Gå til innhold

Pasta Carbonara


Gjest MamiK
 Share

Anbefalte innlegg

Denne retten lagde jeg for første gang i går, og den var kjempegod! Jeg byttet ut bacon med spekeskinke, og det funket veldig bra!

 

1 person - 411 kcal

 

1 porsjon a 100 gram pasta kokt 150kcal

 

2 porsjon a 20 gram spekeskinke benfri (pålegg) 90kcal

 

1 egg hele 72kcal

 

0,5 porsjon a 20 gram parmesan revet 45kcal

 

2 ss a 12 gram matfløte 22% 54kcal

 

hvitløk

 

Kok opp pasta med litt salt og pepper i vannet (kan droppe salt)

 

Visp sammen 1 egg, parmesan og fløten i en skål (bruk bare gaffel)

 

Del opp spekeskinka i biter og stek i panne

 

Når pastan er ferdig siler du av vannet og har spaghettien over i kjelen igjen. Hell så eggeblandingen over og elt. Viktig at pastaen er varm og at gryta fortsatt har varme i seg, men slå av plata eller sett på 1. Det skal ikke stivne, bare varmes inn i pastaen.

 

Legg i skål og strø spekeskinke over, avslutt med nykvernet pepper.

 

Vel bekomme!

 

Ps. Lite grønsaker i denne retten, og litt feil fordeling, men passer som fredags/lørsdagskos!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 years later...

Logg inn for å kommentere

Du vil kunne skrive en kommentar etter at du logger inn



Logg inn nå
 Share

×
×
  • Opprett ny...