Gjest Isabelle Skrevet Mars 18, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 18, 2008 Venninnen til moren min lager alltid en kjempegod kyllinggryte når jeg er på besøk og det er nesten som om jeg kommer bare for å få den servert Uansett. Jeg har vært så heldig at jeg fikk oppskriften på den og nå vil jeg dele den med dere. Kyllinggryte (3-4 pers.) Du trenger: 400g kyllingkjøttdeig 1 pastinakkrot 1 persillerot 1 squash 1 gulrot 1 løk 2 hvitløksbåter 1 boks ananas i biter 4 ss soyarømme/lettrømme 4dl kyllingbuljong (blandet i vann selvfølgelig) Krydder: kanel, salt, koriander, karri, nellik, anis (bruk fantasien) Slik gjør du: Kutt alle grønnsakene i biter og kutt i småbiter i en foodprocessor. De skal ikke være for små, man må jo ha litt å tygge i Stek kyllingkjøttdeigen oppi en gryte til den er gjennomstekt. Hiv oppi buljong, grønnsakene, soyarømme og ananasen. Deretter kan du krydre den med det du vil, men karri MÅ man ha. La dette småkoke i 10min. Serveres med en enkel salat eller ris Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Angora Skrevet Mars 23, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 23, 2008 Venninnen til moren min lager alltid en kjempegod kyllinggryte når jeg er på besøk og det er nesten som om jeg kommer bare for å få den servert Uansett. Jeg har vært så heldig at jeg fikk oppskriften på den og nå vil jeg dele den med dere. Kyllinggryte (3-4 pers.) Du trenger: 400g kyllingkjøttdeig 1 pastinakkrot 1 persillerot 1 squash 1 gulrot 1 løk 2 hvitløksbåter 1 boks ananas i biter 4 ss soyarømme/lettrømme 4dl kyllingbuljong (blandet i vann selvfølgelig) Krydder: kanel' date=' salt, koriander, karri, nellik, anis (bruk fantasien) Slik gjør du: Kutt alle grønnsakene i biter og kutt i småbiter i en foodprocessor. De skal ikke være for små, man må jo ha litt å tygge i Stek kyllingkjøttdeigen oppi en gryte til den er gjennomstekt. Hiv oppi buljong, grønnsakene, soyarømme og ananasen. Deretter kan du krydre den med det du vil, men karri MÅ man ha. La dette småkoke i 10min. Serveres med en enkel salat eller ris [/quote'] Dette så jo godt ut, men hva er en "pastinakkrot"??? Har aldri hørt om før! Er noe jeg kan bytte ut istedenfor?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Isabelle Skrevet Mars 30, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 30, 2008 Pastinakk-roten ligner på persillerot egentlig Du får kjøpt den på Meny, hvor den er pakket inn. Men hvis du ikke har det så kan du droppe den. Persilleroten gir like mye smak Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rosmar Skrevet Mars 31, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 31, 2008 Blir det omtrent det samme med sellerirot? Gryta ser forresten knall-god ut. Skal prøves:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar