Gjest Sviskesiri Skrevet Januar 14, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2008 Synes de ser ganske like ut som det jeg lager til vanlig jeg? Med en 1 åring i hus kan jeg ikke ha salat til middag hver dag liksom.. men det vil si at jeg kan spise nærmest som før, men MINDRE porsjoner da? Måler dere opp maten før eller etter den er laget? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest tonetralletonetroll Skrevet Januar 14, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2008 Jeg måler opp maten etter den er laget ja, potetrasjon og kjøttrasjon å sånn. Mengde etter hvilken meny jeg følger. Da er det kjekt med digital kjøkkenvekt slik at det er bare å nulle ut mellom hver rasjon. På oppskrifter med blandet alle ingredienser, slik som lapskaus, står det hvor mange porsjoner du skal ha etter hvilken meny du følger. Er det da oppskrift til 4 porsjoner, og du skal i følge menyen din ha 1 porsjon, deler du bare maten i fire. Da vil du få i deg sånn ca rett fordeling med kjøtt og andre ting. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest soljenta86 Skrevet Januar 14, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2008 Grete Roede er jo et konsept som bygger på helt normal hverdagsmat og mosjon, bare at man skal få inn vanene på hva man kan forsyne seg av de ulike produktene. Dette er jo ikke noe du skal leve med i 1 måned, men resten av livet. Det er vel ingen som spiser bare salat? Men tunfisk og kyllingsalat er jo godt av og til. Hvis du ikke vet helt hva du skal ha av de ulike tingene foreslår jeg tråden "så mye skal du spise i løpet av en dag" på forumet "Ny i vektklubben". Det er anbefalt å prøve å begrene kjøttdeig/farse/pølse-middager til 1 - 2 ganger pr. uke, og spise rent kjøtt (renskåret svinekjøtt, kyllingfileter o.l.) og fisk de resterende dagene. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Sviskesiri Skrevet Januar 14, 2008 Rapporter Share Skrevet Januar 14, 2008 Grete Roede er jo et konsept som bygger på helt normal hverdagsmat og mosjon' date=' bare at man skal få inn vanene på hva man kan forsyne seg av de ulike produktene. Dette er jo ikke noe du skal leve med i 1 måned, men resten av livet. Det er vel ingen som spiser bare salat? Men tunfisk og kyllingsalat er jo godt av og til. Hvis du ikke vet helt hva du skal ha av de ulike tingene foreslår jeg tråden "så mye skal du spise i løpet av en dag" på forumet "Ny i vektklubben". Det er anbefalt å prøve å begrene kjøttdeig/farse/pølse-middager til 1 - 2 ganger pr. uke, og spise rent kjøtt (renskåret svinekjøtt, kyllingfileter o.l.) og fisk de resterende dagene. Lykke til![/quote']Tusen takk for svar!! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar