Gjest flettemette Skrevet April 6, 2008 Rapporter Share Skrevet April 6, 2008 Er det noen som vet hvordan man skal bruke tørket sopp i matlaging? har kjøpt i tyrkisk butikk så jeg skjønner ikke så mye av det som står på posen trenger den noe behandling eller kan den haes rett i gryta? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest rosmar Skrevet April 7, 2008 Rapporter Share Skrevet April 7, 2008 Dette er hva jeg gjør: Hvis jeg vil steke den, slik jeg gjør med fersk sopp, bløtlegges den en god stund i forkant. Stekes på vanlig måte. Eller du kan bruke den som krydder. Da morter jeg den, og rett i gryta etterpå. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest flettemette Skrevet April 7, 2008 Rapporter Share Skrevet April 7, 2008 Hei og tusen takk for svar! Da skal jeg gjøre som du sier! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar