Gjest Boogi Skrevet April 5, 2008 Rapporter Share Skrevet April 5, 2008 Lisjeguten min vert 1 år snart!!! Vi skal ha familieselskap og venneselskap (vennar m babyar- så det vert eigentleg vaksenselskap) Treng sunne gode oppskrifter/idear. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Bollae Skrevet April 6, 2008 Rapporter Share Skrevet April 6, 2008 Kan jo tipse om hva jeg spiste i går! Jeg spiste skogsbær lettis/melke is - Men du kan jo ta "vanlig" eller hva du føler passer inn.. Så varmet jeg skogsbær og jordbær og hadde dette til, MMMMM!! Det var helt nydelig! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Boogi Skrevet April 6, 2008 Rapporter Share Skrevet April 6, 2008 Får vatn i munnen....hørtes kjempegodt ut:-) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
vagga Skrevet April 7, 2008 Rapporter Share Skrevet April 7, 2008 Hva med en deilig fruktsalat med sansvaniljekesam eller sans vaniljeis til? det er utrolig friskt og godt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest matmumsen Skrevet April 7, 2008 Rapporter Share Skrevet April 7, 2008 På artoftaste.no er det oppskrift på skogsbærkake som er kjempegod! Jeg byttet ut sukkeret med fruktose som er søtere (trenger da mindre) og byttet ut vanlig kesam med mager og det ble bra. Sparer kalorier hvor jeg kan:-) Kakebunn: 75 g mandler 40 g fruktose 2 stk. eggehvite Mal mandlene. Visp de romtempererte eggehvitene til stivt skum i en kjøkkenmaskin. Deretter tilsetter du sukker mens du fortsatt visper, slik at det blir en stiv og luftig marengs.Skjær marengsen forsiktig inn i mandlene. Legg bakepapir i bunnen av en springform (26 cm) eller en rektangulær form (33 x 20 cm) og fordel mandelmassen jevnt i formen. Stek ved 175 ºC i 15 minutter Fyll: 300 g skogsbærblanding (frosne bær tines) 10 stk. gelatinplater (tilsvarer en pose gelantivpulver tror jeg) 3 dl mager kesam 3 dl vaniljekesam 200 g yoghurt naturell mild og lett 60 g fruktose Legg gelatinplatene i kaldt vann og la dem stå og bli myke, ca. 10 minutter. Bland kesam, yoghurt og sukker. Varm opp bærene i en kasserolle og mos bærene i en blender eller med en stavmikser. Løs opp gelatinplatene i den varme bærmosen under omrøring. Avkjøl bærmosen noe. Hell bærmosen i en tynn stråle i meieriproduktblandingen under stadig omrøring. Hell blandingen over den avkjølte mandelbunnen. Sett kaken kaldt til fromasjen er stivnet. Minimum 3 timer. Pynt med sitronmelisse og friske bær. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar