Gjest spinning Skrevet April 25, 2008 Rapporter Share Skrevet April 25, 2008 Jeg lurer på hvilken type middagsris som er den beste å bruke?? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Angora Skrevet April 25, 2008 Rapporter Share Skrevet April 25, 2008 Jeg bruker basmati ris. Du bør bruke de som er mest "naturlig". Altså ikke disse hurtigrisene som er kritt hvite! naturris må jo være bra. Jomørkere jo bedre. Jo mindre behandling risen har hatt før den kom i esken, jo bedre! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest NinniR Skrevet April 25, 2008 Rapporter Share Skrevet April 25, 2008 ... er et spørsmål om smak og behag. Jo mer fiber dess bedre er det for kroppen. De fleste jeg kjenner har dårlig tid og tyr til hurtigris på hverdagene. Nå er det mye bra hurtigris å få tak i, jo grovere jo bedre. Det kommer an på hva familien liker. Vi liker Uncle Bens villris-miks. Ser bra ut og smaker bra. Mye god fullkornsris også. Prøv deg frem, da vel? Lykke til! NinniR:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar