Gjest Cecilie H Skrevet Februar 20, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2008 Jeg har aldri brukt dette før, men kan det erstatte rømme? Kan det brukes i stedenfor rømme til taco? Noen med erfaring??? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Anonitota Skrevet Februar 20, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2008 Du kan bruke den i stedet for rømme, men den er nok litt tynn. Jeg bruker rømmekolle eller Sans ekstra lettrømme (samme som rømmekolle) til taco. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Angora Skrevet Februar 20, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2008 Jeg brukte kesam 1% blandet med dressingpulver til taco sist lørdag. Jeg er veldig glad i rømme og var spent på resultatet. Det smakte helt utmerket!! Dattera mi spiste "ren" kesam på. Hun syntes det var godt. Selv syntes jeg kesam smaker lite, så jeg tilsetter alltid noe for å få litt smak. Du kan putte i hva du vil etter hva du liker. Hvis du syntes 1% er litt tykk, kan du spe ut med ett par skjeer lettmelk. Lykke til... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest soljenta86 Skrevet Februar 20, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 20, 2008 Mager kesam er ikke spesielt tynn, jeg synes heller den kan bli litt tykk. Men jeg bruker den til alt hvor jeg tidligere brukte rømme! Det står at den ikke skal kokes, og det er riktig, for da sprekker den. Men i de fleste varme sauser kan du blande i rømme/kesam etter at du har kokt og tatt gryten av varmen, så da går det fint. På den måten kan kesamen brukes til alt. Blander du kesam med f.eks. litt sitronpepper har du dipp til gulrøttene også! Og Mager kesam er jo veldig fint for oss kalori-sparere! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Cecilie H Skrevet Februar 21, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 21, 2008 Takk for svar alle sammen. Det gikk kjempebra med kesam på tacoen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
vagga Skrevet Februar 22, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2008 Hvis dere synes kesamen blir for tykk så bland en boks med et par ss youghurt naturell Det er også godt som basis til dip servert sammen med oppskåret gulrot, blomkål, kålrot og sellerirot:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar