Gå til innhold

Erstatning for fløte????


Gjest søtekrølle

Anbefalte innlegg

Gjest søtekrølle

Er det noen som kan gi meg et hurtig tips til hva jeg kan bruke i stedet for fløte i en pastarett med røkelaks?

 

Skal egentlig koke en fløtesaus- men det er jo utrolig mye kalorier i...

 

 

Anyone???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest rosmar

Du kan jo bare lage en tykk, hvit saus av mel, ekstra lettmelk og en hønsebuljongterning (synes den passer til det meste). Så kan du ha i de krydderne du selv synes passer (eks fransk estragon, oregano, basilikum, passer godt til pastaretter). Etter sausen har kokt, kan du ta oppi litt kesam 8 %(må ikke kokes).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...