R2D2 Skrevet Juli 20, 2008 Rapporter Share Skrevet Juli 20, 2008 Dette gir virkelig grove brød - som mine barn ikke liker i det hele tatt. Men så baker jeg en porsjon i ny og ne, og deler i skiver. Så spiser jeg de sjøl... Hehe. Her er oppskrifta som jeg har fått av ei tante. Aner ikke hvor hun har den fra! 1.8 l vann 1 kg sammalt rug grov 1 kg sammalt hvete grov 200 g sammalt hvete fin 1 pk gjær salt litt olje¨ et par-tre never solsikkefrø Eltes ei god stund, la heve i ca en time. Deigen blir løs, men det gjør ikke noe. Helles/øses over i former (ca tre 1-liters former) heves i ytterligere 50 minutt, stekes ved 200 grader i ca 50 minutt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar