Gjest Sussebass Skrevet Februar 22, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2008 Hei dere Jeg har fryseren stappa med Lyr. For en jeg kjenner var å fiska og fikk masse Lurte på om noen har noen tips til noen retter, hvor jeg kan bruke denne fisken? Gjerne om hva som er best av steking, koking, i ovnsbakt osv.. har hørt at denne fisken egner seg til fiskekaker og fiskeboller osv, men det tar så lang tid å lage, så det orker jeg ikke styre meg Takk takk Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
vagga Skrevet Februar 22, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2008 Det tar ikke så lang tid å lage fiskekaker hvis du vil det:) Litt melk, litt potetmel, gressløk, litt salt og pepper. mal det i en kjøkkenmaskin. form fiskekakene med en skje og stek de i stekepannen. Det går nesten like raskt som kjøpekaker og like raskt som hvis du vil bake de i ovnen. Til fisk er det godt med fenikkel, paprika, purre, vårløk og løk. Grønnsakene kan bakes alene i folie eller sammen med et fiskestykke. usikker på hvor lenge lyren trenger men laksen trenger omtrent 30min på 180 grader. Da er fisken ting. Du kan og legge fisken i en ildfast form med grønnsakene oppå og bake den i stekeovnen. ellers er lyren god og panere med egg, hvetemel, salt og pepper og steke på stekepannen. Den egner seg ikke så godt til koking synes jeg. Det er egentlig bare å prøve seg fram Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Festinalente Skrevet Februar 22, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 22, 2008 Prøv disse sidene - her er mange gode oppskrifter med fisk i alle varianter! Lykke til! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Sussebass Skrevet Februar 23, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 23, 2008 Tusen takk.. kanskje ikke det er så tungvindt med fiskekaker likevel.. hemm.. kanksje jeg skal prøve det men jeg stekte det i en ildfastform i ovnen i går.. tok mel og slat og pepper.. ingen egg, og når den var ferdig, lot det stå ca 20 min.. for var tynne filetèr.. så var melet like hvitt og tørt på toppen.. ha ha ha så tror nok man da må ha egg ja.. hehe takk for rådet... skal gå inn på den nett siden og titte også Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar