Gjest Bollespikeren Skrevet Juni 30, 2008 Rapporter Share Skrevet Juni 30, 2008 Hei! Eg har lyst til å laga ein god risotto. Eg søker på nettet på oppskrift og det står i alle oppskrifter at det er ein spesiell risottoris som skal brukast. Det trur eg ikkje finst på butikken der eg bur. Kva ris kan eg bruka i staden for risottoris? Og har nokon ei god oppskrift? På førehand, takk for hjelpa Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest nassenoff Skrevet Juni 30, 2008 Rapporter Share Skrevet Juni 30, 2008 Risottorisen er kortere og tykkere enn vanlig ris. Jeg tror du kan bruke vanlig grøtris. Grøt og risotto er vel egentlig det samme konseptet. Jeg bruker en villris som ser sånn ut og synes den er god siden den gir tyggemotstand :-) Men er utvalget lite der du bor er det vel tvilsomt at du finner den. Det var en fancy liten pakning jeg tilfeldigvis kom over siden de var utsolg for risottoris. Flaks egentlig Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Milia Skrevet August 18, 2008 Rapporter Share Skrevet August 18, 2008 Ja, vanlig grøtris (ikke snarkokt) er fint å bruke hvis du ikke finner den spesielle risottorisen som heter arborioris. De er ganske like. Tror det skal finnes en oppskrift på hot pølsrisotto under "oppskrifter" på siden her. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar