Gjest rosmar Skrevet Februar 28, 2008 Rapporter Share Skrevet Februar 28, 2008 Her er en god pizza-oppskrift jeg akkurat har komponert: 150 g grov rug 150 g siktet spelt 100 g hvetemel 1 ss olje 25 g gjær litt salt lunket vann, ca 2,5 dl ( måler aldri, bare heller til deigen har passe fin konsistens) Bland det tørre, hell i vann og ojle, eltes i maskin ca 5 min. Heve til dobbel størrelse ( 40 min ) Har du keramisk platetopp, bruk denne til å kjevle på. Da trenger du ingen mel til utbaking. Lett å gjøre rent etterpå, bruk bare denne skrapen som følger med ovnen. Jeg kjevler deigen til to supertynne leiver, så det blir to pizzaer. Da blir det tynn pizza med lite fyll, det synes jeg er best. Less is more. FYLL: 185 g tomatsaus 120 g løvtynn pepperskinke 200 g fidello light fra Arla 1 stk finstrimlet løk Dette blir ca 184 kcal / 100 g pizza Kommer ann på hvilke tomatsaus du velger. Noen inneholder mye sukker, pass på. Jeg lager alltid selv, superraskt og mye bedre. Her har jeg regnet på en som inneholder 50 kcal / 100 g Denne skal jeg ha med i kveld. Da er det siste GR- kurs kveld for denne gang. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar