Gjest wella Skrevet November 8, 2006 Rapporter Share Skrevet November 8, 2006 Hei lurte på om noen vet om det er sunnere med hjemmelaget pizza som er laget av speltmel . spelt skal jo være en sunnere mel sort, jeg skal ha det til middag i dag og gleder meg. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tuxi Skrevet November 9, 2006 Rapporter Share Skrevet November 9, 2006 Jeg har begynt å lage pizza på spelt mel.Kjempegodt! Forskning har vist at spelt ikke forårsaker samme blodsukkerstigning som vanlig hvetemel.Dessuten er det næringsrikt,i motsettning til hvetemel.Inneholder masse jern også. Sammalt spelt har dessuten en høyre andel enumettede fettsyrer,og mindre innhold av mettede og flerumettede fettsyrer. Bruker Toro pizza saus på glass,60 kcal i 100 g,også slenger jeg på biff kjøtt(pepperoni til sommeren når jeg er slank igjen),paprika,løk,sjampinjong(fersk),litt ananas(fersk).Lager tynn bunn og er forsiktig med osten,må ha litt da. Har også begynt å lage egne hamburger og pølsebrød av spelt mel.(Hamburgere lager jeg av karbonadedeig og krydder,ingenting annet). Har tenkt på å bake en del av julebaksten på spelt mel også. Hilsen Tuxie Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar