukesresultatet er det best å si minst mulig om!

Tror nok ikke det hadde hjulpet å måle, nei. Heller tvert imot.

Har en overkommelig weekend foran meg, ikke noe oversosialt og fett. Når bare snørra slipper taket skikkelig, skal jeg få igang trimmen igjen, og så får vi se.

Forsøkte meg på stavgang i går, men merker at jeg er rimelig dau i musklene fremdeles.

God helg alle solsikker, og ekstra oppmuntringshilsen til opphavskvinnen vår.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv om det var på mårraen, så så jeg 84 tallet på vekta! :)

Tror ikke jeg har sett d tallet på langt over 1 år! Va litt moro :)

 

Åzå fikk jeg høl i favoritt dongri buksa mi igår, hmf,, så har de bare den i en str mindre en d jeg bruker her rundt jeg bor(kjøpte buksa i oslo i februar) såå jeg har faktisk vurdert å kjøpe den i en str mindre, bare for å ha litt motivasjon, når jeg vet jeg digger den buksa så mye, så kan d jo være d kan d gi meg en extra piff når motivasjonen begynner å dale..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hi hi ixie kjøp buksa du så har du jo et godt mål forran deg .....dette klarer du

 

 

har hatt utstilling i dag og jeg har fått inn 5750 for ungdomshuset på lodd og kake salg som er super mye penger for et skralt ungdomshus ...så er det en dag i morgen også:-9....fikk selv selt 3 bilder og det var jo kjekt ...men betyr ikke så mye hva jeg selger ...men at jeg får inn masse peng til ungdomshuset ...så det var en super travel dag ...hadde då minn utstilling (ca 25 bilder) og min mamme sine ting he he kaller det disign barne luer... og klær og salg av lodd og kaker (hadde hjelp av tantungene på 12 år da) så ja det var travelt men fantastik kjekt++++ hadde lille moritz babyen min på 7 mnd med meg(det er også 9 andre amatør kunstnere med )

 

men må også si at jeg koser meg med alt godt på min utskeielse dag ..men var på vekten og den viste 74,5....hi hi men går nokk opp en del til mandaag tenker jeg...har nettopp kommet hjem dusjet og åpnet den første ølen ... hi hi skål;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt en dårlig uke.... Kom ikke inn på sidene her på onsdag, og ble liksom litt demotivert.... Var på reisefot torsdag og fredag, og har hatt en uke med både pizza, øl og lite trim. Gruer meg til veiingen på mandag - det spørs vel om min nye vekt på "noenogåtti" har overlevd det her... Vel, vel, jeg får prøve å skjerpe meg igjen!

 

aina37 - gratulerer med utstilling og salg av bilder - så flott! Og så spennende at du er kunstner! Hva slags bilder maler du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...