Gjest 85Yvonne Skrevet Februar 2, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 2, 2008 Tips til "sunn" potetgrateng? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Marije Skrevet Februar 7, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 7, 2008 hei bare sitter å ser litt på innleggene her. 4 porsj: 600g potet 1 dl skummet melk 100 kesam 1% 80 g revet lett ost (eks. finello light) litt salt og pepper kutt potetene i skiver og legg dem i en form bland kesam og skummet melk og tøm det over ta på litt salt og pepper strø over osten stek til ferdig ca 45 min på 225 grader vi jeg tippe. ekstra godt blir det om du har et fedd finhakket hvitløk i melkeblandingen, og gjerne noe hakket fersk basilikum! Da får du litt mer enn bare en vanlig grateng, og den smaker bedre også=) Dette vil komme til å bli på 192 kcal per porsjon. Det er selvfølgelig litt over potetrasjonen, men dersom du inkluderer sausen i dette så vil det komme til å gå helt fint. Noe jeg absolutt kan anbefale er å steke potetene som anvist, men uten osten de første 15 minuttene, legg deretter på 600g kyllingfilet, og strø osten over, deretter lar du det stå 30 min til og så har du en kjempemiddag, på 349 kcal per porsjon. Server dette med en god salat ved siden av. Dersom du lager dette med kyllingen er nesten hvitløken og basilikumen et must:P håper det smaker:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest 85Yvonne Skrevet Februar 10, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 10, 2008 Tusen takk for forslaget. Hørtes kjempe godt ut Tror kanskje det blir middagen i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar