Gå til innhold

Pizza


Gjest wella

Anbefalte innlegg

Jeg har begynt å lage pizza på spelt mel.Kjempegodt!

Forskning har vist at spelt ikke forårsaker samme blodsukkerstigning som vanlig hvetemel.Dessuten er det næringsrikt,i motsettning til hvetemel.Inneholder masse jern også.

Sammalt spelt har dessuten en høyre andel enumettede fettsyrer,og mindre innhold av mettede og flerumettede fettsyrer.

Bruker Toro pizza saus på glass,60 kcal i 100 g,også slenger jeg på biff kjøtt(pepperoni til sommeren når jeg er slank igjen),paprika,løk,sjampinjong(fersk),litt ananas(fersk).Lager tynn bunn og er forsiktig med osten,må ha litt da.

Har også begynt å lage egne hamburger og pølsebrød av spelt mel.(Hamburgere lager jeg av karbonadedeig og krydder,ingenting annet).

Har tenkt på å bake en del av julebaksten på spelt mel også.

Hilsen Tuxie

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...