Gå til innhold

Curry paste/karripasta


Gjest TrudeT

Anbefalte innlegg

Gjest TrudeT

Hallo!

Jeg er veldig glad i indisk mat, og siden jeg la om kostholdet har jeg klart å barbere ganske mange kalorier fra det jeg pleide å lage.

 

Før lagde jeg kyllingfilet med et beger creme fraiche, curry paste og hadde masse ris og nan-brød til.

 

Nå lager jeg kyllingfilet med knuste tomater, curry paste, litt yoghurt naturell og velger enten nan-brød ELLER RIS. Litt mango-salsa, for det må jeg bare ha. Og raita av yoghurt og agurk.

 

Fortsatt ett ganske massivt måltid, men ikke så ille som opprinnelig.

 

Så kommer spørsmålet: Currypasten som vi bruker... Hvor mye kalorier er det i den? Noen som har en ide? Det ser ut til å være veldig mye olje i den.

 

Jeg bruker litt forskjellige, men alltid fra Pataks. Noen som har erfaringer/tanker rundt dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...