Gå til innhold

Potetgrateng


Gjest 85Yvonne

Anbefalte innlegg

hei bare sitter å ser litt på innleggene her.

 

4 porsj:

600g potet

1 dl skummet melk

100 kesam 1%

80 g revet lett ost (eks. finello light)

litt salt og pepper

 

kutt potetene i skiver og legg dem i en form

bland kesam og skummet melk og tøm det over

ta på litt salt og pepper

strø over osten

 

stek til ferdig ca 45 min på 225 grader vi jeg tippe.

 

ekstra godt blir det om du har et fedd finhakket hvitløk i melkeblandingen, og gjerne noe hakket fersk basilikum! Da får du litt mer enn bare en vanlig grateng, og den smaker bedre også=)

 

Dette vil komme til å bli på 192 kcal per porsjon.

Det er selvfølgelig litt over potetrasjonen, men dersom du inkluderer sausen i dette så vil det komme til å gå helt fint.

 

Noe jeg absolutt kan anbefale er å steke potetene som anvist, men uten osten de første 15 minuttene, legg deretter på 600g kyllingfilet, og strø osten over,

deretter lar du det stå 30 min til og så har du en kjempemiddag, på 349 kcal per porsjon. Server dette med en god salat ved siden av. Dersom du lager dette med kyllingen er nesten hvitløken og basilikumen et must:P

 

håper det smaker:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...