Gå til innhold

Pitapizza


Gjest MamiK

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I dag har jeg ENDELIG fått laget med pitapizza - noe jeg har tenkt på lenge. Det var SUPERGODT, så jeg må jo dele oppskriften med dere :P

 

1 person

 

1 pitabrød

Finello light

kjøttpølse

tomat

løk

champignon

paprika

ketchup

rømmekolle

 

Del pitabrødet i to og lag noen sirkler med ketchup på hver side

Ha på ost, så grønsakene i skiver og avslutt med tynne skiver kjøttpølse

Stekes i ovn på 200 grader i ca 10 min

 

Ha litt rømmekolle over før de serveres og kvern litt pepper. NAM!

 

450 kcal

 

Her er kaloriberegninga:

 

1 stk a 80 gram pitabrød fint 168

 

120 gram Kjøttpølse RIMI 203

 

17 gram Revet ost Finello light 45

 

1 ss a 25 gram Sans ekstra lett rømme 29

 

1 ss a 16 gram Ketchup uten sukker 6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

I går lagde jeg en ny variant av pizzaen - kjempegodt! Det som er digg er at du kan stort sett ta det du finner i kjøleskapet å slenge på :)

 

For 1 person brukte jeg:

 

1 pitabrød delt i to

Sweet Chilli saus

ketchup uten sukker

Finello Light

Tomat

Paprika

Champignon

Løk

Kokt skinke

Sans ektra lett rømme

Hvitløk

Pepper

 

Sett ovnen på 200 grader, del pitabrød i to og bruk ketchup og sweet chillisaus som base-saus. Lett så på litt finello light, tomat i tynne skiver, champignon i tynne skiver, strimlet paprika og løk og topp med kokt skinke som du deler i 4. Avslutt med litt oregano og pepper. Settes i ovnen og stekes ca 10-15 min

 

Hvitløksdressing:

Sans ekstra lett rømmekolle

1 fedd hvitløk som hakkes smått og presses med en kniv

Litt salt

Litt pepper

Litt gressløk

Rør godt

 

Helt fantastisk godt og veldig få kalorier!

 

Kalorioversikt:

1 stk a 80 gram pitabrød fint 168

 

4 skive a 12 gram kokt skinke Gilde 52

 

1 ss a 10 gram Sweet chili dipping sauce 21

 

1 ss a 16 gram Ketchup uten sukker 6

 

1 fedd/båt hvitløk 5

 

2 ss a 25 gram Sans ekstra lett rømme 58

 

1,5 porsjon a 15 gram Finello light 60

 

KUN 370 KCAL!!!! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

pita-pizza er en genial oppskrift ;) jeg spiser det ofte.

men det er noe jeg lurer på, når du skjærer pitabrødet i 2, lager to 2 stk pizza-bunner eller legger du dem sammen igjen etter du har smørt på ketchup etc.?

 

jeg pleier å dele pitabrødet i to deler og lage 2stk pizza'er :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest trangeklr

I dagsrapporten kommer pita brødet opp med 200 kalorier.. Er det feil det da? Det er kanskje ikke så stor forskjell, men for meg som har vært på slankeren en stund er det fakstisk veldig viktig..He he:) 32 kalorier til eller fra spiller en veldig stor rolle for meg akkurat nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Hei!

 

I dag har jeg ENDELIG fått laget med pitapizza - noe jeg har tenkt på lenge. Det var SUPERGODT' date=' så jeg må jo dele oppskriften med dere :)

 

1 person

 

1 pitabrød

Finello light

kjøttpølse

tomat

løk

champignon

paprika

ketchup

rømmekolle

 

Del pitabrødet i to og lag noen sirkler med ketchup på hver side

Ha på ost, så grønsakene i skiver og avslutt med tynne skiver kjøttpølse

Stekes i ovn på 200 grader i ca 10 min

 

Ha litt rømmekolle over før de serveres og kvern litt pepper. NAM!

 

450 kcal

 

Her er kaloriberegninga:

 

1 stk a 80 gram pitabrød fint 168

 

120 gram Kjøttpølse RIMI 203

 

17 gram Revet ost Finello light 45

 

1 ss a 25 gram Sans ekstra lett rømme 29

 

1 ss a 16 gram Ketchup uten sukker 6[/quote']

 

Hvor kjøper du/dere FINELLO LIGHT?? Har sett etter den mange steder - men de har bare den vanlige varianten! Særdeles irriterende å løpe hele Oslo rundt for å finne en ost så jeg setter veldig stor pris på tips om hvor dette produktet kan befinne seg ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor kjøper du/dere FINELLO LIGHT?? Har sett etter den mange steder - men de har bare den vanlige varianten! Særdeles irriterende å løpe hele Oslo rundt for å finne en ost så jeg setter veldig stor pris på tips om hvor dette produktet kan befinne seg ;o)

 

Centra har den også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det ett spesielt pita brød man velger eller er det ikke så nøye? Noen som kan anbefale noe? :)

 

Det er ikke mer enn ca 30 kcal i forskjell mellom de ulike brødene. Jeg liker spesielt å bruke grove pitabrød kjøpt på innvandrersjappa i nabolaget eller disse mexican pitabrød fra Santa Maria (166 kcal/stk). Gir en fin variasjon synes jeg :)

 

Hatting pitabrød gir 200 kcal pr stk, mens Jaffa Pitabrød og Flambon Pitabrød inneholder 160 kcal/stk, så litt variasjon vil det være. Går vel stort sett på vekten tenker jeg. Jeg er også sånn som liker å spare inn litt her og der, og bruke de 30-40 kcal på noe annet...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...