Gå til innhold

Svinekjøttdeig?


Gjest Vedtre

Anbefalte innlegg

Den er god i alle retter hvor du normalt ville brukt vanlig kjøttdeig. Kjøttkaker, enten vanlige eller hva med ovnsstekte med et lite ostedryss? Bland deigen med litt vann, mel og krydder, og gjerne finhakket purreløk og paprika - gir fin farge! Og form til kaker på bakepapir eller i ildfast form.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her for leden laget jeg en stor posjon kjøttkaker av svinekjøttdeig. Med to små barn kan det ofte være vanskelig med grønnsaker, så jeg prøvde dette:

2 pk svinekjøttdeig

2 egg

1 neve griljermel

pepper

valgfritt krydder (koriander, provance...)

1 heil squash (skrelte den først for å få vekk det grønne) revet på råkostjern - klemte ut en del av væsken.

 

Blandes og stekes som små kjøttkaker - mine ble faktisk ca. 50 gram hver, så da er det greit å posjonere.

 

Resten av kakene gikk i fryseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...