Gå til innhold

Retningslinjer

Brukervilkår for Roede-klubbens diskusjonsforum

Roede AS er ikke er ansvarlig for innholdet i forumet eller de enkelte innleggene. Vi vil ikke gå god for eller garantere nøyaktigheten, fullstendigheten eller nytten av noen melding fra forumdeltakere.

Innholdet i en melding uttrykker synspunktene kun til forfatteren av meldingen, ikke til Roede AS eller dette forumet. Enhver bruker som føler at et innlegg er støtende oppfordres til å kontakte oss umiddelbart via e-post. Vi har muligheten til å fjerne støtende meldinger, og vil gjøre det, innenfor en rimelig tidsramme, dersom vi finner at fjerning er nødvendig.

For å kunne skrive innlegg i diskusjonsforumet må du være medlem i Roede-klubben. Ved utmelding av Roede-klubben, avsluttes også medlemskapet i diskusjonsforumet, og avsenderen på dine innlegg blir anonymisert.

Ved å godkjenne betingelsene samtykker du til ikke å bruke dette diskusjonsforumet til å legge ut informasjon eller ytringer som er bevisst feilaktige og/eller ærekrenkende, unøyaktige, fornærmende, vulgære, hatefulle, trakasserende, obskøne, blasfemiske, seksuelt orienterte, truende, eller på noen måte i strid med gjeldende lov.

Du samtykker også til ikke å publisere opphavsrettsbeskyttet materiale, med mindre du eller Roede AS har rettighetene til materialet. Roede AS forbeholder seg retten til å benytte alt publisert innhold i reklamekampanjer eller i annen publisering eller markedsføring.

Innlegg i forumet vil kunne leses også av personer som ikke er logget inn.

×
×
  • Opprett ny...