Gå til innhold

Panacotta med kesam


menkis

Anbefalte innlegg

Heisan.

 

i forbindelse med valentinerdagen sto det en oppskrift på panacotta med vaniljekesam i nyhetsbrevet, men jeg finner ikke igjen oppskriften.

 

Jeg har den delvis i hodet, men er ikke helt sikker er det noen som enten har linken liggende eller har lagret oppskriften?

 

Terje

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Jeg har ikke den oppskriften du henviser til liggende, men her er en annen jeg har fra tine.no som jeg har laget flere ganger med stort hell! Du kan fint bytte ut helmelk med lettmelk hvis du vil (ikke bruk ekstra lett - svir seg med en gang!)

 

Til 4 porsjoner à ca 180 kcal:

 

2 1/2 dl TineMelk Hel

3 ss sukker

3 plater gelatin

1 beger ( 3dl ) Sans Kesam Vanilje

 

Slik gjør du:

Kok melken uten lokk i 3-4 minutter. Bløt gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem vannet godt ut og smelt gelatinen i den kokende melken. Avkjøl melken til romtemperatur.

Fjern eventuell snerk og rør inn vaniljekesam. Fordel blandingen i små porsjonsformer og sett dem kaldt til pannacottaen stivner.

 

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...