Gjest Okinawa Skrevet Mars 30, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 30, 2008 Fibra hvetemel, 100% fulkorn? Men, hva er poenget, skal man feks bruke fibra fullkornhvetemel i steden for siktet hvetemel da eller? Sorry teit spm altså, men.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rosmar Skrevet Mars 31, 2008 Rapporter Share Skrevet Mars 31, 2008 Hei du. Ja da, fullkorn hvetemel er fullgod erstatning for siktet hvetemel. Med fullkorn menes at hele kornet blir brukt, og du får et mel med masse fiber. Fiber er jo bra for fordøyelsen, og gir også en bedre metthetsfølelse. Jeg bruker det til å jevne sauser med, bake både brød og kaker, og det fungerer perfekt til både vafler, muffins og pannekaker. Jeg bruker vel egentlig aldri siktet hvetemel lenger. Tror faktisk ikke jeg har det i hus:) P.S det var da aldeles ikke et teit spørsmål, heller....det er de som spør som sitter inne med mest kunnskap... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest miwt Skrevet April 1, 2008 Rapporter Share Skrevet April 1, 2008 Fibra er et veldig bra alternativ til vanlig hvetemel;) Men har merket at det har en litt rar ettersmak.. Så jeg synes ikke det gir like god smak om man bare bruker fibra i deigen.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar