Gå til innhold

mager Kesam


Gjest Cecilie H

Anbefalte innlegg

Jeg brukte kesam 1% blandet med dressingpulver til taco sist lørdag. Jeg er veldig glad i rømme og var spent på resultatet. Det smakte helt utmerket!! Dattera mi spiste "ren" kesam på. Hun syntes det var godt. Selv syntes jeg kesam smaker lite, så jeg tilsetter alltid noe for å få litt smak. Du kan putte i hva du vil etter hva du liker. Hvis du syntes 1% er litt tykk, kan du spe ut med ett par skjeer lettmelk.

 

Lykke til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest soljenta86

Mager kesam er ikke spesielt tynn, jeg synes heller den kan bli litt tykk. Men jeg bruker den til alt hvor jeg tidligere brukte rømme! Det står at den ikke skal kokes, og det er riktig, for da sprekker den. Men i de fleste varme sauser kan du blande i rømme/kesam etter at du har kokt og tatt gryten av varmen, så da går det fint. På den måten kan kesamen brukes til alt. Blander du kesam med f.eks. litt sitronpepper har du dipp til gulrøttene også! Og Mager kesam er jo veldig fint for oss kalori-sparere! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...