Gjest MamiK Skrevet Oktober 30, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 30, 2006 Denne retten lagde jeg for første gang i går, og den var kjempegod! Jeg byttet ut bacon med spekeskinke, og det funket veldig bra! 1 person - 411 kcal 1 porsjon a 100 gram pasta kokt 150kcal 2 porsjon a 20 gram spekeskinke benfri (pålegg) 90kcal 1 egg hele 72kcal 0,5 porsjon a 20 gram parmesan revet 45kcal 2 ss a 12 gram matfløte 22% 54kcal hvitløk Kok opp pasta med litt salt og pepper i vannet (kan droppe salt) Visp sammen 1 egg, parmesan og fløten i en skål (bruk bare gaffel) Del opp spekeskinka i biter og stek i panne Når pastan er ferdig siler du av vannet og har spaghettien over i kjelen igjen. Hell så eggeblandingen over og elt. Viktig at pastaen er varm og at gryta fortsatt har varme i seg, men slå av plata eller sett på 1. Det skal ikke stivne, bare varmes inn i pastaen. Legg i skål og strø spekeskinke over, avslutt med nykvernet pepper. Vel bekomme! Ps. Lite grønsaker i denne retten, og litt feil fordeling, men passer som fredags/lørsdagskos! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Spinny Skrevet Oktober 30, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 30, 2006 Det hørtes veldig godt ut! Kjempefint at du stadig legger ut gode, lette oppskrifter! Det settes det stor pris på! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Mar10ne Skrevet Oktober 30, 2006 Rapporter Share Skrevet Oktober 30, 2006 Helt enig:) I morgen blir det Pasta:D Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Monica Brudevold Skrevet Januar 30, 2018 Rapporter Share Skrevet Januar 30, 2018 Hei! For å få litt grønnsaker . Hva med å tilsette grønne erter I denne retten. Gir en nydelig farve også :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Logg inn for å kommentere
Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn
Logg inn nå